Duidelijke website, snelle levering

Bij Kiesrijk kun je gums soft picks EL bestellen, die je bij Kruidvat en Trekpleister niet meer kunt kopen.

Uitstekende service

Na beloofde verzending heb ik nog niets ontvangen

Ik heb 24 april Tepe ragers besteld Ik kreeg gelijk reactie dat ze de aanvraag gekregen hadden Hier op kreeg ik een mail dat het verzonden was Dit tot op heden nog niets gezien

Snel en correct geleverd

Goed en snel geleverd

Had ragers bestelt en de bestelling was in orde

Het produkt werd snel geleverd

Snel

Snelle verzendig, top!!

Was perfect

Topservice van goede producten aan concurrerende prijs!

Kan alleen maar goeds vertellen over Kiesrijk.

Vandaag bestellen morgen in huis

Goed assortiment

Op zoek naar een tandpasta die niet meer in alle winkels te koop is. Daarom via internet gezocht. Snelle levering, ben tevreden.

Goede prijs voor mijn stim-u-dent

Voldoende voorraad. Snelle verzending. Iets te grote envelop ;), waardoor het niet goed door de brievenbus ging. Maar al met al tevreden.

Goede en snelle levering

Eerste bestelling via Bol.com gedaan. Nu rechtstreeks.

Kwaliteit prijs verhouding zeer goed. Echt een aanrader

Snelle bezorging en goede kwaliteit

Ik zocht en vond de beste producten die ik wilde kopen bij Kiesrijk.

Ik was op zoek naar een geschikte webwinkel waar je voor een scherpe prijzen een grotere hoeveelheid ragers kan kopen. De bestelling werd keurig verpakt verstuurd per brief die door de brievenbus kan. Als ik door mijn voorraad heen ben, kom ik graag weer terug hier.

Goede communicatie

Goede service. Fijne communicatie. Goed product. 1 dingetje. Retour ging zonder problemen alleen de verzendkosten waren voor eigen rekening.

Heel duidelijk

Makkelijk kiezen

Goed assortiment, snelle levering.

Vandaag besteld en morgen al in huis. Erg tevreden

netjes goed en op tijd

echter niet het hele assorti die ik wilde verder alles prima

Prima webshop

Koop hier vaak tandpasta, goedkoper dan ergens anders

Alles verliep vlekkeloos

Bestelling geplaatst en snel ontvangen. Prijs was een stuk lager dan in de gewone drogist. Ik ben tevreden.

Alles prima verlopen.

Eindsestraat 4 b