Gezellig winkelen

Gezellige winkel met veel merken dus keus genoeg. Ik heb gevonden wat ik zocht en ben daarbij goed geholpen door de verkoopster

Klantvriendelijk en zeer servicegericht!

Ik wilde voor mijn dochter een longsleeve kopen maar haar maat was er niet. Een zeer vriendelijke dame aan de kassa heeft het shirt via de online shop besteld en naar huis laten verzenden. Een blije dochter en complimenten voor de dame!

Klantvriendelijk

Geholpen door vriendelijk personeel en er is weer een tevreden klant met een volle tas naar buiten gegaan. Zoveel keuze en is op advies van personeel daarom gemakkelijk te shoppen.

Mooie spullen en snel

Mooie kleding snel geleverd en heel mooi ingepakt !

Mooie merken, groot assortiment

Mooie kleding, leuke merken en een wisselend assortiment. Retour helaas wel prijzig. 6,75 euro

Vlotte, nette levering

Zowel in de Berden winkel, als online goede service, heerlijk winkelen, uitgebreide collectie , top

Keurig en op tijd verpakt geleverd.

Blij met onze aankoop mede dankzij de geweldige hulp van Renee!!!!

Grote keuze, en... ook nog fijn afgeprijsd.

Snelle levering, goede prijs, leuk ingepakt met een sticker :-) dus mooie aankoopbeleving.

Zeer ruime keuze in kwaliteit-kleding!

Zeer prettige winkel ervaring bij Berden Zeer overzichtelijke winkel die warm en gezellig aandoet. Boordevol kwaliteit kleding, waarbij voor ieders smaak voldoende keuze aanwezig is. Fijne en hulp bereidde medewerkers. Een geweldige keuze, ook nu nog, tijdens de 2e ronde sale! Kortom een zaak om opnieuw te bezoeken. Capeau!

de blouse is prachtig en de verzending verliep snel en correct

Een blouse uit de nieuwe collectie van Bianca gekocht. Snelle verzending en zéér mooi, kwalitatief item

Betrouwbaar goed verzorgt

Snel en goed verpakt, dat wat beloofd wordt is ook geleverd.

we werden heel fijn geholpen

we werden heel fijn geholpen, en heel vriendelijk

Geweldig!

Heerlijk ontspannen winkelen, niemand die meteen komt vragen. Sta je in het pashok ennhebt een andere maat nodig, dan helpen ze meteen. Mooie kleding en goeie kwaliteit. Elke keer weer een feestje!

Snelle levering echt top

Altijd correct en op tijd.

Geeft nooit problemen.

Netjes en snel geleverd

Fijne en duidelijke website. Vestje was goed verpakt. Kortom fijne webshop om bij te winkelen!

Prettig geholpen

Personeel is vriendelijk en heeft tijd voor de klant.

Snelle levering en goede service. En mooie kleding

goed geholpen veel keuze

fijn geholpen veel keuze fijne aanbiedingen.

Makkelijk simpel en eenvoudig

Ik kon de broek makkelijk vinden, en kwam al snel bij jullie uit omdat jullie vrij bovenaan stonden, dan ga ik niet meer verder kijken omdat ik snel geslaagd was.

Snel geleverd .

Helemaal prima .

Bovengemiddelde service en klantvriendelijk

Er werd door de verkoopster alle moeite gedaan om de door mij geziene hoodie voor mijn kleinzoon, op te zoeken waar deze voorradig was. Op zondag besteld en op dinsdag al in huis, zonder verzendkosten! Topservice!

Prettig

Gemakkelijk en vertrouwd.

Een snelle bestelling met een ook snelle bezorging! ik heb er verder niets op of aan te merken

en verder is het een kwaliteitsproduct. Goede wijn behoeft geen krans

Promenade 12

6411JK Heerlen