Reactie van het bedrijf
Goedemiddag,
Het spijt ons te lezen dat uw ervaring met deze bestelling tot ontevredenheid heeft geleid. We begrijpen dat het verwarrend kan zijn wanneer de informatie op een verpakking afwijkt van wat u verwacht, zeker wanneer er sprake lijkt te zijn van een andere maat.
Om hierover volledige duidelijkheid te geven, zullen wij u opnieuw per e-mail benaderen en daarbij de officiële verklaring van de fabrikant meesturen. In deze brief bevestigt de fabrikant dat er sprake is van een drukfout op de verpakking. Dit betreft uitsluitend de opdruk; het product zelf is inhoudelijk correct en komt overeen met het bestelde artikel. De drukfout ligt helaas buiten onze invloed als verkoper, maar we begrijpen goed dat dit voor verwarring kan zorgen.
Daarnaast sturen wij u ook de factuur opnieuw toe. Deze factuur is eerder al automatisch per e-mail verzonden op 12 maart om 16:50 uur, maar mogelijk is deze in de spamfolder terechtgekomen of over het hoofd gezien.
Wij vinden het uiteraard jammer dat dit uw indruk van onze service heeft beïnvloed. Transparantie en correcte levering vinden wij erg belangrijk, daarom doen wij graag de moeite om alles nogmaals duidelijk toe te lichten.
Mocht u na ontvangst van de aanvullende informatie nog vragen hebben, dan helpen wij u uiteraard graag verder.
Met vriendelijke groet,
Klantenservice Team Kiesrijk.nl