Snelle levering. Prima borstels geschikt voor de pulsonic.

Pakket 2 welen later nog niet ontvangen

Ben al 2 keer gevraagd om een beoordeling te geven, maar ik kan het product niet beoordelen want ik heb het (nog) niet ontvangen

Prima. Service

Uistekende tandpasta.

Gebruikte deze tandpasta al eerder met veel succes. Maar bij de tandarts en de apotheek ontstellend duur. Kiesrijk levert snel voor de fractie van de prijs. Hulde.

Prima! Snelle levering.

Prima kwaliteit en super snel geleverd!

Positief

Ik heb deze website als goed ervaren! Snelle levering en goede acties. Zeker voor herhaling vatbaar

Goede afhandeling

Ondanks drukke kersttijd, een goede afhandeling en bezorging

Mooie site mooie producten

Door drukte bij Post.nl was mijn bestelling wat later als normaal echter ik werd via mail keurig op de hoogte gehouden waarvoor dank.

snelle en correcte levering

Prima producten en goedkoper dan in andere winkels. De levering is snel en netjes.

Snel

Prima service, duidelijke site

Zeer goed!

Snel geleverd en alles zonder problemen. Ik zal hier in de toekomst vaker bestellen!

Snel en makkelijk

Snel bezorgd, goed verpakt

Goede prijs en snelle levering

Goede prijs en snelle levering

Ik werd goed op de hoogte gehouden

Een vlotte reactie. Ik werd goed op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen. Het schept vertrouwen.

Doen wat ze beloven!

3 dagen geleden verzonden nog niks binnen

3 dagen geleden zou mijn bestelling verzonden zijn. Nu nog niks binnen. Inmiddels 5 dagen al aan het wachten.

Goedkoop en snel

Vlotte levering van voordelig geprijste artikelen

Goede afwikkeling

Snel en correct

Makkelijk bestellen en betalen. Snel geleverd. Niets op aan te merken.

Makkelijke site, doen wat ze zeggen en schrijven. Geven geen valse verwachtingen

Heb mijn bestelling nooit ontvangen.

Ik bestelde een bitje bij jullie omdat ik dacht dat het goed was. Ik moest 3 weken lang, als het niet langer was, wachten. Moest blijkbaar uit Israël komen. Toen kreeg ik een mail dat het bezorgd was. In iedergeval niet bij mij. Dus ik voel me opgelicht. Vandaar deze slechte review!

Uitstekende service

Ik ben tevreden over uw website, bestellen en de vlotte levering

Kwaliteit en vlotte bezorging!

Top service en doen wat ze beloven

Betrouwbaar

Eindsestraat 4 b