Vriendelijk personeel, goeie acties, fijne winkelbeleving, mooie merken en superservice!

Zie zin hierboven. Vind het goed dat ook recycling van kleding gestimuleerd wordt.

Alles goed geregeld.

Alles goed geregeld en duidelijk. Fijne ervaring.

Snelle levering van het goed verpakte artikel

Duidelijke website. Goede kwaliteit van het door mij bestelde artikel. Het artikel was goed verpakt en snel geleverd.

Fijne winkel en een erg ruim en veelzijdig aanbod.

Behulpzaam personeel, mooie collectie. In elke prijsklasse is genoeg keuze. En voor elke leeftijd is wel iets te vinden. Gangbare en betaalbare mode.

Top!!

Jas is keurig afgeleverd en kwaliteit en maat zijn zoals omschreven. Echt top! Zal vaker online bestellen

Mijn bestelling was heel vlot geleverd, en de broek is fantastisch

Een heel gezellig warenhuis

Altijd zeer vriendelijk personeel ,en altijd behulpzaam, en ook boven in het restaurant kun je heerlijk eten

Werkelijk voor elk wat wils! Lov'it!

Ruime, mooie afdelingen, zeer uitgebreide collectie voor (bijna) elke portemonnee in een heerlijke sfeer! Berden is Back!

Alles netjes geleverd

Netjes verpakt optijd bezorgd. Kwaliteit dikke prima

Snelle verzending

Eerlijke prijzen , overzichtelijke site, duidelijke voorwaarde , snelle verzending . zeer netjes verpakt.. blij met mijn broek en tuniek.

prachtig jasje

een heel mooi jasje besteld, snel verzonden, er was een klein issue maar dit werd goed opgelost. ik zou hier zeker nog eens bestellen!

Prima zaak

Altijd goed geholpen

Matig

De service is niet in orde, ik moet zelf aangeven wat er fout is gegaan en zelf zeggen dat dit niet klopt (werd gezegd waar het aan lag maar dit klopte niet).(Was via de mail) Stofzuigen terwijl je aan het winkelen bent s' middags heel vervelend. Verkoopster niet weten waar een bepaald merk hangt in de winkel. Jammer was zo'n trouwe klant aan berden, fijne winkel. Aanbevelen daarom een grote twijfel.

Mooi blouse, mooie kwaliteit

Goede communicatie en snelle levering

Snelle verzending, netjes ingepakt.

Helemaal goed!

Altijd goede ervaring met BERDEN!

Snelle service, pakketten zijn prima verzorgd, goede kwaliteit, juiste pasvorm.

Goede website, prima service, snel geleverd.

Heel fijn geholpen

Wij hebben wel eens een slechte ervaring gehad bij Berden, deze keer zijn we heel fijn geholpen.

goed geregeld en op tijd bezorgd.

keuzes duidelijk gepresenteerd en goed afgehandeld en bezorgd.

Eigentijdse collectie

Eigentijdse collectie, overzichtelijk en uitstekend personeel.

Snelle en goede verzending

Bestelling word netjes verpakt en snel geleverd.

Top winkel

Veel keus aardige verkoopsters altijd denken ze met je mee

Vriendelijke personeel

Klantvriendelijken service. Hulpvaardige verkopers,

Favoriete winkel

Deze winkel is al jaren mijn favoriet. Dit geldt voor alle afdelingen vriendelijk personeel en zeer kundig.Ik shop hier wekrlijks.

Promenade 12

6411JK Heerlen