Een prachtige jas besteld welke snel en keurig werd geleverd. Erg blij mee!

prachtige kledingzaak met veel goede merken

ik kom graag in de winkel, maar het online bestellen gaat ook perfect, snelle levering en veel keus online. Retourneren in winkel over via post werkt ook prima, snelle afhandeling van tegoeden.

Verkopers met kennis

Prettige winkel en je wordt er goed geholpen. En veel keuze in de zaak

Makkelijk besteld en opgehaald

Omdat in de winkel het niet te vinden was, 2 truitjes online besteld, deze kwamen snel in het uitgekozen filiaal. Even aanpassen en klaar. 1 terug en 1 gehouden. Snel makkelijk en iedereen blij.

Fijne winkel, mooi assortiment.

Bestelling snel, correct en goed geprijsd ontvangen.

Mooie kwalitatief goeie zaak op allerlei gebied

Ruime keuze in kwalitatief goede fashion kleding in allerlei prijsklassen. Klantvriendelijk personeel en mooie uitstraling van de zaak. Absoluut de moeite waard.

Wat ik online besteld had was helaas te groot. Kreeg meteen mijn geld terug geboekt goede service.

Gevarieerd aanbod.

Goede service. Makkelijk retourneren ook van online product. Meteen geld terug. Geen verzendkosten.

Is goed

Ik heb een vestje besteld dat ik wilde afhalen in Berden Sittard. Ik wist niet zo goed hoe ik dit kenbaar moest maken. De klantenservice heeft mij zeer goed geholpen. Daarvoor mijn dank.

Prijs kwaliteit is prima

Bij Berden kun je er vanuit gaan dat de kwaliteit van de artikelen goed zijn, ruilen gaat zonder problemen. Als je ergens hulp bij nodig hebt dan hoef je dat maar te vragen.prijs kwaliteit is over het algemeen goed.

Blij ei!

Snel verzonden en netjes verpakt. Alles was in orde.

Snelle levering van kwaliteitskleding

Een tevreden klant! Alles werd op tijd geleverd en volgens afspraak. Als Berden ook nog een broek vooraf "korter"zou kunnen maken via AI app /info of zo was ik helemáál in mijn nopjes. Nu zijn de broeken toch even eerst korter gemaakt door de plaatselijke "leeuw kledingraparatie". Dat is natuurlijk ook prima! mvg

Alles prima naar wens en een mooie kwaliteitsjas gekocht

Alles in goede orde en volgens afspraak verlopen. Een mooie kwaliteits- winterjas.

Bij Berden is het prettig winkelen!

Onze ervaring is dat Berden een hele mooie en fijne winkel is om voor ons en wij er ook graag gaan shoppen met vriendelijk personeel en een groot assortiment in kleding en een goede service! Een dikke plus van mijn man en mij !

Door zeer ervaren verkoopster geholpen

Koop al jaren bij Berden

Fijne ervaring

Je wordt optimaal geholpen en snelle levering, pakket was keurig ingepakt.

Betrouwbare winkel

Berden de winkel is een fantastische winkel met voor ieder wat wils. De online omgeving mag van mij wat anders ingericht worden, het zoeken gaat niet logisch.

Kleding van kwaliteit en voor ieder wat wils onder één dak, afgesloten met een lekker kop koffie!

Prima afwisselde keuze van kleding en accessoires. Geen opdringerige service, maar met oog voor de klant.

Verzendkosten

Ik zou bij mijn super leuke aankoop geen verzendkosten hoeven betalen stond op de site aangegeven. Contact gehad en ze zouden het navragen nooit meer iets van gehoord!

Slecht artikel, 6e van dit merkteruggebracht, deze keer perfect afgehandeld

Afhandeling van klacht deze keer perfekt opgelost. Bij de vorige teruggave van een artikel van dit merk heb ik me eerst flink boos moeten maken. Al verschillende keren aangegeven dat dit artikel iedere keer, bij nieuw seizoen, dezelfde klacht geeft.

Supersnelle bezorging

Snel bezorgd en mooi ingepakt:een cadeautje

top

snelle service

Snelle levering en mooie artikelen!

De artikelen zijn snel geleverd en deze waren mooi, zoals beschreven op de website. Dus ik ben heel tevreden over jullie!

Behulpzaam, betrouwbaar, prima kwaliteit

Er is altijd een medewerker die advies kan geven Prima sortering van uitstekende kwaliteit.

Service altijd voortreffelijk

Ik koop alleen bij Berden dat zegt genoeg toch?

Promenade 12

6411JK Heerlen