Goede site, makkelijk bestellen, snelle bezorging

Prima kwaliteit prijs verhouding

Goede merk producten en wat ik zocht was hier echt het voordeligst. Snel geleverd en je hoeft niet heel veel te bestellen voor gratis verzending.

goed snelle bezorging

Prima service en snelle levering

Tevreden over de wijze van verwerking en verzending. Het bedrijf doet aan recycling waardoor verpakkingen meerdere keren worden gebruikt.

Snel en netjes bezorgd

Dit is de 1e keer dat ik gebruik maak van kiesrijk. Pakket snel en netjes bezorgd op de afgesproken dag en tijd. Duidelijke informatie. TOP!

goede spulen voor een goede prijs

De ene keer zit er een dag langer tussen het bestellen en ontvangen dan de andere keer maar het komt steeds goed.

Uitstekend!

Goede service, vlotte levering. Zeer tevreden!

Gekregen zonder problemen

Okido

Goed & snel

Niet duur

Makkelijk

Snel en makkelijk een bestelling geplaatst voor een mooie prijs en snel geleverd

Duidelijke uitleg snel in huis

Duidelijke uitleg van de producten en snelle goedkope levering aan huis.

top product en top levering

heel goed dat je je levertijd zelf kan kiezen, alleen moet hij dan ok wel in het tijsbestek geleverd worden. wilde de deur uit om voor de afgesproken tijd weer thuis te zijn, stond ineens de levering voor mijn deur (PostNL) veel te vroeg, dus vraag ik mij af was hij voor de afgesproken tijd weer aan mijn huis gekomen?? Toevallig dat ik thuis was, verder TOP!

Prima. Gewoon zo doorgaan.

Vlot en goed.

prima!

zeer tevreden met bestelde artikelen, en snelle bezorging

duidelijk en snel

Overzichtelijke site en goede prijs. Duidelijk en snel.

Goed en vlug bezorgt.

Goed en vlug bezorgt en netjes verpakt en de ragers zijn perfect..

Prima 100%

Snel geleverd, buiten het weekend om.

Leveren op tijd en redelijke prijzen. Aanbevolen aan Mondverzorging Teakhout te Zaandam!

Goede en snelle service

Prima kwaliteit en snelle bezorg service.

Heb het optijd gekregen en het ziet er goed uit!

Snel en probleemloos

Ok

Makkelijk uitzoeken, snelle levering

Levering bevatte ook nog handig extra met het verschil tussen alle opzetborstels.

Snelle levering, goed verpakt, leuke prijs

Super webwinkel

Eindsestraat 4 b