Snelle levering van kwalitatieve producten

Na de bestelling geplaatst te hebben, hebben we de dag erna de bestelling ontvangen. Super. De kwaliteit van de producten is exact zoals het moet zijn.

Supermakkelijk en snel

Nette website, netjes verpakt en snelle levering!

Defect product en slechte klantenservice

Ik bestelde bijna 3 maanden geleden een elektrische tandenborstel die achteraf bleek defect te zijn. Op mijn vraag of ik deze mag terugsturen reageerde de klantenservice met 'los het zelf op met de fabrikant, fijne dag'. Webshops mogen niet naar de fabrikant verwijzen maar moeten problemen rondom de garantie zelf oplossen. Ik klaagde vervolgens bij het keurmerk maar ontving echter geen reactie van de klantenservice, ondanks meerdere pogingen. Ik voel me opgelicht.

Mijn bestelling was op tijd en ik was goed geïnformeerd

Prima geleverd

Redelijk snel geleverd. Het product is helemaal volgens verwachting.

Prima niks op aan te merken

Vlug besteld vlug geleverd prima verzorgd

Bezorgprobleem

Brievenbuspakket was te stug waardoor het niet in de buitenbrievenbus paste. Bezorger nam het mee terug, terwijl hij wel ‘bezorgd’ in track en trace plaatste. Heeft me veel tijd en moeite gekost om het op te lossen.

Ik heb gekregen wat ik besteld heb

Een prima vlotte levering van mijn bestelling

goed geregeld.

prima ondanks late levering

Prima en goedkope levering!

Mooie Black Friday deal. Snelheid van de levering kan bete al had dit waarschijnlijk met de drukte bij POSTNL te maken. Volgende keer bestel ik weer bij Kiesrijk

Kwaliteitartikelen keurig verzorgd en prima door de brievenbus!

Dit is mijn 1ste bestelling en de ervaring is prima te noemen.

De opzetborstels arriveerden veel eerder dan beloofd!

Vertrouwde kwaliteit; zeer snelle levering!

Vlotte levering, goede kwaliteit ragerborsteltjes

Snelle levering ruime keuze goede prijs

Zo veel keuze, heb meerdere ortho tandenborstels voor mijn dochters besteld, kunnen ze ze lekker uitproberen en ik ben er weer even klaar mee. Ik had eerst die uit de gewone winkel maar die waren na twee weken steeds op. Nu meerdere merken besteld om te proberen.

Mijn ervaring is top

Mijn ervaring is top want je wordt prima op de hoogte gehouden ook als het wat langer duurt dat vind ik super fijn

Zeker aan te raden

Altijd scherpe prijs en snelle levering.

Tijdens de feestdagen een verstandige aankoop gedaan bij Kiesrijk

Meerdere producten gekocht, zoals raggers, tandpasta, kauwgum,v tongschraper, voor een goede gebitsverzorging zoals de mondhygiënist het mij geadviseerd heeft. Deze zijn van goede kwaliteit en het voelt dan ook heerlijk fris en schoon na het gebruik hiervan.

Snelle levering en goede prijs.

Snelle levering, prima!

Duidelijke website

Makkelijk om een bestelling te plaatsen via de website. Snelle levering door de brievenbus. Ondanks black Friday snel geleverd.

M

Makkelijk en snel te bestellen en ook snel bezorgd. Fijn dat het door de brievenbus past. Zeker een aanrader

slecht

bij invoeren gegevens vraagt site om verzendgegevens maar, die kan je dus nergens invoeren en gaat hij verder naar betaling en vraagt dan weer om verzendinggegevens etc. Na 4 x proberen was ik het zat.

Weer heel tevreden

Ik bestel hier regelmatig. Altijd goed. Snel door nij ontvangen. Top.

Alles zoals het hoort

Makkelijk, snel en voordelig