snel, volledig

overzichtelijke winkel, heldere informatie, prima uitgeleverd.

Kiesrijk voor kwaliteit

Goed en duidelijke website met veel artikelen en goede prijs,Betaalmogelijkheden ook goed en hele snelle levering wat ook weer goed verzorgd is . Ik ben een zeer tevreden terugkerende klant Dus alles Top

Perfect proces en levering van de juiste producten

Blij met kiesrijk

Razendsnelle levering

Goede prijs en razendsnelle levering!

Goed(koop)

Jammer dat de paarse borstels door het nieuwe ontwerp geen plastic kapjes meer hebben, verder voldoen ze uitstekend

Bestelling binnen een dag ontvangen

Snelle bezorging

Geen pakketje ontvangen

Graag wil ik contact om mijn pakket of geld te ontvangen

Concurerende prijs. Snel geleverd. Betrouwbaar bedrijf.

Precies wat de mondhygiëniste en tandarts blijmaken

Veel voor weinig.

Correcte, stipte levering

Uitgebreid gamma producten. Van verschillende producten zijn grootverpakkingen verkrijgbaar. Correcte en stipte levering.

Hele goede kwaliteit èn service

Goedendag Ik ben enorm tevreden èn zal zeker vaker een bestelling plaatsen Met vriendelijke groet, Adrie Visser

Door een fout van PostNL heb ik mijn bestelling niet ontvangen. Door Kiesrijk snel en adequaat opgelost door nogmaals te verzenden.

zeer snel geleverd

verder geen ervaringen

Prima product prima prijs prima levering

Geweldige gebitsragers

Deze gebits ragers besteld had ik veel eerder moeten doen dus ben gaan zoeken en kwam bij kiesrijk geweldig goede ragers beter als die wij hadden ze sloegen dubbel tijdens het ragen en dan kon je niet meer tussen de tanden komen dus weg ermee Nu hebben wij goede ragers en betaalbaar super

Goede service en kwaliteit.

Product waardeloos

Cushion grip is waardeloos. Gewoon geld weggegooid

Het uitstekende produkt is vlot bezorgd.

Vlot en goed.

Precies het juiste materiaal wat nodig is om voor mijn gebit te zorgen zonder daar de hoofdprijs voor te hoeven betalen. Kwaliteit van het product is goed en prettig in het gebruik

Snel en goed afgelvert

Snelle levering. Goede prijs

Snelle correcte levering

Netjes op tijd geleverd.

Snel en prima prijzen

Tepe ragers besteld in verpakking van 25 stuks. Levering door brievenbus en op de afgesproken dag

Eindsestraat 4 b

5105 AC Dongen