Goed geregeld

De bestelling is volgens de afgesproken tijd snel geleverd.

Prima en snel geleverd!

Alles snel besteld en geleverd!

Echt gedaan wat je beloofde.

Duidelijke site, heel scherpe prijs, goed verpakt en snelle levering. Dank voor de vlekkeloze transactie en zeker tot een volgende keer.

Retourbeleid

Retourbeleid uitermate slecht. Je krijgt geen retourlabel, geen QR code niks. Servicepoints weigeren mee te werken aan de instructie die deze winkel geeft: noem onze naam en dan printen zij een retourlabel. Ik vrees dat ik kan fluiten naar mijn geld.

Super lekker geurtje snel geleverd en hele mooie prijs mijn vrouw is er blij mee dus ik ook!

Meer dan tevreden

Geweldig snelle service en goed geprijsd!

Goede korting en snel geleverd!

Goede korting en snel geleverd!

Snelle levering, Voor herhaling vatbaar!

Super service, een aanrader

Snelle levering en altijd de laagste prijs.

Lekker snel in huis!

Dit ruikt zo lekker en mijn nieuwe favoriete geur. Maar het was zo snel in huis. Word je vrolijk van.

Correct en zeer snelle levering zoals altijd !

Weer prima geregeld !

Tevreden.

Correcte en snelle levering.

Snelle levering van een goed product voor een mooie prijs.

Prijs kwaliteit top

De prijs, kwaliteit en service zijn top

Slecht

Niet te bereiken klantenservice. Werkelijk alle mogelijke manier geprobeerd, daardoor alleen zou ik er niet meer bestellen. Bestelling zelf wel snel en goed geleverd.

Super goed.

Bestelling snel binnen .alles volgens afspraak.

Ik had een heren luchtje besteld en de tweede dag erna had ik het al . Zorgvuldig ingepakt

A merken tegen gunstige prijzen volgende dag in huis.

A merken tegen gunstige prijzen volgende dag in huis!

Goed webshop echter niet altijd met prijs!

La tienda online en general está bien, pero algunos perfumes son más caros en comparación con otras tiendas online. No es posible solicitar un crédito en esta tienda web. Pedí tres perfumes, dos de los cuales conservé y uno devolví. Pedí el perfume devuelto en otro sitio, lo que me ahorró 10€ por 100ml.

Snelle levering, goed verpakt

Zeer tevreden, leveren snel, product zit altijd goed verpakt.

Gratis cadeautje zat er niet bij

Goed ingepakt, maar helaas gratis cadeautje ontbrak.

Altijd vlotte service en betaling ook prima. Alleen vind ik het super storend dat als een product wat goed bevalt ineens niet meer verkocht word. Je komt dan op een lijst als het weer in voorraad is. Maar twee jaar wachten is wel heel lang. Dit heb ik mee gemaakt met twee van mijn favoriete geur merken. Als het helemaal uit de handel is word ik daar graag van op de hoogte gesteld.

Geweldige site

Ik ben zeer tevreden en heb al een aantal keren wat besteld. En is niet duur

Goede parfums voor een mooie prijs!

De parfum die ik wilde stond hier het goedkoopste. Ook de ervaringen van klanten was positief dus ik bestelde ook. Geen spijt van gehad. De levering was snel en het artikel was goed verpakt. Super!

Park Forum 1045

5657HJ Eindhoven

085 - 40 111 18

Over Parfumswinkel.nl

Parfumswinkel is er voor iedereen die wil genieten. Met een breed assortiment aan beautyproducten zijn wij er voor vrouwen en mannen. In onze webshop vind je onder andere heerlijke parfums, dagelijks en luxe huidverzorging en make-up waarmee je iedere keer opnieuw straalt.