Snelle bezorging en goede prijzen

Snelle verzending, producten tip top inorde! Zeker een aanrader

Ben blij dat ik jullie heel toevallig online tegen kwam. Ben echt super blij. Jullie hebben altijd leuke aanbiedingen. Echt een aanrader om bij jullie te bestellen.

Perfect!

Fijn om hier te bestellen, leuke prijzen met korting en snel in huis !

Concurrende prijze en snelle levering

Ben zeer tevreden

Super fijn en snel

Goeie eerlijke prijzen en snelle levering

Duidelijk, zeer snel verzonden

Top service!

Super prijs en top kwaliteit producten.

Wordt snel optijd geleverd ik ben tevreden

Ik heb het snel ontvangen en zat een leuke parfum erbij ik ben tevreden met het prijs

Alles naar wens verlopen

Ik heb bij jullie een aantal Produkten besteld. Er was een snelle levering en de Produkten waren geheel naar wens

Snel geleverd, maar wel met een misleidende actie.

Twee producten besteld, totaal ruim €125,00. Bestelling werd snel geleverd, alles netjes ingepakt. Het beloofde cadeautje ( speciale actie) was een lachertje, een klein tubetje bodylotion. Er was iets anders beloofd, namelijk een full size product. Dit vind ik misleidend.

Vervelend

Ik had een 100 ml besteld en betaald en een 80 ml ontvangen Nu mag ik terugsturen Dat wil ik helemaal niet Ik wil de parfum houden Ik wil dat ze een tegemoetkoming doen in de kosten of korting bij een volgende bestelling Maar dat is niet mogelijk Terwijl het mijn fout niet is. Teleurstellend.

Was kadootje voor mijn man hij vindt het heerlijk ruiken .bestel zeker nog eens.

Snelle bezorging en goede prijzen

Topwinkel

Parfumwinkel heeft mooie aanbiedingen, snelle levering. Een fijne onlinewinkel om je bestellingen te doen. Ik kan het iedereen aanraden.

Een absolute klantvriendelijke attente service

Ik had Jil Sander nr 4 willen bestellen. Het was even niet leverbaar. Ik kreeg een bericht dat het weer te bestellen was. Direct 2 besteld omdat dit het enige is wat ik gebruik. 2 dagen later had ik mijn parfum in huis. De laatste "druppels" had ik die ochtend gebruikt.

Correcte levering goede prijs.

Goede prijs en vlotte verzending

Goede prijs en volgende dag in huis. Top!

uitstekend geholpen. Prima service

Zie boven

Super snelle levering

Heerlijke parfum voor niet al te duur, en een snelle levering. Mijn vriend was er heel blij mee!

Snel geleverd, helemaal goed!

Dik tevreden

Super fijne website , ze hebben alle geuren en ik koop hier al jaren mijn parfum. Ik ga niet meer naar de douglas of ici paris Snelle levering!

Leuke aanbiedingen, mooie kortingen

Super snelle levering en uitstekende service! Producten precies zoals omschreven en zorgvuldig verpakt. Zeer tevreden met mijn aankoop, ik zal zeker weer bestellen!"

Park Forum 1045

5657HJ Eindhoven

085 - 40 111 18

Over Parfumswinkel.nl

Parfumswinkel is er voor iedereen die wil genieten. Met een breed assortiment aan beautyproducten zijn wij er voor vrouwen en mannen. In onze webshop vind je onder andere heerlijke parfums, dagelijks en luxe huidverzorging en make-up waarmee je iedere keer opnieuw straalt.