Goede dienst

Prima bedrijf, directe levering

Heel goede service en levering

Product is prima, verpakking voldoet niet aan mijn verwachting

Het duurde wat langer voordat ik mijn ragers had maar het was de week voor kerst dus druk bij PostNL. Ik hoefde niet thuis te blijven omdat de verpakking een brievenbus doos zou zijn. Dat stond wel op de doos maar deze is veel te groot voor de brievenbus maar omdat ik hem naar mijn werk had laten sturen was er gelukkig wel iemand toen de postbode aanbelde. Product is prima (had ik eerder ook al eens hier besteld)en krijgt 5 sterren. Informatie over de verpakking moet beter.

prima webshop

zeer snelle levering,en product zoals het moet zijn.

Gewoon Goed

Product en verzending netjes verzorgd het duurde enkel 4 dagen voor het er was maar dat ligt denk ik bij post nl

gewoon goed

correcte levering

Prima prijs voor goede kwaliteit!

Goede prijs voor een goede kwaliteit

Netjes correct snel

Voor de eerste keer, op advies van mijn tandtechnieker besteld In een woord "geweldig". Vlotte levering, keurig verpakt en goedkoper dan elders. Volgende keer bestel ik weer. AvA

Snelle complete levering

Producten werden snel geleverd, goede kwaliteit en prijs is redelijk.

Bestelling snel in huis

Goedkoop en snel

Duidelijke site, makkelijk bestellen en snelle levering. Goedkoper dan bij de apotheek!

Betrouwbaar

Snelle levering, en groot assortiment.

Goed product, snel bezorgd.

Goed product en snel bezorgd.

Al jaren bestel ik hier Tepe ragers.

Goede ervaring, snel geleverd tegen een goede prijs van de beste ragers.

Alles is gegaan hoe het moet gaan. Dus prima.

geen levering en dan ook nog eens niet telefonisch bereikbaar

via bol.com besteldop 03-12-2021, omdat dit altijd snel is. meteen bericht dat het vertraging kan oplopen en pas na 5 dagen contact mag opnemen. op 10-12-2021 nog niks ontvangen, via bol.com een telefoonnummer gekregen dat niet in gebruik blijkt te zijn. zo slecht dit.

Goed product, en voordelig- geen snelle levering

Het product is goed, en goedkoper dan bij andere sites. Maar de levering duurde wel erg lang. Ik kreeg al snel een mailtje dat het was verzonden, maar daar bleef het wel een paar dagen bij.. Dat zou wel wat sneller en beter kunnen.

Snel en voordelig

Originele TePe- ragers voor een goede prijs. Snelle levering!

Heel goed!

Prijs / kwaliteit perfect! Levering was heel snel!

Late levering

Er stond op de site dat als ik het voor 3 uur zou bestellen het die zelfde dag verzonden zou worden. Het werd na een week pas verzonden.

Goedemorgen ik wil laten weten dat ik niks heb ontvangen

grote keus, duidelijke website, snelle afhandeling

grote keus, duidelijke website, snelle afhandeling

Supersnelle levering met uitstekende prijs

Zeker de moeite waard om in deze winkel te bestellen

Goede prijs en ondanks de kerst drukte snel geleverd!

Snel geleverd en een hele scherpe prijs!

Eindsestraat 4 b

5105 AC Dongen