Goede webshop

Goede aanbiedingen. Goede prijs-kwaliteit. Duidelijke site.

Prima prijs en snelle levering!

Heel makkelijk zoeken en gevonden wat ik zocht. De prijs was goed en ik had het de volgende dag al in huis! Alles werkt makkelijk en goed en is duidelijk. Zeer tevreden, bestel er zeker vaker!!

De bestelling was zo geplaatst en erg snel in huis. Fijne website Ik kon de dingen die ik zocht snel vinden. Prijs is ook fijn. Kortom fijne website

Goede producten voor een scherpe prijs

Ik heb verschillende producten gekocht voor mijn vrouw,en alle producten zijn van goede kwaliteit en een scherpe prijs, snelle levering. Mijn is er erg tevreden over.

Snel besteld, snel geleverd. even melden en heel snel weer op voorraad.

Goede webshop. Snelle levering!!!

Eau de toilette op tijd en voordelig geleverd.

EDT ‘s avonds besteld en meteen bericht gekregen dat het verstuurd was, helaas leverde DHL het de volgende ochtend, zonder ons hierover te berichten, bij een afhaalpunt af terwijl thuisbezorgen was aangegeven.

Lage prijzen en snelle levering

De parfum was aanzienlijk goedkoper dan bij anderen. Ik kreeg er ook nog een sample bij van een ander exclusief parfum merk. Ik ben erg tevreden en de volgende keer bestel ik weer hier.

Al diverse malen bij Parfumwinkel besteld, zowel voor mijn man als voor mijzelf. Scheelt veel in prijs en de bezorging is snel.

Zeer uitstekend

Een heel mooi en geurig parfum dat lang blijft hangen. Ik hoop dat je het item probeert en ik raad het ten zeerste aan

zorgvuldig en attent

Product is snel geleverd en zorgvuldig ingepakt. Ben zeer tevreden met het product en ontving een extra product toegestuurd, wat een luxe!!

Goede snelle levering ,duidelijke website Goedkoper dan normale parfumeries

Snelle levering en groot assortiment

Ik heb mijn parfums snel ontvangen en had zelfs minder betaald dan ik zou hebben gedaan bij een Bijenkorf of Douglas dus ik ben hartstikke tevreden!

Makkelijk, Goedkoop, Snel

Alles ging goed en was snel geleverd

Prima overzichtelijke webwinkel

Liep vlot, hoefde maar 1 artikel. Hele kooptraject was goed opgezet.

Precies wat ik wilde en verwachte!

Product netjes binnen afgesproken tijd gekregen Communicatie goed En stuk goedkoper dan ergens anders De volgende keer weer

Super snel keurig geleverd

Mijn dochter was super blij met de parfum.Heerlijke geur Kreeg complimenten Fijn snel geleverd

Super goed!

Besteld en helemaal optijd en snel binnen gekregen. Top!

Snel geregeld en goed product

Topppp

Alles goed geregeld en een mooie prijs!! Volgende keer weer!!!

Top ervaring!!

Vandaag besteld volgende dag geleverd zeer nette levering parfum alles kwam overeen en de prijs is echt geweldig zeker 30€!goedkoper heel blij met me bestelling ik zal zekee weer opnieuw bestellen de bezorging was mega snel echt mijn complimenten. U kunt hier kopen met uw ogen dicht!!

Snelle levering en goede producten

Goede prijs snelle bezorging

Overzichtelijke website, scherpe prijzen, snelle levering

Het gewenste product was makkelijk te vinden voor een scherpe prijs.

Zeer snelle, verzorgde levering voor een goede prijs.

Park Forum 1045

5657HJ Eindhoven