Snelle levering niks op aan te merken

Goed verpakt in de doos, gwn perfect.

Heerlijke parfum

Doen wat ze beloven

Mijn bestelling was goed verpakt en werd snel geleverd. Ik ben blij met de gekochte artikelen. Wat ik wel een beetje raar vond: ik (vrouw) bestelde een paar lippenstiften en kreeg als cadeautje een mannendoucheschuim bij mijn bestelling. Waarom? Een cadeautje is natuurlijk heel leuk (dus dank daarvoor) maar dit was duidelijk niet voor mij bedoeld. Als je dan toch een cadeautje wilt geven, is het dan niet aardiger om het aan de bestelling aan te passen?

Snel en correcte levering en een goede prijs.

zeer positief

Mijn ervaring is zeer positief zowel de klantvriendelijkheid als de de voorbereiding om tot een goede keuze te komen

Snelle goede service

Ik had een parfum besteld. Deze werd snel geleverd. Er bleek geen dopje in de verpakking te zitten. Dus ik heb contact gezocht met de winkel en ik kreeg heel snel een reactie. Ik kon dit flesje kosteloos retourneren en de volgende dag had ik al een nieuwe goede parfum in huis

Keurig op de afgesproken dag geleverd

Ik bestelde ern parfum en kreeg hem keurig op tijd geleverd .

Snelle levering!

Fijne winkel, snelle levering en goede prijs

Veel keuze, prijzen aantrekkelijk, snelle levering. Klantenservice is goed bereikbaar. Aanrader> blij met mijn parfum.

Goede service, met vlotte levering.

Shop al jaren bij parfumswinkel. Nooit problemen. Komen afspraken na !

Goede en snelle levering

Makkelijk gevonden wat ik wou Hebben

Fijne ervaring

Parfum netjes en snel verzonden, een fijn proefmonstertje erbij. En de voordeligste manier om heerlijke geuren te scoren!

Helemaal top

Zeer snelle levering op een voor ons gunstige bezorg dag en een gunstige prijs. Onze kleindochter vindt het heerlijk.

Goed!

Snelle levering, tegen een goede prijs

Goedkoper dan in de winkel en de volgende dag al in huis

Ik heb al een paar keer besteld. En ben super tevreden

snelle bezorging goede site

heel goed

een aanrader

Ik heb voordelig gekocht en het is zeker snel bezorgt. Ik had een eau de toilet die overal uitverkocht was gekocht met korting. Ik ben zeker heel blij.

Prima prijs aanbieding voor fijn produkt

Gebruik dit al jaren en blijft een fijn product. (Luchtje)

Fijne winkel

Snel geleverd, leuke extra’s, mooie aanbiedingen, goede service

Snelle verzending. Goed verpakt, met een klein kadootje. En alles voor een goede prijs!

Gevraagd voor een latere levering ivm verjaardag. Was mooi op tijd!!!

Aangenaam verrast door de gratis gekregen testers deze zijn zeer de moeite waard. Dank!

Excellent Parfum! Snel levering 24u.

Aanbevolen deze winkel, ik heb zondag avond besteld en de volgende dag geleverd! Excellent parfum Tom ford. Bedankt Parfumswinkel.nl Team

Helemaal goed

Park Forum 1045