Bestelling netjes afgewerkt door Kiesrijk met een mooi bedankje in het pak.

Ervaring met Kiesrijk perfect. Aflevering door PostNL ver beneden de maat. Woensdag 27 april besteld. Eerst vorige week van PostNL al bericht dat bezorging verlaat is. Daarna van PostNL, via track en trace bericht dat bezorging op zaterdag 30 april zou plaatsvinden. Het pakket is echter pas op dinsdag 3 mei bezorgd!

Snelle bezorging!! Mooie aanbieding.

Snelle service en volledig assortiment

Gooed assortiment, met helder overzicht, goede prijzen en snellen service.

Goedkoop

merkartikelen veel goedkoper

Goede prijs/snelle levering, helaas niet compleet!

Jammer dat ik 1 ding mistte in mijn levering. Was me te veel gedoe, om voor 1 tongschraper hier achteraan te gaan. Verder wel tevreden.

Geleverd wat besteld

Netjes geleverd, goede prijs

snel en compleet

Prima prijs/kwaliteit en snelle levering

Prima prijs/kwaliteitverhouding, makkelijke website, snel besteld en snel geleverd. Klantenservice ook top, als pakket niet geheel geleverd is, volgt er snel een nalevering.

geen problemen

snelle bestelling, snelle levering goede prijs

Bestelling klopt niet

Ik heb een verkeerd product geleverd gekregen. Dit heb ik donderdag gemeld via whatsapp maar tot op heden (zaterdag) nog geen reactie gekregen..

Slecht

Verkeerde artikel ontvangen, terug gestuurd nog niets vernomen.

Prima.

Tijdsbestek bestellen, ontvangen, goed. Verpakking materiaal zeer goed. Betaling mogelijkheden achteraf zeer goed.

Levering duurt veel te lang

Produkten zijn ok maar de levering duurt echt veel te lang

Snelle en keurige levering van de bestelling

Gunstige prijs bij aankoop van meerdere van dezelfde artikelen. En de volgende dag al ontvangen. Een dikke pluim!

Makkelijk en snel

Ragers zijn best duur in de winkel Door de grotere verpakking bij jullie is het beter betaalbaar.

Prima maar wel erg prijzig

Prima flos borsteltjes maar voor het materiaal wel extreem duur. Vandaar de 6

Duidelijk en snel

Duidelijke website, vlotte afhandeling

Tevreden

snelle en nette aflevering

nvt

Super goede klantenservice

Dit was voor mij de eerste keer dat ik iets bestelde bij kiesrijk. Tot 2x toe contact moeten hebben met de klantenservice over mijn bestelling. Snelle en goede service en blij met mijn bestelling.

Makkelijk bestellen, snelle levering

trage verzending

Snelle reactie maar pakket lang onderweg

Eenvoudig, Prijs-technisch interessant en snelle levering

Eenvoudig, Prijs-technisch interessant en snelle levering

Goed product en snel geleverd

Goed product en snelle levering

Eindsestraat 4 b

5105 AC Dongen