Precies wat de mondhygiëniste en tandarts blijmaken

Veel voor weinig.

Correcte, stipte levering

Uitgebreid gamma producten. Van verschillende producten zijn grootverpakkingen verkrijgbaar. Correcte en stipte levering.

Hele goede kwaliteit èn service

Goedendag Ik ben enorm tevreden èn zal zeker vaker een bestelling plaatsen Met vriendelijke groet, Adrie Visser

Door een fout van PostNL heb ik mijn bestelling niet ontvangen. Door Kiesrijk snel en adequaat opgelost door nogmaals te verzenden.

zeer snel geleverd

verder geen ervaringen

Prima product prima prijs prima levering

Geweldige gebitsragers

Deze gebits ragers besteld had ik veel eerder moeten doen dus ben gaan zoeken en kwam bij kiesrijk geweldig goede ragers beter als die wij hadden ze sloegen dubbel tijdens het ragen en dan kon je niet meer tussen de tanden komen dus weg ermee Nu hebben wij goede ragers en betaalbaar super

Goede service en kwaliteit.

Product waardeloos

Cushion grip is waardeloos. Gewoon geld weggegooid

Het uitstekende produkt is vlot bezorgd.

Vlot en goed.

Precies het juiste materiaal wat nodig is om voor mijn gebit te zorgen zonder daar de hoofdprijs voor te hoeven betalen. Kwaliteit van het product is goed en prettig in het gebruik

Snel en goed afgelvert

Snelle levering. Goede prijs

Snelle correcte levering

Netjes op tijd geleverd.

Snel en prima prijzen

Tepe ragers besteld in verpakking van 25 stuks. Levering door brievenbus en op de afgesproken dag

Gewoon goed, zoals het hoort

Het bestellen ging vlot, de levering was op tijd (ondanks PostNL), de prijs was oké. Niks mis mee, dus, zoals het hoort :)

Snel bezorgd, hygiënisch verpakt, goed product

Ja

Fijne webshop

Website is duidelijk. Iedere bestelling die ik tot nu toe heb gedaan wordt snel geleverd.

goede service , tijdige bezorging

Het is oké. Eerste bestelling weet niet of ik dit vaker doe of niet

Voornamelijk raggers gekocht omdat ze ipc goedkoper zijn dan bij de drogisten alleen als de drogisten 50% korting heeft wat ze regelen matig hebben is het net zo duur. Alleen daar zijn de verpakkingen wel netter. Het is oké.

Zeer redelijke prijzen plus een snelle verzending

Mijn bestelling werd zeer snel verzonden en had ik dus ook binnen no time in huis in mijn geval paste de bestelling door de brievenbus waardoor er ook niet getekend hoefde te worden voor ontvangst Super fijn allemaal en dat alles tegen een zeer redelijk prijs Voor mij is Kiesrijk nu de nummer 1!

Uitstekende service

Snelle levering en goede producten voor een redelijke prijs

Vlotte afwikkeling van mijn bestelling

Geen extra informatie

Eindsestraat 4 b