Zeer snelle levering

Overzichtelijke website. Snelle levering van product.

Goede ervaring

Super snel geleverd

goede prijs voor goede ragers

de ragers in zakjes zijn veel goedkoper en net zo goed als de ragers in verpakkingen

Fijne site, nette snelle levering

Super snelle levering

Volgende dag netjes in huis!!

wrong items send

- wrong items send - customer service mail did not work - strict dutch communication

Goed en snel

Eerste keer besteld maar zeker niet de laatste keer. Snel geleverd ook nog!

Snel en correct

Snelle correcte levering

Duidelijke site en snel geregeld

Betrouwbaar en betaalbaar webshop

Eerste keer besteld bij Kiesrijk. Scherpe prijzen en vlotte levering. Zeer tevreden over de producten! Ik zal vaker bestellen.

Snelle en correcte levering, ben tevreden

Keurig afgeleverd

Bestelling na een aantal dagen ontvangen van bezorger

Snel

Zou in brievenbus verpakking geleverd worden. Gelukkig was ik toevallig thuis en kon ik de doos aannemen.

Veel keuze, lage prijs

Heldere website, veel keuze, lage prijzen, snelle verzending

Mooie deal voor een voor prima prijs

Een mooie en duidelijke website met veel informatie. Niet te veel poes-pas, makkelijk kiezen. Veel keus voor een zeer aantrekkelijke prijs. Dus snel iets besteld en nog sneller afgerekend. En nog sneller het product thuis. Toppie!

Gewoon goed

Keurig verpakt en snel in huis

Snelle levering en netjes verpakt.

Makkelijk te bestellen

Deze interprox raggers gebruik ik altijd en hier een mooie prijs! Vlot bezorgd!

naar verwachting

geen probleem onder vonden.

Tevreden

Kiesrijk was onbekend voor mij. Mijn bestelling is naar tevredenheid uitgevoerd.

Slecht

Hallo kiesrijk. Mijn bestelling is niet aangekomen en ook zou ik track trace krijgen. Ik heb achteraf betaald maar geen gehoor gekregen van post.nl Mijn pakketje clean oral b tandemborstel zijn niet aangekomen. Graag wil.ik dat even contact genomen word Mijn gegeven zijn bekend bij jullie. Mv.g. Mateusz

Goede prijs, goed verpakt, volgende dag in huis

Eerste bestelling op deze site. Vrijdag besteld, zaterdag in huis. Tandragers een stuk goedkoper dan in de winkel, bestel zeker weer.

Supersnel en juist geleverd

Fijne producten voor een goede prijs

dank u wel!

Onze dank.

Ondanks dat de beloofde levertijd flink uitliep toch 4 sterren , en dat is voor de betaalde prijs die flink lager is dan gemiddeld.

Eindsestraat 4 b

5105 AC Dongen