Heel tevreden

Mijn ervaring is heel goed! Ik ben dan ook heel tevreden met de geweldige service en vlotte levertijd! Ook hebben ze goede aanbiedingen! In een woord: GEWELDIG!

Goede prijs en snelle levering

Ik had mijn bestelling de volgende dag al in huis en de prijs was goed. Alleen bij 85 euro aankoop van Sisley ontvang je maar 1 proefje van 1 ml van een ander merk. Het is een parfumerie, maar voelt als discounter, en dat zoek ik niet. Maar wie weet koop ik er nog eens wat. Komt wel betrouwbaar over.

Super goed

Ik bestel hier altijd mijn parfum, en cosmetica Ben meer dan tevreden over jullie

Prima prijs snelle levering

In mijn geval scheelde het maar liefst 100euro ten opzichte van douglas

Voordelig en snel

Ruime keuze aan merken, veel op voorraad voor scherpe prijzen en de volgende dag in huis.

Klantenservice uitstekend

Klantenservice is uitstekend, laten weten of het op voorraad is, en houden je op de hoogte, Als het tijdelijk niet leverbaar is, Krijg je 1 keuze, Wil je dan annuleren, wordt geld snel terug gestort.

Top webshop!

Er is altijd reuze veel voorraad, wanneer iets tijdelijk niet voorradig is, wordt het ook weer snel aangevuld. Er zijn ook vaak leuke aanbiedingen, op een luchtje maar bijvoorbeeld ook op een cadeauset. Altijd leuk! Ik denk dat ik al bijna 3 jaar hier winkel, en dat blijf ik ook doen! Ik ben nog nooit teleurgesteld.

Keurige levering

Netjes en snel afgeleverd mooi verpakt met leuke samples

Zeer goeie parfum

Ik houdt van Versace bright cristal

Snelle levering en geweldige service.

Heel snelle levering en fijn verpakt. En dat voor een zeer scherpe prijs, helemaal top.

Helemaal top

Goede service en goede kortingen die je aangeboden krijgt. Hele snelle levering

Mijn ervaring is dat de parfumswinkel goed werk levert

Mijn ervaring is dat jullie het heel goed doen en altijd op tijd leveren en onder de prijs van Douglas en Ici Paris. Gisteren voor het eerst in de winkel in Breda geweest. Heel goed geholpen!

Bestelling set Marie Stella Maris niet compleet

Mijn bestelling betrof een Foaming Body Wash Starter Kit Lichaamsverzorgingsset. Bij levering bleek het bijbehorende flesje foam niet in de verpakking zat. Dit heb ik via de mail doorgegeven, met het verzoek om alsnog het flesje foam na te leveren. De enige optie was echter de niet complete starter kit te retourneren in de originele verpakking. Deze was echter al meegegeven met het oudpapier. Het betrof een aanbieding. Maar ik ben duurder uit, want de foam heb ik inmiddels elders moeten bestellen.

topproduct

prijs/kwaliteit

Goed assortiment, goede prijzen, snelle verzending. Aanrader!

Via een bekende in aanraking gekomen met deze site, erg over hen te spreken! Mooi aanbod van parfums, goede prijzen en kortingen en producten snel en goed thuis geleverd. Nieuwe favoriete parfum winkel gevonden!

Mooie producten voor goede prijzen!

De selectie is enorm en de prijzen zijn goed: ik heb zowel een geurtje, face cream als bronzer aangeschaft.

Snelle verzending en nette prijzen

Vaste klant loopt altijd goed en perfect.

Snelle bezorging, goedenprijzen en goede kwaliteit

Het was een goede ervaring zonder enige klachten

Snelle levering , leuke prijs .

Leuke kortingen en snelle levering. Spijtig dat er geen staaltjes bij waren . Zodat ik eens wat anders kon uitproberen. Maar voor de rest zeer tevreden.

Had mascara gekocht en was niet binnen gekomen , en toen hadden ze uit coulance nieuwe opgestuurd!! Ben heeel blij met hun !!!!

Ik wacht nog steeds op mijn bestelling

Ik heb 16 oktober een bestelling geplaatst. Nog niets ontvangen.

alles klopte en leuke samples ook nog eens ontvangen, helemaal top Monika

Verfrissend

Zeer tevreden.