snelle goede service

snelle goede service

Snelle en correcte levering.

Snelle en correcte levering.

Kiesrijk is top!

Voor de tweede maal op rij bij Kiesrijk gekocht en weer is alles top! Topverpakt, top op tijd en topspul!!

Uitstekende afhandeling van mijn bestelling en keurige response op een kritische opmerking van mijn kant.

Snelle service, mooie prijs.

Oral B superfloss was op een paar plekken niet meer te koop. Hier gewoon verkrijgbaar en tegen een mooie prijs.

Oke

Oké

Makkelijk bestellen, snel in huis

Ook de prijs is geweldig

super

handvat stevig maar dardoor verbuigt de rest snel

zie boven aanbevelen: ieder moet het zelf maar ervaren

Betrouwbaar en snel

Eerste keer besteld,en is goed bevallen. De Bleu m produkten waren hier goedkoper dan elders en supersnel bezorgd. Ga hier zeker nog eens bestellen als ik wat nodig heb!!!!

Vlotte levering en goede prijs.

Makkelijk besteld tegen een goede prijs en vlot naar afhaaladres verzonden.

Niet duur en snel

Niet duur en zeer snel geleverd!

Correct.

Snelle levering, goede prijs

Snelle levering, goede prijs

Goed en snel service

Op site kon ik makkelijk vinden wat ik wilde, het pakketje was er al op de volgende dag.

Duidelijke website, snelle bediening meerdere betaalmogelijkheden

Goede prijzen

Prima bedrijf

Ik kan geen minpunt vinden. Prima afhandeling, snel en correct. Welkome kortingen. Ik ben zeer tevreden.

Klantgericht

Duidelijke site, adequate productinformatie en prima bezorging!

prima levering wel dure porto kosten voor brief post

Doet wat het beloofd

Snelle bezorging. Netjes verpakt

Betalingsoptie was negatief

Volgens product pagina kon ik achteraf betalen nadat bestelling met mijn gegevens had verwerkt kwam dit te vervallen. Dit was opeens niet mogelijk en om bestelling af te ronden moest ik toch eerst betalen. Product is verder prima.

Ik had per ongeluk wat verkeerds besteld en dit was na aankopen snel opgelost. Ik kreeg meteen de volgende dag mijn geld terug en het juiste werd geleverd!

Snelle levering!,

Super snel

Goed assortiment voor scherpe prijzen

Ik gebruik BlueM producten en Interprox ragers die bij Kiesrijk tegen concurrerende prijzen worden aangeboden. Levering is vlot en probleemloos.

Eindsestraat 4 b

5105 AC Dongen