Snelle service en heerlijke parfum

Super goede prijzen en snelle geleverd.

De prijzen liggen een stuk lager als bij andere bedrijven in de branche. Dat maakt bestellen bij de Parfumswinkel al zeer toegankelijk. Daarnaast leveren ze goed en snel dus wat wil je nog meer als consument?!

Zeer te reden

Altijd correct geleverd

Uitstekende website!

Prachtige aanbiedingen en zeer snełłe levering! Ik błlijf fan en klant!

Super tevreden

Makkelijk te bestellen en snelle verzending super tevreden

Mijn pakket wordt goed ingepakt , producten zijn goed, communicatie vanaf begin tot levering goed verlopen, prijzen waren voordelig.

Goede service snelle levering

Produkt en prijs zeer goed Voordeliger als in de winkel Douglas Wordt snel geleverd service prima

Prima product en service!

Veel keus, nette prijzen en snel verzonden - ben telkens zeer tevreden.

Snel, altijd beste prijs

Altijd eerste website East inkoop kijk voor make-up en parfum. Stelt zelden teleur.

Geen prettig gevoel bij deze transactie.

Gekocht AZZARO most wanted.€99 .Dacht dat jullie redelijke prijs hanteren.Verzuimd verder te kijken op moment bestellen.Later toch nog even elders gekeken.Kwam toen een prijs tegen van €55. Verschil €45.Voelde me toen toch wel gepiepeld.Product is oke.

Altijd de beste optie.. voor de beste prijs!

Een goede webshop met veel keuze .. scherpe aanbiedingen en snelle levering!

Goede bestel site!.,snelle levering van het product wat je besteld,geuren zijn zoals ze zijn,en toch voordeliger dan andere winkels zoals Douglas of een ICI Paris!

Goede service leuke prijs

Wat een goede prijs voor de heerlijke parfum ik raad een ieder aan ga naar de parfumwinkel en shop de goedkoopste parfums en deze webshop heeft snelle service .

Rozengeur

Afgezien van het feit dat de Collistar Sun produkten een zéér aantrekkelijke prijs hadden. Kreeg ik ook nog 250 ml Collistar aftersun produkt gratis daar ik twee produkten kocht. Daar ik het pakket niet bij het afhaalpunt kon afhalen werd het geretourneerd maar nadat ik gebeld had wordt het weer verzonden naar mijn huisadres zonder extra kosten. Dat was natuurlijk lief. Enige minpunt is dat zij mijn eerder verzonden email niet hebben gelezen en beantwoord.

Goedemorgen geleverd, zoals afgesproken.

Perfect!

Al vaker besteld en altijd op tijd bezorgd, netjes verpakt tegen een goede prijs!

Ik kocht parfum, het kwam optijd binnen. Het was goedkoop en nu ben ik blij

Perfect verlopen

Alles is perfect verlopen, het is niet zo deze dag besteld de volgende dag in huis, wat ik wel verwacht had. Maar ik heb verder geen klachten bij dit bedrijf.

Uitstekende service

Zeer snelle en correcte levering

Parfums zijn oké, bezorgtermijn niet

Is het product op voorraad? Heb je op werkdagen vóór 21.00 uur besteld en direct (dus niet via overboeking) betaald? Dan heb jij jouw bestelling de volgende dag in huis. Dit staat op hun site , hierboven :in 1 week 2x een bestelling gedaan… maar helaas 2 x niet op tijd …. ( en dit gebeurd vaker ) ook bij mijn vrienden DHL heb ik dagelijks aan mijn deur … dus weet precies hoe het werkt De parfums zijn goed , maar elke niet op tijd afgeven aan de dhl vinden wij misleidend daarvoor geen 5*

Foute levering en foute administratie

Voor > 200 euro aan Clarins produkten besteld. Op jullie website stond vermeld per 70 euro gratis miniaturenset, dus 2 sets. Deze heb ik niet ontvangen, heb hiervoor een mail moeten sturen. Ik heb ondertussen 1 miniaturenset ontvangen i.p.v. 2. Gisteren ontving ik een mail dat ik nog mijn faktuur voor de gratis miniatuurset moet betalen. Wat een opvolging en slechte administratie. Ik heb bovendien geen antwoord op mijn mails mogen ontvangen, geen excuses, niets. En het 2 e gratis miniatuurset daar wacht ik ook nog op.

Altijd snelle bezorging na de bestelling en mocht er iets niet goed zijn altijd een oplossing hiervoor.

Geweldige webshop

Niet alleen zijn de producten heel scherp geprijsd, maar er wordt ook snel en goed geleverd. Verder is de klantenservice TOP!!!

Perfect, goede prijs snelle levering

Snel verzonden keurig verpakt in kado papier

Snel verzonden mooi ingepakt een echte aanrader !!!

Park Forum 1045

5657HJ Eindhoven