Fijne prijzen, goede bezorging

Heerlijke parfums voor mooie prijzen. En ook snel verstuurd en goed verpakt

Ik heb er een nieuwe leverancier van parfum gevonden!

Eerst getwijfeld of de parfumswinkel betrouwbaar is, maar ik ben helemaal blij het toch geprobeerd te hebben! Zondagavond besteld en dinsdag geleverd! Ik blijf parfum bij jullie kopen! BEDAAAAAANKT!

Snelle levering. Goed verpakt.

Snelle levering. Goed verpakt. Mooie prijs,- kwaliteit.

Prima producten voor dito prijzen

Twee heren parfums gekocht tegen een betaalbare prijs. Prima verpakt en snel geleverd!!

Gewoon geweldig.

Goede service, snelle levering en netjes verpakt.

Leuke aanbieding

Het wordt ook mooi en netjes verpakt. Altijd op tijd binnen. Je hoef niet lang te wachten.

De bestelling duurde 2 weken voor levering.

Ik heb 2 keer aangegeven dat ik de bestelling wilde annuleren maar ik kreeg hem alsnog.

Duidelijke communicatie, snelle levering. Korting via nieuwsbrief .

Op alle fronten een dikke 10!

Parfumswinkel.nl is een duidelijk site, goede zoekbalk, veel keuze! Duidelijke beschrijving van de artikelen. Super goede aanbiedingen, kortingscodes, en extra monsters. Handig en gemakkelijk betalen met diverse betaalopties. Snel geleverd en goed ingepakt!

Snelle levering en mooi en heerlijk lekker product

Alles was keurig geregeld en op tijd

Beste prijs kwaliteit verhouding in Nederland

Snelle levering en de beste prijs kwaliteit verhouding. Super tevreden!

Jil Sander Nr.4

Schnelle Lieferung alles Super.

Voordelig, netjes op tijd afgeleverd en 1 gratis semple!

Snelle service, goede korting!

Snel bezorgd, extra gifts en goede korting!

dik tevreden

Snelle levering en redelijke prijzen.

Slecht

Na 14 dagen nog geen bestelling te zien. Geld teruggevraagd 1 ster is nog te veell Klantenservice verdient 5 sterren

Deze winkel is perfect!

Ik bestel hier al jaren mijn parfum, de hoge kortingen schelen veel in mijn portemonnee. Daarnaast is de bestelling er echt super snel. Ik bestel nergens anders meer!

Jullie staan voor kwaliteit en kwantiteit top ga zo door

Mooie prijzen! Snelle bezorging!

Ze hebben mooie aanbiedingen!

Duidelijke aanbieding en snelle levering

Goede aanbiedingen en betrouwbare levering.

Picobello

Altijd picobello wat levering betreft....echt top!!!

Goede prijs en nelle levering. Top!

Het bestellen was makkelijk, het artikel top en de levering lekker vlot

Snelle vlotte levering

Prima, producten in goede staat en goede prijs/kwaliteit. Verkeerde kleur besteld, makkelijk te retourneren met retouformulier op site. Makkelijk uit te voeren.

Heel tevreden

Mijn ervaring is heel goed! Ik ben dan ook heel tevreden met de geweldige service en vlotte levertijd! Ook hebben ze goede aanbiedingen! In een woord: GEWELDIG!

Park Forum 1045

5657HJ Eindhoven

085 - 40 111 18

Over Parfumswinkel.nl

Parfumswinkel is er voor iedereen die wil genieten. Met een breed assortiment aan beautyproducten zijn wij er voor vrouwen en mannen. In onze webshop vind je onder andere heerlijke parfums, dagelijks en luxe huidverzorging en make-up waarmee je iedere keer opnieuw straalt.