snel en voordelig

Bestelde tandenragers waren binnen 24 uur geleverd met de post. De kwaliteit is goed en de prijs heb ik nergens voordeliger gezien.

vlotte levering, producten volgens omschrijving

Goedkoper dan bij de drogist.

snel en efficiënt

prima ervaring

Heel goed.

Het bestelde werd zeer snel geleverd.

Boven verwachting!

Fijn uitgebreid assortiment, goede prijs/kwaliteit verhouding en snelle en zorgvuldige verzending. Kiesrijk heeft er een nieuwe vaste klant bij!

Zeer fijne webshop

De producten worden snel en goed verzonden!

snelle levering tegen goede prijs

Goede prijs voor het product. Snelle levering.

Prima en snel geleverd

Goed geregeld.

Pozitief

Goede kwaliteit snelle levering.

Werkt makkelijk en overzichtelijk

Wanneer je weet wat je wilt is het super makkelijk om door het systeem de juiste keuzes aan te klikken.

Matig

Moeilijk contact te krijgen

Heb niks binnen gekregen

Ik heb tepe lila tandenraggers gekocht en betaald en deze zouden verzonden zijn, maar er is helemaal niks binnen gekomen.!

Snelle en nette levering

Goede webshop en snelle bezirging

Snelle service en mooi assortiment

Spijtig dat er voor elke Belgische bestelling een vaste kost van 7,5€ wordt aangerekend

Altijd prima!

Altijd prima producten, service en levering. ( en toch ook fijn, geen onnodig grote dozen, altijd goed verpakt)

De GUM Soft-Picks zijn prettig en goed in het gebruik.

De GUM Soft-Picks zijn prettig in gebruik en doen wat ze moeten doen. Ze reinigen goed tussen de tanden. De levering verliep ook vlot en probleemloos.

Duidelijk en prima site Goede prijs

Helemaal zoals verwacht

De door mij bestelde handschoentjes om mijn handen te beschermen voldoen helemaal aan mijn verwachtingen. Ook werden ze heel snel afgeleverd.

Super service

Goedkoop, snel en keurig bezorgd!

Goed en goedkoop

Goede spullen, goedkoper dan ergens anders, goede service netjes verpakt en geleverd

Goede service.

Verkeerde bestelling gedaan. Was geen probleem..

Snelle en goede service

Goed product voor goede prijs en snel geleverd

Eindsestraat 4 b

5105 AC Dongen