Eens maar nooit meer.

Op vrijdag om 17.10 uur besteld en pas maandag verzonden en dinsdag geleverd zonder excuus oid.

Hét adres voor je voordeel op Parfum

Hier bestel ik al jaren en ik moet zeggen een heel fijne webwinkel ! Perfecte prijs en super snelle levering.

Te laat verzonden, voor de rest prima

De site geeft aan voor 21 uur besteld, zelfde dag verzonden. Ik had mijn besteling op vrijdagavond om 20 uur besteld, maar toch werd het pas op maandag verzonden. Voor de rest prima service.

Prima website winkel snelle service en goede kwaliteit

Super prijs kwaliteit

Netjes op tijd geleverd en exacte hoeveelheid zoals aangegeven tegen goede prijs

Goeie service en hele goeie prijzen

Iedere keer is de parfumswinkel goedkoper dan de andere cosmetica sites. Daarbij snelle levering dus wat wil je nog meer :-]

Altijd goed en snel

Producten worden snel geleverd en zijn altijd goed. Klantenservice is zeer vriendelijk! Aanrader!

Snel

Goede aanbieding en ik had mijn product ook heel snel thuis. Ben super tevreden.

Zoals altijd: het kan niet beter!

Ik bestel mijn aftershave de laatste jaren altijd bij Parfumswinkel.nl. Niet altijd is de versie die ik graag wil op voorraad, maar dat geeft niet want er is genoeg keus aan varianten. Mijn favorieten zijn Eau pour homme, Eau de nuit en vooral Eau de cèdre van Giorgio Armani. De levering is snel en correct en inclusief een verrassing. Ik ben heel tevreden.

Goede website, scherpe prijzen, vandaag besteld morgen in huis

Betrouwbaar en snel

Nooit problemen gehad met bestellen op deze site. Is voor mij vaak het voordeligst uitgekomen qua prijzen en parfum en is ook altijd snel aangekomen! Dus zou hier zeker vaker bestellen

Zeer attent en klantvriendelijk bedrijf.

Ik bestelde de Black Opium voor mijn moeder van 82. Wat was het een geweldige! Verassing dat jullie de gift set opstuurde. Dat vind ik nou nog eens top! En ontzettend aardig. Hartelijk dank hier voor.

Goedkoop en snelle levering

Zie bovenstaande

Gewoon heel blij

Super betaalbaar en snelle levering

Geweldig!

Snel, vriendelijk leuke samples bij je bestelling!

Snel geleverd , goed verpakt en monstertje erbij Scherpe prijzen in parfums! Zeer tevreden

Snelle levering en snelle afhandeling van retour

Snel en professioneel

Zeer positief

Super snelle levering

Website goed overzichtelijk. Bestelling en levering zoals altijd echt super snel en netjes.

Goede prijs en snelle levering

Goede prijs voor de parfum en de levering was heel snel. Had het de volgende dag al direct in huis.

Parfum ok

Dhl niet OK

Super ervaring

Om 15:00 besteld volgende dag al in huis inclusief wat testers. Had gevraagd om in te laten pakken en dit was netjes gedaan, hier bestel ik zeker vaker!

Fantastische service

Ik had een 200 ml eau de toilette Giorgio Armani Code Homme Navulbaar besteld. Toen ik het pakje open maakte bleek dat de fles niet goed afgesloten was en daardoor flink had gelekt. Na contact met Suzanne van Parfumswinkel had ik binnen 2 dagen kosteloos een nieuwe fles. Echt dikke chapeau voor de service. Overal kan iets mis gaan, maar het gaat er om hoe je daar op handelt. Overigens mijn eerdere bestelling was perfect verlopen en de nazending was ook helemaal in orde.

Goede prijzen, snelle service en topproduct een aanrader!

Leuke aanbiedingen, fijn product, ik duidelijk en overzichtelijk een aanrader!

Park Forum 1045

5657HJ Eindhoven