Top geregeld

Alles was tot in de puntjes verzorgd. Bestelling binnen 2 dagen in huis.

Snelle levering en een top prijs voor mijn tepe twndenstokers! Heel blij mee, bedankt!

Kwaliteit, zeer snelle levering

Kwaliteit en snelle levering

Uitstekende dienstverlening en productselectie

Zeer onder de indruk van het grote aanbod aan tandverzorgingsproducten tegen zeer concurrerende prijzen. De levering was ook erg snel, zelfs tijdens de drukke feestdagen. Een echte aanrader!

Alles dik in orde

Xxxxxxxxxx

Makkelijk të bestellen en snel geleverd.

Kreeg snel antwoord van klantenservice op een vraag. Levering van de bestelling op de volgende dag.

Goedkoop, maar ...

Goedkoopste aanbieder van Superfloss, maar produkt is ruim een jaar over de uiterste datum heen

informatie op site niet up to date, wel snelle levering

Op de site stond dat er houders voor bij de ragers zat ( zolang de voorraad strekt) deze zaten er niet, terwijl ze wel los leverbaar waren. Nu moet ik ze alsnog los erbij gaan bestellen.

Op tijd bezorgd en product zoals op de website

1.5 week moeten wachten op levering

1.5 week moeten wachten op levering. De lever datum werd iedere keer weer met een dag opgeschoven. Denk dat mijn vorige Review niet goed genoeg was, omdat ze mij nu al weer vragen om een review.

Prima producten

Snel en betaalbaar

De ragers die ik gebruik waren voorheen bij Kruidvat te koop, maar ik ben bijna blij dat dat nu niet meer is, want bij Kiesrijk zijn ze goedkoper!

Prima bedrijf om iets te bestellen

De bestelling werd snel geleverd en als brievenbus pakket top

Gewoon goed!

Snel en correcte afwikkeling van bestelling

Na meer dan 1bweek bestelling nog niet binnen

zie titel

Slecht

Ik heb mijn pakket nog steeds niet ontvangen. En ik snap als er problemen zijn bij PostNL, maar ik vind wel dat ze de klant iets meer tegemoet moeten komen!! Plaats van wacht maar af….

Uiteindelijk goed opgelost!

De levering heeft helaas langer geduurd dan verwacht, door een probleem bij PostNL, waarbij een grote zending zoek was geraakt. Dat was uiteraard erg frustrerend. Wat ik echter zeer waardeer, is de manier waarop Kiesrijk hiermee is omgegaan. De communicatie was persoonlijk, transparant en uitgebreid, en ik had duidelijk het gevoel dat zij er alles aan deden om dit op te lossen. Inmiddels heb ik het pakketje alsnog mogen ontvangen en ben ik tevreden met de bestelling. Ondanks de vervelende vertraging heeft Kiesrijk laten zien dat zij hun klanten serieus nemen en betrokken blijven tot het is opgelost.

Snelle bezorging, prijs-kwaliteit uitstekend

Pakket werd snel in een degelijke verpakking bezorgd. Prijs kwaliteit is uitstekend te noemen

Niet ontvangen

Nog niet ontvangen !!! Post geeft aan dat het gisteren in de brievenbus moest liggen

Goede producten

Ik ben zeer blij met mijn producten. Snel geleverd. Ga hiet zeker vaker bestellen.

prima snel en de goede materialen

Goedkoop en snel

Zeer tevreden, goede prijzen en snelle levering :-)

Keurig en snel geleverd.

Snelle levering volgens afspraak

Snelle levering en goede communicatie

Eindsestraat 4 b

5105 AC Dongen