Duidelijke site, snelle levering

Duidelijke en makkelijk te bestellen, snel geleverd

Snelle levering, goede prijzen

Prima website om ragers te bestellen!

Zeer snelle levering.

Zeer snelle levering en goede kwaliteit

snelle levering goed product

snelle levering goed product

Aanrader! Betrouwbaar en goede prijzen. Reageren snel.

TOP!

Levering snel en op tijd!

Eerste keer besteld, erg goed.

3 soorten ragers besteld, via internet zoekfunctie op Kiesrijk.nl terecht gekomen. Boden de ragers aan voor een prima prijs! Mondproducten als ragers zijn in algemeen duur maar prima aanbieding. Eerste keer besteld, zeker geen spijt van. Dag later in huis, netjes verpakt als brievenbuspakket. “Gratis” tandenborstel erbij, zijn de kleine dingen die het hem doen.

Makkelijk te bestellen, duurt wat langer

Snelle levering van goed geprijsde tanden stokers

Kiesrijk had een hele mooie aanbieding van bulk verpakking met tandenstokers. De aanbieidng was gevonden via Google. Het bestellen en betalen was simpel via de website. De levering was vrij snel, binnen twee werkdagen. De Tandenstokers waren netjes verpakt en de levering was precies zoals verwacht/ beschreven. Wij zijn erg tevreden.

Goed geleverd fijne prijs en nog kado na gestuurd

Goede webwinkel

Een goede webwinkel met producten die heel fijn zijn en wat meer specialistische mondverzorging. Goede en snelle levering. Zeker aan te raden.

Op advies van mijn tandarts hier besteld. Goedkoper dan in de winkel en snelle levering.

Goede prijs- en kwaliteitverhouding.

Betrouwbaar en echt een aanrader.

Goed en snel

Goed en snel

Nadat ik een verkeerde artikel besteld had kreeg ik snel mijn geld teruggestort. Een nieuw artikel besteld dit ontvangen zoals omschreven. Ik raad dit website aan.

Overzichtelijk en snel

Overzichtelijke website, groot assortiment en zeer snelle levering Ik kocht waxgum voor m’n beugel. Dat vond ik een beetje te hard.

prima product en snel geleverd

prima product en snel geleverd

Goede tandenraggers en snel geleverd

Goede service, snelle levering

Erg tevreden

Goede en snelle levering

Goede en snelle levering

Levering zonder problemen.

Simpel bestellen en betalen. Vlot geleverd.

Positief over levering en product.

De post was wat laat!

Artikel is snel verstuurd, maar de post was wat vertraagd. Ik ga het middel nu inzetten tegen een tandontsteking!

Super snel en netjes geleverd.

Snel en goed verzorgd

Snelle levering en prima producten

Ik heb lang floss draad en ragers gekocht ivm beugels hier in huis. Nadat ik mijn bestelling heb gedaan kreeg ik al snel de melding dat het ingepakt was en ik had mijn bestelde producten ook snel in huis!!

Eindsestraat 4 b

5105 AC Dongen