Geen pakket ontvangen

Geen pakket ontvangen en ook geen reactie op mijn bericht aan kiesrijk. PostNL schijnt vertraging te hebben….., maar dan verwacht ik toch minimaal een antwoord op mijn mail.

Scherpe prijzen en goede service

Bestelling was snel verzonden en ontvangen. Er was 1 item verkeerd geleverd, na 1 mailtje was dit meteen in orde gemaakt en hadden we het ontbrekende item binnen een paar dagen in huis. Met alle oplichters die er tegenwoordig zijn is dit een fijne betrouwbare webshop!

Netjes geregeld

Prima geholpen. Iets te veel mailtjes achteraf om nog eens te kopen.

Heb een goede ervaring met kies rijk

De producten zijn altijd goed

Snelle levering en zeer concurerende prijs

Snel en netjes geleverd. Het gekochte artikel was zeer concurrerend geprijsd.

niet zeuren , ik hen al een beoordeling verzonden

ik heb al een beoordeling verzonden

Ik bestel regelmatig bij kiesrijk.nl Snelle levering

Snel en niet duur.

Prima geregeld.

Netjes en vrij snel leveren

Voor mijn Implanten moet ik al jaren Bluem gebruiken, Kiesrijk is mijn favoriete verkoper voor alles voor mijn mond en gebit. Toppers.

Vlot en makkelijk

Gewenste product was makkelijk te vinden en te bestellen. De levering verliep zoals aangekondigd. Alles prima in orde.

Kiesrijk voor mij dè site voor drogisterij artikelen!

(Zie boven)

Snelle bezorging

Overzichtelijke site, dus bestellen gaat gemakkelijk. Een blauwe 5 mm was in het zakje van de zwarte 6,5 gestopt. Kan gebeuren en dit is voor mij dan ook heen enkel probleem. Mijn volgende bestelling wil ik dan ook weer bij jullie plaatsen.

Goede levering en snel

Goede levering en snel

goed bedrijf

ging makkelijk met bestellen mooie aanbieding goedkoper dan andere bedrijven

Super nette en snelle bezorging.

Goede site, makkelijk te bestellen en betalen. Snelle en nette levering en de keus tussen pakket en brievenbuspost. Super! Groot assortiment en goede materialen voor beste prijs!

Makkelijke website en bestelling razendsnel binnen!

Super snelle levering na de bestelling

Snel en keurig de bestelde goederen afgeverd.

Snelle en correcte levering en zeer gunstige prijzen

De bestelde artikelen hebben wij al de volgende dag ontvangen. De producten waren ook zeer scherp geprijsd en daardoor veel goedkoper dan in de winkel.

Jammer dat er geen doosjes bij alle drie de tepe picks zaten, deze heb ik hierdoor apart moeten bestellen. Snelle levering en goed verpakt. Deze doosjes (cases) zouden er altijd gratis bij moeten zitten zodat je deze altijd hygiënisch kan meenemen.

Ze doen wat ze zeggen

Keurig bezorgd en veel goedkoper dan ergens anders

Snelle service, groot assortiment

Een groot aanbod van producten enveen snelle levering.

Goede prijs, snelle levering. Echt aan te bevelen

Uitstekende service

Bestelling snel en goed verpakt ontvangen. Leuke attentie bij in het pakketje.