Goede service, afgesproken levering goed nagekomen.

mooie kwaliteit

Netjes ingepakt en afgeleverd

Goede service, kan niet beter.

goed product

Kwalitatief mooi product. En snelle levering van ander filiaal naar Blerick

Goede prijs-kwaliteit!

Mooie trui online gekocht. Goede kwaliteit tegen een mooie prijs!

Snelle levering!

Fijne website, mooie kleding voor een goede prijs, zeer snelle levering!

Bij Berden mode vind ik altijd mijn juiste outfit.

Bij Berden mode is een ruime keuze aan kleding. Van casual tot feestkleding. Kortom voor alle gelegenheden shop ik mijn kleding bij Berden mode.

Keurig verpakt Snelle bezorging

Vriendelijk en goed geholpen

Herenvest gekocht.zonder goede hulp niet gevonden.

Fantastisch!

Lief personeel dat mij heel goed heeft geholpen

Top personeel geven goede uitleg. En zijn heel vriendelijke met helpen.

Fijn

Makkelijk besteld snel in huis. Mooi verpakt.

Bestellen is vrij eenvoudig; helaas was het gekochte product niet wat ik verwachtte

Geleverd zoals aangegeven en top kwaliteit product

Product netjes verpakt binnen de aangegeven levertijd. Product ook uitstekende kwaliteit.

Positief verrast.

Eerste indruk was matig vanwege de onvriendelijke houding van de dame achter de kassa. Daarna bewust voor een andere medewerkers gekozen en toen ging mijn mening van halve ster naar 4 sterren.

Super levering snel mooi produkt

Ondanks sneeuw keurig op tijd geleverd

Voor ieder wat wils

Leuke grote winkel waar voor ieder budget en iedere stijl waar te vinden is. Zal er zeker vaker heen gaan (jammer dat ik door niet eerder gedaan heb).

Mooie website, met mooie kleding. Snel en netjes verzonden.

Duidelijke en fijne website.

Laatst een Harper & Eve broek bij jullie besteld, deze broek zocht ik al een tijdje maar helaas was deze al overal uitverkocht. Uiteindelijk via via te horen gekregen dat jullie ook dit merk verkopen, en ja hoor! De Lo broek was nog in mijn maat en zelfs met korting!

Hele leuke broek van Harper & Yve! Snelle verzending, enig!

Uitstekend geholpen door medewerker Berden Varsseveld

Netjes verpakt, fijne retour afhandeling

Mooie kleding die netjes aankomt. Makkelijk om retour te zenden. Verzending zou sneller mogen.

Snelle levering en goede afhandeling van de retourzending. Alleen jammer dat jullie de retourkosten door de klant laten betalen. Bij de meeste winkels is dit gratis.

Fijne communicatie, snelle verzending en mooi aangeleverd

Promenade 12

6411JK Heerlen