Super geholpen ,,door jullie collega op de kinderafdeling, alle tijd. Kom graag terug.

Fijne overhemden, goede kwaliteit!

Een paar fijne overhemden gekocht bij Berden. Eentje Slim fit en eentje Casual fit. Kwaliteit is prima! Mooie overhemden. En de mouwlengte van de XL-overhemden is ook goed, dat is ook fijn!

Veel keuze mooi gesorteerd.

Prettige winkel met vriendelijke kundige medewerkers.

Hele fijne ervaring

Had gebeld omtrent bestelling. Vriendelijk te woord gestaan met medewerkster. Gezegd dat mijn bestelling nog niet aanwezig was in de winkel na ruim een week. Ik deze graag had I.v.m.gelegenheid. Zou de volgende dag telefoontje krijgen. De volgende dag gebeld geworden . Pakket ligt klaar in de winkel. Super toch.

Snel en goed

Ik had een leuk jasje gezien. Spotgoedkoop en via de winkel besteld. Hij was er supersnel. Ik kon hem gelijk passen en terugsturen via de winkel als hij niet paste Maar gelukkig hij zat als gegoten superblij mee

Ik had online besteld en teruggebracht in de winkel. Super handig.

Prima, snel bezorgd !

Klantvriendelijk personeel

Goed geholpen, prachtige winkel

Artikel snel verzonden en geleverd

Vriendelijke en behulpzame klantenservice en snelle levering. Het artikel zelf was precies zoals omschreven .

Werd de volgende dag al bezorgd

Heel goed geholpen

Vriendelijk personeel. Ze nemen de tijd voor je.

Snelle levering, duidelijke website

Prettige website om kleding uit te zoeken, duidelijke maatinfo. Gemakkelijke bestelling en snelle bezorging!

We zochten broeken voor mijn zoon. Pantalons. Nu is hij redelijk smal en de juiste maten waren er niet. De verkoopster heeft ons heel goed geholpen. Ze heeft online de juiste broeken besteld en thuis laten bezorgen. De broeken zijn in prima conditie aangekomen en passen!! Deze verkoopster wist wat ze deed.

Super service

Geweldige Bh

Ik ben heel erg tevreden een zeer goede levering en heel goed verpakt !! ook de bh

Snelle service, duidelijke communicatie en overzichtelijke website!

Volgende keer, wéér

Ben bij de herenmode door Willem prima geholpen. Deskundig advies. Relax en niet opdringerig.

Goede kwaliteit en bezorging!

Kwaliteit en maat zijn altijd goed van soyaconcept!

Fijne website

Mooie kleding en ondergoed, fijn om hier te bestellen

Niet voorradig in de winkel. Meteen besteld!

Binnen een paar dagen na bestelling gebracht

Snel en makkelijk

Heel tevreden! Mijn jasje werd snel geleverd en ziet er prachtig uit. Aanrader.

Kwaliteit truien

Goede kwaliteit truien en mooi verpakt door Berden alleen was het verwarrend dat tijdens het bestelproces werd aangegeven dat het pakket door PostNL zou worden bezorgd terwijl het in werkelijkheid door DHL is bezorgd. En de track and trace code van het pakket werkte niet.

Mooie collectie

Mooie kledingmerken. Zeer snelle levering. Zeer tevreden.

Deze webshop biedt prima service.

Mijn bestelling wordt snel en heel verzorgd geleverd. Mooie merken en een ruime keuze. Ik bestel graag bij Berden Fashion en ik zal deze zaak zeker aanbevelen.

Voor verzending keurig ingepakt.

Goed en vriendelijk personeel. Mooie kleren voor jong en oud.

Promenade 12

6411JK Heerlen