Geweldige service en snelle reactie/actie

Via whatsapp contact opgenomen dat mijn bestelling geannuleerd mag worden. Mijn eerste bestelling bleek nl. prachtig en de juiste maat te zijn. Ik kreeg meteen een berichtje dat de bestelling geannuleerd wordt en het geld binnen 2 dagen teruggestort zou worden. Nou dit is ook gebeurd. Blij met mijn bestelling en de goede communicatie, zo wordt het aantrekkelijk om vaker te bestellen bij Berden.

Super heel fijn hulp

Dat ik met plezier aan Berden denk voor de fijne hulp die al jaren daar zijn . Ze weten precies hoe ik geholpen wil worden plezier om naar Berden te gaan .

Leuke kleding gekocht voor kleindochters

Mooie kleding, zeer vriendelijk en hulpvaardig personeel

Prima winkel!

Je wordt fijn geholpen als je dat wenst.

Super bestelling gedaan!

Super mooie jurk van Neo Noir besteld bij Berden Fashion. Jurk op zaterdag besteld, was op dinsdag al binnen. Heel erg blij mee. Jurk is in het echt precies hetzelfde als op de foto, pasvorm is ook zoals beschreven.

top!!!

Snelle levering, Alles altijd perfect in orde!!!

Fijne webshop

Overzichtelijke webshop. Snelle levering

Vriendelijke en ervaren medewerkers

Je krijgt de ruimte om zelf te winkelen. Maar medewerkers staan je klantgericht te woord. Medewerkera geven goede adviezen!

Mooie merken, snel in huis!

Mooi assortiment , duidelijke omschrijving. Levertijd zeer snel.

Heel fijn

Een hele fijne winkel ik slaag er bijna altijd. hele goeie kwaliteit en veel keuze.ik kom er graag

Fijne winkel en webshop

Ik wissel af, soms naar de winkel in Varsseveld, heel fijn om tussen alle mooie merken te snuffelen en soms bestel ik uit gemak (of als ik het merk al ken) op de webshop. Beiden geven goede en duidelijke info en hele goede service als toch blijkt dat de bestelling niet bevalt!

Prachtige winkel, maar service en beschikbaarheid kunnen beter

Mijn ervaring met Berden in Blerick is over het algemeen gemiddeld. De winkel zelf is mooi, ruim opgezet en netjes verzorgd, wat het prettig maakt om er rond te kijken. Tegelijkertijd merk ik dat er nog behoorlijk ruimte is voor verbetering. Het komt regelmatig voor dat juist de items die ik leuk vind, vaak niet meer beschikbaar zijn in de gangbare maten (XS/S), zowel voor mezelf als voor mijn kinderen. Hoewel medewerkers soms aanbieden om artikelen na te bestellen, verloopt de levering niet altijd even praktisch en heb ik bestellingen al op verschillende afdelingen én thuis ontvangen (in één bezoek), wat erg onoverzichtelijk kan zijn. Ook op het gebied van persoonlijk advies zie ik kansen. De medewerkers zijn vriendelijk, maar kijken niet altijd actief of gericht mee, waardoor de winkelervaring minder persoonlijk aanvoelt dan je misschien bij zo'n mooie en luxe winkel zou verwachten. Al met al een fijne winkel qua uitstraling en assortiment, maar met zeker nog mogelijkheden om de service en beschikbaarheid naar een hoger niveau te tillen. Neem gerust contact op bij vragen over verbeteringen.

Ik heb een mooi product gekocht. Was helaas niet meer in mijn maat voorradig. Het werd via internet besteld en ik heb het 2 dagen later thuis ontvangen. Heel makkelijk, met het voordeel dat je ook heb kunnen passen of het lekker zit.

Fijne opgezette winkel.

Kom er regelmatig, ze hebben veel keus, en ook zo fijn dat omoda erbij in zit. Wat ik zelf minder vind bij zo'n grote winkel dat je voortaan voor de wc moet betalen, echt een min punt. Vriendelijk personeel ;-) Tot snel

Sjieke winkel en behulpzaam personeel

Je wordt altijd goed geholpen, goed advies leuke acties

Prachtige winkel met kleding voor jong en oud

Grote keuze in diverse soorten merken. Voor elk wat wils en voor elke portemonee.

TOP personeel, zowel op dames- als op herenafdeling!

We worden altijd heel goed geholpen, vooral door Willem van de herenafdeling. Topverkoper! Ook de verkoopsters van de damesafdeling doen hun uiterste best! Heel mooie winkel!

Perfecte shopervaring

Voldoende gratis parkeergelegenheid. Vriendelijk en heel behulpzaam personeel zonder opdringer of te nadrukkelijk aanwezig te zijn. Mooie, overzichtelijke winkel. Uitgebreid aanbod in diverse prijsklasses Kortom: perfecte shopervaring voor mjn man én mij.

Uitstekend!

Laatst had ik een tweedelig pak besteld waarbij er een gaatje in het jasje zat. Snelle terugkoppeling gehad en gelijk een oplossing. Echt een hele goede service bedankt!

Prachtige winkel, kwaliteits kleding.

Prettig geholpen, veel merkkleding

Mooie collectie

Snelle levering bij bestellen online. Leuk personeel die je helpt in de winkel.

Veel merken, uitgebreide keuze, geweldige service, ik slaag er altijd! Ook ruilen is nooit een probleem en wordt correct afgehandeld

Snelle service en vriendelijk personeel

Wanneer je online besteld snelle levering en in de winkel zelf is het personeel klantvriendelijk en adviseren je goed.

Mooie kleding , prima service

Snel en goed

Prettige ervaring

Leuke webshop en mooie winkel,veel keuze voor elke prijsklasse. Prettige bediening en fijne hulp.

Promenade 12

6411JK Heerlen