Leuk personeel

Broek achteraf niet goed dan wordt het omgeruild of geld terug Super geregeld zonder discussie

Het maakt niet uit welk seizoen, ik vind altijd weer iets leuks bij Berden!

Een paar keer per jaar ga ik met mijn moeder (80 jaar, woont in Helmond) naar Berden Uden. Alles onder 1 dak, lekker overzichtelijk en zowel voor haar als voor mezelf altijd weer een leuk - passend - betaalbaar setje te vinden. Wij kunnen samen onze gang gaan en indien nodig is er altijd een verkoopster in de buurt om ons te helpen. Het is gewoon fijn om bij Berden te winkelen!

Super mooie kleding van goede kwaliteit die je met plezier draagt.

Veel keuze in de winkel met goede service en hulp van de verkooopsters. Iedere keer weer slaag ik bij Berden.

Te weinig personeel

Personeel was met anderen bezig waren meerdere mensen aan het wachten, duurde erg lang

Prima.

Prima.kom er al 20 jaar.bij de herenafdeling voor mijn man .en bij grandissimo voor mezelf.

Altijd goed, gied advies

Zie bovenstaand.

Goede service en klant vriendelijk.

Altijd top

Mooie winkel, maar online werkt ook alles perfect.

Uitgebreid aanbod en snelle levering

Het aanbod is uitgebreid van Berden-Fashion en zij kennen een snelle levering. Bij een onverhoopte retour is dit ook eenvoudig te regelen.

Snel en correct

Mijn favoriete merk "Monari"" fijn dat jullie dat in jullie assortiment hebben en hopelijk altijd houden. Dit merk heeft wel altijd net ietsje meer. Eyecatcher

Snelle levering omschrijving klopt ook

Snelle levering en veel keus.

Nieuw op aan te merken

Snel geleverd. Netjes ingepakt. Kortom. Nieuw op aan te merken

gebruiksgemak en veel keuze in kleding!

al jaren ben ik een zeer tevreden klant. correcte levering en goede service!

Perfect geholpen.

Vriendelijk en kundige bediening.

Superr snel binnen

Mijn bestelling "Mey ondergoed" is snel digitaal gedaan. Nog sneller was de afwikkeling en heb de producten ook zeer snel in huis gekregen. Top service.

Ik word altijd zeer vriendelijk,behulpzaam, perfect geholpen. We wonen niet om de hoek, 2 uur en 20 minuten rijden,maar we komen regelmatig. Jullie zijn een top winkel voor mij. Met vriendelijke groet Karin van de Voort

Grandioos

Online bestellen, gaat super goed en snelle bezorging. Mooi verpakt, houden zo !

Het klopt altijd… de kleding de service het sfeertje…

Je voelt je altijd welkom … wordt met aandacht geholpen!

Prachtig aanbod en snelle levering

Ruime keuze aan gerenomeerde merken, goede stijl adviezen en interessante aanbiedingen. Eenvoudig te bestellen en snelle levering

Mooie winkel met veel merken

Groot aanbod en veel merken. Goede service.

Goede service. Snelle levering en bij retour snelle terugbetaling.

Mijn ervaring met het shoppen bij Berden is heel goed. Het produkt werd snel geleverd en ook de retour is goed verlopen. Het enige minpuntje is dat ik wat wilde ruilen maar dan evengoed de (best hoge) retourkosten van het oorspronkelijke produkt moest betalen.

Fijne winkel

Goede service en bekwame verkoopsters. Doen alle moeite om mij als tevreden klant de winkel uit te gaan.

Leuke, enthousiaste en vakbekwame medewerkers

Op de benedenverdieping en ook op de herenafdeling werden we enthousiast ontvangen en aangesproken door de medewerkers. Je kon merken dat ze goed en ook graag hun werk deden. Er werd goed naar onze wensen geluisterd en ze kwamen zelf ook met goede ideeën. Het was zelfs voor mijn man (die een hekel heeft aan het shoppen van nieuwe kleding) een geslaagde en leuke winkelmiddag.

Ik heb mijn bestelling netjes ingepakt ontvangen. En ook snel bezorgd.

Promenade 12

6411JK Heerlen