Snelle levering .

Prima aanbiedingen en snelle levering . Producten waren keurig verpakt en afgeleverd .

Efficiënt en snel aflevering . Bedankt

Als boven

Prima bezorging

Heb alleen verkeerde artikel besteld helaas

Snel Duidelijk gemakkelijk

zie boven. tevreden klant

Bevalt heel goed

Wordt snel geleverd

Snelle verzending tepe raggers

Vandaag besteld morgen in de bus mits postnl meewerkt. Goed verpakt en snelle verzending!

Fijne website en goede service

Zie hierboven

Snelle zending, netjes verzorgd

Mwah

De batch lichtgroene raggers die ik kreeg, zijn kwalitatief merkbaar minder dan vorige batches . Ze buigen bij eerste gebruik, dat is jammer…..

Prima.

Maar was wel enkele dagen onderweg via PostNL. Misschien toch eens kijken naar een andere bezorger.

Bij de eerste maal besteld alles vlot en snel gegaan!

Top product

Doet waar het voor staat!

Snelle levering en goed product!

Bestelling is goed aangekomen, alleen een dag vertraging maar dat lag aan Post.nl

Snel en hoge kwaliteit

Snel besteld, snel ontvangen

Geweldige firma

Pakket was als bezorgd aangemeld dit klopte niet ik had niks ontvangen, gemaild met de firma die mij met alle vriendelijkheid heeft geholpen. Was een fout van de post maar zij waren niet te beroerd om mij met raad enz terzijde te staan, pakket alsnog gekregen dus iedereen tevreden.

Prima!!!!

Prima deze keer alles goed!!

Everything’s in one place

If you care about your mouth hygiene - this is the place to shop. They have everything you’d ever need. The shipping is very quick and the website is also very easy to navigate.

gewoon goed

artikelen waren okee en levering redelijk snel

Goede prijs voor uitstekende kwaliteit

Bestelling volgende dag geleverd.

Goede keuze

Voordelig en snel geleverd

Gebruiksvriendelijk product net zoals beschreven.

Snelle verzending goed verpakt

Chapeau!

Keurige en duidelijke info per mail. Het bestelde in goede orde ontvangen, echter er ontbrak 1 deeltje. Hierover telefonisch contact gehad met de vriendelijke toezegging het ontbrekende direct op te sturen. De volgende dag al ontvangen! Chapeau voor de service.

Goed en snel

Prima betrouwbare webwinkel