Fabuleus

Top producten! Snel geleverd.

Snelle, duurzame service

Ik heb alleen maar goeds ervaren. Artikelen zijn het goedkoopste, snel bezorgd en verpakt in hergebruikt materiaal! Wat wil je nog meer?

Prima aanbiedingen, snelle levering.

Goede prijs.

Makkelijk te bestellen. Hele snelle levering. Goed materiaal. Altijd vertrouwd.

Stipte levering in goede verpakking. Ruime keuze uit assortiment TéPé. Vooral de milieuvriendelijke verpakkingen met 25 stuks bevallen mij heel goed.

Snel bestellen en leveren

De bestellingen waren online eenvoudig uit te voeren. De levering is goed verlopen.

Goede tandragers.

Website met veel producten en snelle levering.

Als beloofd snelle levering en goede prijs

Top assortiment tegen scherpe prijzen!

Zeer snelle levering tegen zorgvuldige en duidelijke voorwaarden!

Perfecte prijs prestatie performance

Snel en goed geleverd tegen aantrekkelijke prijs

Duidelijke website, kon alles vinden wat ik nodig had. Betaling en levering ging vlot. Uitstekend!

Goed!

Goede communicatie, snelle verzending

Gewoon goed!

Niet super snel of super goedkoop. Gewoon goed.

Goed gekozen!

Via die heel bekende, grote webshop toch liever bij het bedrijf zelf mijn bestelling geplaatst. Hier heb ik goeie ervaringen mee! De site zelf is overzichtelijk en de producten zijn aantrekkelijk geprijsd.

Snel bezorgd en prima!

Snel bezorgd en prima!!

Oke

Jullie hoeven geen tandje erbij te zetten! Helemaal goed

Goede prijs, snelle verzending

Goede prijs (had een aanbieding), snelle verzending en alles netjes ontvangen.

Veel keus, geen snelle levering

Keus genoeg in artikelen, maar de levering liet een paar dagen op zich wachten. Maar misschien zijn we teveel verwend wat dat betreft.

Positief

Snel en makkelijk te bestellen via de site, snel geleverd.

Zeer snelle levering met betalen achteraf als optie

Fijne webshop

Fijne webshop met goede prijzen en snelle levering. Wat ik ook erg kan waarderen is het recyclen van de dozen.

Vriendelijk geholpen.

Z hadden mij wel eerder kunnen laten weten dat het niet op voorraad was. Na 1 telefoontje van mij, omdat ik al betaald had en na vier dagen nog niets binnen had, werd dat mij toen verteld.

Super snelle nette service

Precies zoals het hoort.