Makkelijk besteld, goed geleverd

Prima informatie op website, producten conform informatie geleverd op aangegeven bezorgdag.

Snelle bezorging.

Producten en levering prima, maar verzendwijze drama

Onze bestelde producten werden per brievenbuspakje verstuurd. Helaas past zo’n pakje wel (net) door de brievenbus, maar niet één, twee, drie door de tochtborstel die daar achter zit. En als de postbode zo’n pakje niet zachtzinnig erdoor krijgt, dan gebruikt hij geweld. Gevolg: tochtborstel aan stukken en dus bespaarde verzendkosten dubbel en dwars betaalt aan nieuwe tochtborstel.

Het bestelde kregen we keurig met de post

Prima ervaring met het bedrijf

Bestelling snel ontvangen

Heb mijn bestelling netjes verpakt en de volgende dag ontvangen.

Snel bezorgd

Als het niet te vinden is in de winkel dan is het hier wel te vinden

Snelle levering en goedkoper dan elders

Het product dat ik gekocht heb was bij Kiesrijk het goedkoopst. Bovendien lage verzendkosten en snelle levering.

nergens geen problemen mee

was goed en op tijd

Gemakkelijk bestellen en afrekenen. Verzending snel en goed.

Duidelijke informatie en snelle levering

Product niet ontvangen

Na postcode ingevuld te hebben vulde het systeem de goede straat maar fout huisnummer in. Moet zijn Oudendijk 5. Staat nu op nummer 1. Dat nummer bestaat niet. Dus product niet bezorgd. Mailen naar het adres waar mails vandaan komen kan niet.

Artikel besteld en volgens afspraak op plaats van bestemming.

Vlotte afhandeling

Is o.k. standhouden in dit competatieve veld!

Is o.k. standhouden in dit competitieve veld!

Verkeerde gestuurd

Jullie hebben verkeerde Interprox ragers verstuurd! Jammer!

Altijd goed!

Goed, fijn en eenvoudig te bestellen artikelen. Ruime keus.

Goede prijs-kwaliteit

Snelle levering en goede prijs kwaliteit. Tevens snel antwoord van de klantenservice na een vraag.

Goede kwaliteit product, en een prima bezorging.

Prima en snel

Prima, snel vezonden tegen goede verzendkosten

Toegankelijke site

Site is toegankelijk Snelle verzending Prima in orde!

Snelle accurate levering maar wel duur en 10% kortingscode van vorige levering werkte niet.

Snelle, accurate levering, maar wel duur en 10% kortingscode van de vorige levering werkte niet.

Nooit geen bestelling ontvangen

Nooit geen bestelling ontvangen, na contact afgesproken nog 3 werkdagen af te wachten, dit heb ik gedaan,weer contact opgenomen en geen reactie meer gekregen ,geen bestelling en geld weg

Supersnelle levering.

Dat was mijn eerste keer van Kiesrijk te bestellen en ik was mooi verrast! Vroeger bestelde ik altijd mijn tandenragers door een andere winkel die een week tot levering duurde. Kiesrijk stuurde ze gelijk en de dag daarna warren ze thuis!!!! Dankjewel!

Netjes

Snel en accuraat