Late bezorging maar oorzaak Sinterklaas.

Door sinterklaas late bezorging. Is wel aangegeven

Snel en goede prijs

Kiesrijk biedt een ruim assortiment. Verzending is snel. Prima

Doen wat ze beloven

Snelle levering, tegen een mooie prijs

Doen wat ze beloven

Snelle levering, tegen een mooie prijs

Prijs kwaliteit top

Het bestellen ging heel vlot alsook de levering.

Prijs kwaliteit top

Het bestellen ging heel vlot alsook de levering.

Late bezorging

Bericht dat pakket donderdag 1 december zou worden bezorgd. Tot op heden 5 december nog niet bekend wanneer zal worden bezorgd

Tevreden met mijn producten

Duidelijke site, goede snelle levering.

Duidelijke website en goede, snelle levering, top!

Goede service, snelle verzendtijd, prijsvriendelijk

Perfect een 10+

Slecht

Een dikke week geleden besteld en pakketje is nog niet eens bij postnl

Goede klantenservice

Bestelling liet op zich wachten en na mail verkeer kregen wij te horen dat het binnenkort geleverd zou worden ( levering zou binnen 5 tot negen werk dagen geleverd worden) na 10 dagen zelf gemaild en kregen excuus en wij zaten toen al tegen black vrijdag aan en kregen na vragen ook nog black vrijdag korting en dit was op onze bestelling toch bijna 30 euro en alles werd netjes geleverd.

Eindsestraat 4 b

5105 AC Dongen