Snelle digitale reactie op digitale vraag

Goede betaalbare producten en snelle service!

Goede betaalbare producten en snelle service!

Verrassend snel, alles correct afgewerkt. Met vriendelijke groeten

Verrassend snel. Alles correct afgewerkt .met vriendelijke groeten

Goede kwaliteit en een snelle levering.

Via de website kun je de producten gemakkelijk vinden om vervolgens te bestellen!

Goede prijs kwaliteit

Prima. Duidelijke website. Snelle afhandeling. Levering duurde iets langer vanwege drukte bij de pakketdienst.

Bestelling correct en vlot verzonden.

Bestelling correct en vlot verzonden.

Snel en netjes geleverd.

Betreft mijn eerste bestelling bij dit bedrijf. Netjes verpakt en binnen een dag geleverd. Prima!

Snel verzonden en voldoende informatie.

Website is overzichtelijk, bestellen en afrekenen ging prima en er werd snel verzonden. Helaas was de bezorging niet zo snel.

Snel bezorgd netjes verpakt .

Goede producten tegen een juiste prijs, wel de aantekening dat op de website nergens staat dat de prijzen ex btw zijn. Dat maakt het duurder dan verwacht.

Goed voor elkaar

Levering keurig; fijne webwinkel!!

Snel besteld en snel in huis

Prima bedrijf dat beloofd wat het doet!

Snel en tegen een goede prijs

Heb al gemeld (n.a.v. een ontvangen e-mail van hen) dat e-mails taalfouten bevatten, lijkt me slordig. Zou maar zo ook in andere uitingen kunnen voorkomen, als dit geredigeerd wordt door een persoon met onvoldoende kennis van de Nederlandse taal. Doet afbreuk aan het bedrijf. Zij hebben overigens niet gereageerd op die e-mail van mij, terwijl me lijkt dat je daar op zou moeten reageren.

Ruime keuze, fijne website, snelle en correcte levering

Mooie aanbieding met vlotte levering!

Ik ben zeer tevreden, bestelling was snel binnen!

Uitgebreide productreeks en snelle levering

Ik heb alleen maar positieve ervaringen met Kiesrijk. Altijd een goede prijs en een snelle levering. Top dus!

Erg voordelig ,snelle verzending

Binnen een dag mijn bestelling binnen. Had een wax nodig omdat mijn zoontje een beugel draagt goeie kwaliteit. Erg voordelig

Uitstekend!

Website in duidelijke stappen doorlopen. Product iets later geleverd door vertraging in de postbezorging.

Geen verrassingen, keurig en vlot geleverd

Prima had ook al eerder besteld bij jullie. Houd me aanbevolen voor evt openstaande vacature bij kiesrijk. Met vriendelijke groet Sonja Verbogt

Alle artikelen die ik nodig had kon ik hier bestellen.Dag van bezorgen kon ik ook zelf aangeven. Heel prettig!

Prima prijs/kwaliteit verhouding en snelle levering

Prima prijs/kwaliteit verhouding en snelle levering

Snelle levering.

Goed product voor juiste prijs en snel geleverd.

Snelle levering en mooi verpakt

Zeer positief!

Alles verliep zoals beloofd