Efficient

Goed verzorgd!

Giede levering en kwaliteit

Mooi op tijd geleverd zonder poespas. TOP

Netjes en vlot geleverd

Mijn tandarts adviseerde bepaalde materialen van Interprox om te stoken wegens chronisch ontstoken tandvlees. Alles is vlot en netjes geleverd. Of dit me nou echt gaat helpen moet nog blijken, maar aan het materiaal gaat dat niet liggen.

Al tijd netjes geleverd

Netjes verpakt

Snelle levering!

Ik vind t jammer dat t niet bij de buren afgeleverd wordt? Of een briefje in de brievenbus....

een heerlijke superzachte borstel.

Vanwege chemo was alle slijmvlies weg uit mijn mond en alle tanden supergevoelig. Dankzij deze tandenborstel kon ik toch op milde wijze mijn tanden enigszins poetsen.

Snelle en correcte levering

Duidelijke website en communicatie. In de toekomst ga ik hier zeker weer bestellen.

Heel goede producten, veel keuze en snelle correcte verzending

Gewoon helemaal prima !

Snelle en correcte levering

Ik heb alles prima en snel ontvangen. Mijn complimenten!

Mooie aanbieding, snel geleverd.

Gewoon goed

Prima product

2 soorten raggertjes, prima. Prima snelle levering.

Het bestellen is eenvoudig. De levering ontbreekt

De website is prima. Maar ik heb geen bestelling ontvangen. Verzendkosten betaal je dus voor niets.

Geweldige snelle service

Bestelling plaatsen: TOP Snelle uitlevering : TOP Juiste levering : helaas een klein foutje met het aantal echter na dit kenbaar gemaakt te hebben werd de fout meteen en snel opgelost. Herstel levering : TOP

Vandaag besteld, de volgende dag bericht van de post nl dat ze het de volgende dag zouden bezorgen!! Het kon keurig door de brievenbus! Super!

Duidelijke website, snelle levering

Goede prijzen. Makkelijk bestelproces en snelle levering.

Erg goed

Vlotte bezorging normale prijzen

Doos past niet door de brievenbus

Ik heb 2 brievenbussen en de doos gaat ook niet in de bus met de grote klep. Je moet dan de doos 90 graden vouwen! Een volgende keer wil ik een pakket afhaalpkek

Goede produkten, prettig geprijsd

Snel

Goede en snelle service

Groot assortiment, snelle levering

Groot assortiment, snelle levering, prima prijzen

Vlotte bestelling en levering

De bestelling werd al de volgende dag geleverd. Prima materiaal met grote keuze mogelijkheden.

heb ik voorlopig nog niet in gebruik, het is mijn voorraad

ik neem aan dat het gewoon goed is. het systeem is altijd goed geweest. Als je een brug hebt, kan je niet zonder zoiets.

Eindsestraat 4 b

5105 AC Dongen