Is wel goeie

Keurig verzorgt.

Voor de eerste keer een bestelling geplaats, 100 procent tevreden.

Snelle levering en zoals verwacht

Snelle levering en zoals verwacht

Fijne producten

Fijne producten voor gevoelig tandvlees. Gebruik ze pas maar bevalt nu al zeer goed.

Zonder poespas gewoon door de brievenbus. Briefje in de envelop dat de omverpakking misschien iets gekreukeld kan zijn vanwege het versturen: prima!

Conform afspraak

Snel geleverd en goeie kwaliteit.

Goeie ervaring met kiesrijk,is aan te raden.

Mijn shopping-ervaring bij Kiesrijk was perfect

Via Kiesrijk.nl kon ik heel makkelijk mijn bestelling plaatsen en kreeg zelfs korting omdat ik mij had geabonneerd op hun nieuwsbrief. De volgende dag werd mijn bestelling al bezorgd, super! Bedankt!

Snelle zending

Kwaliteit en snelle levering

Snel geleverd en product is van goede kwaliteit. Enig minpuntje is dat klein onderdeeltje in ontwerp niet is opgenomen.

Gewoon goed

Snelle levering!

Snelle levering en voorzien in een goede voorraad.

Dit is de eerste keer dat ik een besteling heb geplaats. Keurig netjes en snelle levering TOPPIE

Super snel!

Makkelijke site waar je alles voor je mondhygiëne kunt vinden. Spulletjes worden goed verpakt en precies volgens afspraak bezorgt.

Tandenstokers besteld en keurig twee dagen geleverd via de post. Keurig op de hoogte gehouden van de stand van zaken. Dus top.

Positief en betrouwbaar

Ondanks de corona toch snelle levering. Product was kwalitatief goed en prijs was redelijk. Aanrader!

Super snelle levering!!

Ik had mijn bestelling geplaatst en in 1 dag was het geleverd en precies zoals op het plaatje.

Prima producten, snelle verzending

Pakketje zeer goed ontvangen

Pakketje goed ontvangen

Zwarte Vlek

Toe ik eerste gebruikt had ik op me tanden zwarte vlekken en na 4dagen door 2x in dag te poetsen zag ik verschil dat me zwart vlekken weg zijn verwijdert. Verder na de week kreeg ik veel opmerkingen hoe me tanden mooi wit uit zien. Dit product ik raad zeker aan en doet z’n werk zoals het staat❤️✨

Goed product en goede service

Makkelijk besteld en snel een goed product in huis, zo wil ik het altijd.

Vlotte levering.

Prima en goede prijs!

Goed dat éénpuntige tandenstokers nog verkrijgbaar zijn!

Zie boven.

Snel en netjes geleverd

Eerste keer besteld hier. Goed en snel geleverd.

Eindsestraat 4 b

5105 AC Dongen