Vlotte snelle levering

Snelle levering, goede prijs

Goede online winkel, snelle levering en niet te duur

Prima prijs, makkelijk geregeld

Mijn zoon vind het heel moeilijk om zijn koppie bij het tandenpoetsen te houden. We testen dus altijd met een plakverklikker tabletje. Dit is de enige plaats waar je zulke grote verpakkingen kunt krijgen en zo voordelig.

De levering in orde. Alles prima.

Erg handig

Top product

Goede klantenservice

Erg goede klantenservice, snelle reactie en behulpzaam!

goede en snelle levering

goede en snelle levering

Duidelijke website, snelle levering, lage prijs

Prima alles

Zeer aanbevolen: snel en goed

Bestelling was binnen 2 dagen in huis, merkartikelen voor de mondverzorging tegen concurrerende prijzen.

Makkelijk bestellen

Makkelijk bestellen, goede informatie over wanneer er geleverd gaat worden. Product voldoet aan beschrijving

Top, zeer snel geleverd, ook handig dat het door de brievenbus kan. Bestel er volgende keer zeker weer.

Prima prijs

Snel, vriendelijk en goedkoop !!

Zie de aanhef.

Snelle service met optimaal resultaat

Ik kon heel makkelijk en doelgericht mijn bestelling kunnen plaatsen en de goederen zeer snel in ontvangst mogen nemen.

Zoals altijd gewoon goed

Lekker snel en netjes geleverd, gewoon goed zoals altijd

snel en perfect

Bestelling eenvoudig, goede prijs/kwaliteit snelle aflevering en bericht daarover, gratis verzending en geen onnodige overvloedige verpakking

Prima snel

Prima bedankt

Snel en goedkoop

Goed spul tegen een goede prijs

De ene dag besteld, de volgende dag in huis. Wat er beloofd wordt. En ook nog een kortingsbon voor de volgende bestelling.

Snelle leveringen

Kan geen enkel motief vinden om aanmerkingen te maken

Snel en mooi compact verpakt.

Fijne web site. Snelle levering. Goed verpakt tenminste geen giga doos Waar een klein beetje inzit. Maar een mooi doosje op maat.

Slecht

Zij hebben verstuurd andere product

Goede kwaliteit voor een goede prijs!

Makkelijk besteld op de website en lage verzendkosten. Goede kwaliteit voor een goede prijs

Eindsestraat 4 b

5105 AC Dongen