Beter kan niet.

Ze doen wat ze zeggen.

Snelle levering en compact verpakt

De zending werd de volgende dag al geleverd in een precies passende doos. Verspilling voorkomen.

Scherp geprijsd, snelle levering!

Scherp geprijsd, snelle levering

Snel en efficient, goede prijs.

Snel en efficient, goede prijs.

Producten oké

Producten hadden sneller geleverd kunnen worden. Duurt te lang! Zijn verder heel goed. Kon ze helaas niet met korting kopen, bij andere websites wel, alleen die waren uitverkocht.

Ruime keus. Snel geleverd.

prima levering

alles naar wens

Op tijd

Mooi verpakt en op tijd binnen gekomen. Vriendelijke groeten Jolanda van Houten

Uitstekende snelle service!

Kiesrijk doet wat het belooft.

Vlot bezorgd tegen een goede prijs.

Vlot bezorgd tegen een goede prijs.

Prima bedrijf.

Bestellen ging simpel, De prijs is goed en de verzending zeer snel. Dit bedrijf beveel ik aan.

Goed en prima

voordelig en snel geleverd

Prima prijs en zeer snelle levering van de Interprox ragers.

Ik heb alleen goede ervaring mee!

Bestelling is prima afgeleverd. As usual.

Goede producten en snel geleverd. Bestelde hier al veel vaker. Altijd goed verlopen.

Lange levertijd

Levertijd van goederen was ruim 5 dgn. Kreeg het idee dat de bestelling niet meer geleverd zou worden

Goede prijskwaliteitverhouding. Kreeg zeer snel een duidelijke mail toen de postbezorging vertraagd was door Post.nl zelf.

Goede aanbieding voor je goede mondverzorging. Goed verpakt.

Top site en levering en service

Had foutief product besteld. Retour en nieuwe levering heel snel echt top. Ook retoubedrag snel. Goede service en fijn dat ik hier product kon bestellen dat in winkel bijna niet verkrijgbaar is. Thanks!

Snelle levering goedkoop en betrouwbaar

Het product voldoet aan de voorwaarden en is veel goedkoper dan bij de officiële fabrikant

Uitstekend snelle levering.

prima service.

goede verpakking snelle levering

Netjes

Spullen netjes verpakt en snel in huis

Eindsestraat 4 b

5105 AC Dongen