Heel fijn kopen bij Berden!

Vriendelijke verkoopster en snelle service!!!

Snel en correct geleverd.

Een fijne en overzichtelijke website. Verder hanteren jullie reële prijzen. Altijd een snelle levering. Wij zijn blij met jullie.

Uitstekend winkel behulpzaam personeel ik graag naar jullie zaak.

100% goed, niets op aan te merken

Duidelijke communicatie, zowel in de winkel als tijdens het versturen van mijn pakketje

Goede service vriendelijk behulpzaam personeel

Mooie collectie. Veel keuze en vooral n mooie spaaractie!!

Goede service, snel geleverd

Product mooi verpakt, goede kwaliteit

Zeer goede prijs voor het bestelde jasje (aanzienlijk lager dan bij andere winkels) en snelle verzending. Zeer tevreden!

Goed assortiment en de bestelling was netjes ingepakt en snel bezorgd

Zeer vriendelijke verkoopster

Hele mooie winkel verandering

Perfecr

Shop al jaren bij de grote maten, veel keus en goede kwaliteit. Personeel vriendelijk zonder opdringerig te zijn

Altijd snelle levering en mooie spullen!

Een fantastisch hesje..

Ik wilde een hesje, maar het was net te klein. De verkoopster heeft vanalles uit de rekken gehaald en ervolgens een hesje maat 40 van Rino&Delle online besteld. Het hesje zit heerlijk en valt prachtig.. Ik heb het al verschillende keren over truien en blouses gedragen en krijg er veel complimenten over ! Al met al ben ik heel blij met dit veelzijdige kledingstuk....

uitstekend!

goede service, mooie mode en vooral ook de herenmode, top!

Mooi overhemd, mooie prijs

In de uitverkoop kun je mooie spullen kopen voor een prima prijs.

Snelle levering en groot assortiment.

Ik heb weer mooie kleding besteld bij Berden fashion. De kleding wordt snel geleverd, netjes verpakt en het is makkelijk om eventueel weer iets te retourneren. Ik ben blij met mijn nieuwe kleding.

Prima, relexed shoppen achter de pc

Prima, relexed shoppen achter de pc

Mooie winkel met veel bekende merken.

Kom graag bij Berden. Er is veel licht en ruimte zodat je op je gemak kunt winkelen zonder last te hebben van anderen.

Netjes

Prima dus, zoals het moet. Maar…. Omdat ik iets retour stuurde is blijkbaar ook mijn verjaardagscoupon komen te vervallen en dat was niet zo leuk. Zou anders moeten.

Warm ontvangst

Mijn online bestelling kon ik makkelijk ophalen en meteen gekeken of het product naar wens was. De doos van de bestelling kon ik achterlaten en kreeg een tasje mee. Zeer prettig geholpen door de medewerker.

De fysieke en online winkel zijn super! Klantvriendelijkheid en kwaliteit staat bovenaan. Ik kom hier graag terug voor volwassenen en kinder kleding

Snel en goed

Mijn bestelling werd snel verwerkt en bezorgd. Ik ben er blij mee!!

Bestelling gedaann op de website. Snelle levering en product voldoet aan verwachting. Top kledingwinkel!

Top! Snelle levering en goede service!

Ik kon mijn bestelling snel afhalen in de winkel. Direct passen en de items die ik wilde retouren kom ik direct achter laten. Super

Fijn

Hallo veel keuze aardig personeel

Promenade 12

6411JK Heerlen