Het is een duidelijke website en makkelijk te bestellen

Makkelijk te bestellen. Veel goedkoper dan elders

Snel!

They are always quick in delivering! Amazing, great job!

Niet volgens belofteverpakt

Geen brievenbusverpakking Daarom een week later ontvangen dan beloofd.

Snelle levering, keurig verpakt en fijne producten

Heel positief

Snelle en correcte levering van goede producten

Besteld vandaag morgen thuis ingeleverd

Snel ingeleverd

Super bij aften

Ik heb alledrie de Aftaclear producten gekocht. De gel kende ik en is iets lastiger op de juiste plek te krijgen en houden. De spray is verzachtend wanneer de aft opspeelt. Vooral gemakkelijk gedurende de nacht. Wat ik echter absoluut blijf gebruiken is de mondspoeling. In de ochtend en voor de nacht. Ik zie de aften (helaas 2 nu), maar het is net of ze niet goed ‘doorkomen’. Amper wit en zeker minder vurig. Een absolute aanrader!

Het product is goed geleverd.

Zeer goed ervaren

Snelle service voor goede prijs.

Lactona ragers gekocht voor een hele voordelige prijs.

Prima service en zeer tevreden over de kwaliteit van de ragers!

Interprox Plus ragers Conical PHD doen hun werk goed en ben zeer tevreden over de kwaliteit,

Prima geleverd

Ragers en tandpasta. Goed en goedkoop. Helemasl prima

Prima snel en goede prijs

Prima snel en goede prijs

niks op aan te merken

alles zoals gezegd

Snel en betrouwbaar

Snelle levering met brievenbus post en juiste prijs

Gewoon goed

Bestellen en netjes ontvangen. Mooie prijs.

Snel geleverd.

Makkelijke duidelijke website. Snelle levering. Geen op of aanmerkingen. Gewoon top.

Snel geleverd en conform bestelling

Goede prijzen t.o.v. andere (web)winkels, snel geleverd. Ik ben heel tevreden en heb de website toegeveogd aan mijn favoriten

Snel en goed

Debestelling was de volgende dag al in huis. Was gped verpakt en vriendelijk aangeboden. Alles volgens afspraak.

Uitstekende Prijzen

Uitstekende prijzen op een grote assortiment. Snelle levering.

Makkelijk om te bestellen en snel geleverd

Lekker goedkoop en snel geleverd

Ik had nieuwe ragers nodig, toch maar eerst gekeken waar ze nu het goedkoopste waren en Kiesrjk kwam uit de bus. Bestelling geplaatst voor blauw en grijze ragers en twee dagen later lagen ze in mijn brievenbus. Super levering en als de prijs zo blijft, blijf ik bij kiesrijk bestellen. Top bedrijf!!

Super snel binnen en netjes verpakt

Snel en correct

Ik kon het de volgende dag al ophalen .

goede kwaliteit prijs verhouding

goede borsteltjes voor een redelijke prijs en snel geleverd dus een tevreden klant.

Eindsestraat 4 b

5105 AC Dongen