Heerlijke parfums voor mooie prijzen. En ook snel verstuurd en goed verpakt
Beste Bonnie, Hartelijk dank voor het plaatsen van uw review! Heel veel plezier gewenst met uw aankoop. Groetjes, Parfumswinkel.nl
Eerst getwijfeld of de parfumswinkel betrouwbaar is, maar ik ben helemaal blij het toch geprobeerd te hebben! Zondagavond besteld en dinsdag geleverd! Ik blijf parfum bij jullie kopen! BEDAAAAAANKT!
Beste Hans, Hartelijk dank voor het plaatsen van uw review! Heel veel plezier gewenst met uw aankoop. Groetjes, Parfumswinkel.nl
Snelle levering. Goed verpakt. Mooie prijs,- kwaliteit.
Beste Hefa, Hartelijk dank voor het plaatsen van uw review! Heel veel plezier gewenst met uw aankoop. Groetjes, Parfumswinkel.nl
Twee heren parfums gekocht tegen een betaalbare prijs. Prima verpakt en snel geleverd!!
Beste Jan, Hartelijk dank voor het plaatsen van uw review! Heel veel plezier gewenst met uw aankoop. Groetjes, Parfumswinkel.nl
Goede service, snelle levering en netjes verpakt.
Beste Mart, Hartelijk dank voor het plaatsen van uw review! Heel veel plezier gewenst met uw aankoop. Groetjes, Parfumswinkel.nl
Het wordt ook mooi en netjes verpakt. Altijd op tijd binnen. Je hoef niet lang te wachten.
Beste Asna, Hartelijk dank voor het plaatsen van uw review! Heel veel plezier gewenst met uw aankoop. Groetjes, Parfumswinkel.nl
Ik heb 2 keer aangegeven dat ik de bestelling wilde annuleren maar ik kreeg hem alsnog.
Beste K, Hartelijk dank voor het plaatsen van uw review. Wat vervelende situatie om te vernemen, dit betreuren wij ten zeerste! Helaas kan ik o.b.v. uw e-mail adres geen contact met onze klantenservice vinden... Kunt u contact met ons opnemen? dan helpen wij u uiteraard heel graag verder. Groetjes, Parfumswinkel.nl
Duidelijke communicatie, snelle levering. Korting via nieuwsbrief .
Beste Eline, Hartelijk dank voor het plaatsen van uw review! Heel veel plezier gewenst met uw aankoop. Groetjes, Parfumswinkel.nl
Parfumswinkel.nl is een duidelijk site, goede zoekbalk, veel keuze! Duidelijke beschrijving van de artikelen. Super goede aanbiedingen, kortingscodes, en extra monsters. Handig en gemakkelijk betalen met diverse betaalopties. Snel geleverd en goed ingepakt!
Beste Ellen, Hartelijk dank voor het plaatsen van uw review! Heel veel plezier gewenst met uw aankoop. Groetjes, Parfumswinkel.nl
Snelle levering en mooi en heerlijk lekker product
Beste Johan, Hartelijk dank voor het plaatsen van uw review! Heel veel plezier gewenst met uw aankoop. Groetjes, Parfumswinkel.nl
Beste Marcel, Hartelijk dank voor het plaatsen van uw review! Heel veel plezier gewenst met uw aankoop. Groetjes, Parfumswinkel.nl
Snelle levering en de beste prijs kwaliteit verhouding. Super tevreden!
Beste Najiha, Hartelijk dank voor het plaatsen van uw review! Heel veel plezier gewenst met uw aankoop. Groetjes, Parfumswinkel.nl
Schnelle Lieferung alles Super.
Beste Slavica, Hartelijk dank voor het plaatsen van uw review! Heel veel plezier gewenst met uw aankoop. Groetjes, Parfumswinkel.nl
Voordelig, netjes op tijd afgeleverd en 1 gratis semple!
Beste Rita, Hartelijk dank voor het plaatsen van uw review! Heel veel plezier gewenst met uw aankoop. Groetjes, Parfumswinkel.nl
Snel bezorgd, extra gifts en goede korting!
Beste Clau, Hartelijk dank voor het plaatsen van uw review! Heel veel plezier gewenst met uw aankoop. Groetjes, Parfumswinkel.nl
Snelle levering en redelijke prijzen.
Beste Linda, Hartelijk dank voor het plaatsen van uw review! Heel veel plezier gewenst met uw aankoop. Groetjes, Parfumswinkel.nl
Na 14 dagen nog geen bestelling te zien. Geld teruggevraagd 1 ster is nog te veell Klantenservice verdient 5 sterren
Beste, Hartelijk dank voor het plaatsen van uw review. Wat een ontzettend vervelende situatie.... Ik zie dat u contact heeft gehad met onze klantenservice en dat zij direct voor u een DHL onderzoek hebben opgestart om te achterhalen waar uw pakket is bezorgd . Na verder onderzoek heb ik ook geconcludeerd dat mijn collega het aankoopbedrag van uw bestelling naar u heeft gecrediteerd, dit moet inmiddels zichtbaar zijn op uw rekening, onze welgemeende excuses voor het ongemak! Indien u nog verdere vragen heeft, vernemen wij deze uiteraard graag! Groetjes, Parfumswinkel.nl
Originele beoordeling
Ik bestel hier al jaren mijn parfum, de hoge kortingen schelen veel in mijn portemonnee. Daarnaast is de bestelling er echt super snel. Ik bestel nergens anders meer!
Beste Jill, Hartelijk dank voor het plaatsen van uw review! Heel veel plezier gewenst met uw aankoop. Groetjes, Parfumswinkel.nl
Jullie staan voor kwaliteit en kwantiteit top ga zo door
Beste Marco, Hartelijk dank voor het plaatsen van uw review! Heel veel plezier gewenst met uw aankoop. Groetjes, Parfumswinkel.nl
Ze hebben mooie aanbiedingen!
Beste Lisette, Hartelijk dank voor het plaatsen van uw review! Heel veel plezier gewenst met uw aankoop. Groetjes, Parfumswinkel.nl
Goede aanbiedingen en betrouwbare levering.
Beste Tony, Hartelijk dank voor het plaatsen van uw review! Heel veel plezier gewenst met uw aankoop. Groetjes, Parfumswinkel.nl
Altijd picobello wat levering betreft....echt top!!!
Beste Luc, Hartelijk dank voor het plaatsen van uw review! Heel veel plezier gewenst met uw aankoop. Groetjes, Parfumswinkel.nl
Het bestellen was makkelijk, het artikel top en de levering lekker vlot
Beste Ed, Hartelijk dank voor het plaatsen van uw review! Heel veel plezier gewenst met uw aankoop. Groetjes, Parfumswinkel.nl
Prima, producten in goede staat en goede prijs/kwaliteit. Verkeerde kleur besteld, makkelijk te retourneren met retouformulier op site. Makkelijk uit te voeren.
Beste Leonie, Hartelijk dank voor het plaatsen van uw review! Wat jammer dat u alsnog uw bestelling heeft moeten retourneren, hopelijk zien we u snel terug bij ons op de webshop. Groetjes, Parfumswinkel.nl
Mijn ervaring is heel goed! Ik ben dan ook heel tevreden met de geweldige service en vlotte levertijd! Ook hebben ze goede aanbiedingen! In een woord: GEWELDIG!
Beste Richard, Hartelijk dank voor het plaatsen van uw review! Heel veel plezier gewenst met uw aankoop. Groetjes, Parfumswinkel.nl
Park Forum 1045
5657HJ Eindhoven