Prima en tijdige verzorging van de levering

Verpakking paste toch niet door de brievenbus

Ik kende Kiesrijk tot nu toe niet

Omdat ik Oral-B interface nodig had ben ik gaan zoeken op internet. Bij niemand te koop. En uiteindelijk Kiesrijk gevonden en Oral- B interface gescoord!

Snel besteld snel bezorgd

Prima afhandeling van mijn bestelling

Makkelijk een bestelling te plaatsen en vlotte bezorging. Ik vond hier de laagste prijs voor de producten die ik wilde bestellen.

Snelle levering, duidelijke comminicatie en netjes verpakt

Snelle afhandeling bestelling.

Goede snelle levering en op de producten een mooie korting

De levering was veel later dan was aangegeven op de website

Helaas waren bepaalde artikelen niet op voorraad en kwam de gehele zending een week later dan was aangegeven op de site (vandaag besteld voor... ). Dat was voor mij in dat geval nog net acceptabel (ik had de artikelen eigenlijk al eerder nodig) maar wat ik erg jammer vind dat ik totaal geen bericht hierover heb gekregen. Ik werd verder aan de telefoon netjes te woord gestaan en men gaf aan waarom de zending nog niet had plaatsgevonden en wanneer het wel zou komen. Vervolgens was de levering wel volgens afspraak.

Snel en prettig bestellen

Altijd ruime voorraad en snelle afhandeling van de bestelling

Vlotte service

Erg fijn assortiment, voor mij alle en meer dan ik nodig heb. Ook een fijne verpakking ragers, van alle maten 1, zodat je kunt uitproberen welke maat of maten je nodig hebt. Snelle levering en gemakkelijk brievenbus pakket. Kiesrijk is zeker aan te raden!

Snelle levering en niet duur

Late levering zonder klant te informeren

Bestelling meteen betaald, na weken nog niks geleverd zonder enig bericht of telefoon tje. Ik heb 2x gereclameerd voordat er per mail antwoord kwam. Dat is niet klantvriendelijk. Dus volgende keer maar een andere drogist.

Snel en correct

Prima gedaan

Zeker aan te raden!

Fijne website, snelle service en goede prijzen- top !

Goed verzorgde levering

Ik ben meer dan tevreden met jullie levering

Goede snelle levering

Goede en snelle levering

Positief en snel

Makkelijk te vinden, snelle afhandeling

Goedkoper als elders en snelle levering

Zie hierboven

Curaprox Rager Prime Refill 09 Geel besteld en de levering was super snel.

Besteld en snel gekregen

Tijdje terug al eens een aankoop gedaan en de voorraad was op. Opnieuw een bestelling gedaan en binnen paar dagen was de bestelling op de deurmat. Nog steeds super tevreden dus.

Na besteld te hebben, de volgende dag al in huis. Prima geregeld.

ik ben erg ontevreden

Ik heb op 3 mei tandpasta besteld, nu is het al 9 mei, nog niets geleverd behalve de rekening. service is erg zwak...

Is voldoende

Bestellen ging makkelijk. Dat in de bevestiging staat dat levering is vertraagd door PostNL en daarom pas na vijf dagen contact kan worden opgenomen is enerzijds onzin en anderzijds niet in overeenstemming met de informatie over levering de volgende dag op de website. PostNL was heel wel in staat de volgende dag te leveren bleek uit een andere bestelling. 12 dooosjes floss in een envelop bleek NIET door de brievenbus te passen. De poging daartoe had als resultaat een aantal verfomfaaide doosjes. Al met al een teleurstellende ervaring!

Snelle en correcte levering.

Op de website was het productie eenvoudig te vinden, na afrekenen kwam de volgde dag het pakje thuis aan.

Uitstekend!

Duidelijke site, scherpe prijzen en hele snelle levering! Top!

Eindsestraat 4 b

5105 AC Dongen