Enthousiaste medewerkers

Goed geholpen om een juiste outfit te scoren voor een feestje. Enthousiaste medewerkers. Top winkel. Ga zo door...

SUPER

Bestelling wordt met aandacht- zorg ingepakt. Een cadootje om uit te pakken !!

Grote klasse

Mooi shirt zoals omschreven, snel geleverd. Alles prima. Ga weer bestellen.

Webshop is makkelijk, verzenden duurt vaak langer dan 1of 2 dagen

Hele fijne service

Fijne webshop en een snelle levering. Leuke blouse voor mijn man!

Zeer goed advies van mode adviseurs!

Prachtig pak gekocht van Nukus. En door goed advies van mode adviseuse weet ik nu ook hoe ik het moet dragen. Fijn geholpen!

Mijn bestel voldeed aan verwachtingen. Snel, correct en goed op de hoogte gehouden. Voor herhaling vatbaar.

Zeer goed netjes en correct behandeld waren zeer tevreden

Alle tijd werd genomen door verkoopster goede uitleg en advies gegeven. Wat niet op voorraad was werd binnen 2 dagen bezorgt op thuis adres beide partyen waren zeer tevreden

vlotte service en levering

Ik heb een onlinebestelling in de zaak Berden gedaan. De service en levering verliep duidelijke en vlot!

Professioneel geholpen en een goede keuze gemaakt voor de bruiloft van mijn dochter

Zeer goede hulp bij het kiezen van een pak voor de bruiloft van mijn dochter. Met zorg en geduld de perfecte keuze kunnen maken

Heel tevreden.

Heel behulpzaam en aardige verkoopsters(kopers).

Altijd super blij met mijn aankopen!

Ben sinds jaar en dag vaste klant bij Berden. Veel goede merken dames kleding waar altijd wel iets bij is . Vriendelijke bediening! Altijd weer naar Berden.

Goede sfeer

Heel goed geholpen

Top webshop

Altijd snelle levering van mooie kwaliteitskleding. De app waarmee je online geholpen kunt worden vind ik echt een pluspunt.

Mooie collectie weer!

Laatst weer gewinkeld en ook geslaagd! Mooie nieuwe collectie in de winkel met goede kwaliteit.

Alles netjes bezorgd, en alles past!

Heel tevreden over de onlinebestrelling en bezorging!

Genoeg keuze en altijd goed en vriendelijke service

Zoveel moois en vooral zoveel keuze, en eigenlijk voor iedere beurs. Je wordt altijd goed geholpen en ook vriendelijk, we zijn tevreden klanten en komen altijd graag terug, de sfeer is er gemoedelijk.

Ontzettend leuk personeel Word vakkundig geholpen dat dat is fijn Maar laten je ook eerst even zelf kijken zonder over je schouder heen kijken

Vlotte opvolging van bestelproces tot levering.

Fijne webshop

Hier hadden ze de dingen op voorraad die ik nodig had en die bij andere shops niet op voorraad waren

Top kwaliteit en dito service

Aankoop diverse PME kleren. Een ruim aanbod en zeer vriendelijk personeel. Zeker de moeite waard om voor Berden te kiezen.

Prima geregeld

Het bestellen ging makkelijk, De bezorging was keurig op tijd en de prijzen zijn goed. Dus alles prima geregeld.

Hele fijne shop ervaring

Hele goede communicatie, informatie en het was ook nog eens mooi

Top winkel en service

Bestelling online verloop steeds prima. Bij vragen correct antwoord. Levering snel en netjes.

Super leuke winkel en kwaliteit is goed.

Ben altijd heel goed geholpen bij jullie, ik slaag bijna altijd bij jullie, daarom kom ik graag bij jullie winkelen.

Promenade 12

6411JK Heerlen