Fijne actie voor 2 broeken en correct verpakt geleverd. Heel blij mee!

Leveringstijd slecht

Ik heb een broek besteld 5 April besteld,nu 13 April nog niet geleverd.

Altijd fijne ervaring

Fijne zaak waar je heerlijk en rustig kunt rondkijken en shoppen. Heb je hulp nodig of een vraag dan zijn er altijd dames die je bijstaan!

Fijn geholpen

Fijn geholpen moeite gedaan om de goede maat te gaan vinden in het magazijn daar het wat langer zou duren kregen we 2 bonnen om koffie te gaan nuttigen in die tijd in het restaurant. Dat vonden we nog een mooie service. Broek werd niet gevonden maar werd door hun via internet besteld. Twee dagen later via de post alsnog gekregen.

Super makkelijk besteld en vlot geleverd!

Normaliter koop ik in een van de winkels, maar nu wist ik precies wat ik wilde hebben: merk, kleuren en maat. Dus via de webshop besteld en zeer tevreden met levering.

Fijn en snelle bezorging

Klantenservice was zeer behulpzaam en vriendelijk.

Fijne winkel en vriendelijk personeel

Fijne winkel met vriendelijk en behulpzaam personeel in Sittard.

De bestelde kleding heel snel thuis ontvangen

Mooie grote winkel met de leukste merken.Ik had een nieuwe broek gekocht die niet meer in mijn maat was..Die werd besteld en kosteloos naar mij thuis gestuurd. Ideaal!

Een nieuwe ervaring !

Ik was laatst in de winkel in Heerlen en was verrast door de uitgebreide collectie en de kwaliteit van de producten. Met de Pasen was er een fijne aanbieding waar ik online van gebruik gemaakt heb. Zeer positief verrast door de kwaliteitsmerken in de collectie. Top !

Gezellig alles onder 1 dak :)

Vriendelijke dames, goede service en hangt je maat er niet bij dan word er gekeken om het van een ander filiaal te halen.....

Levering duurde heel lang en toen ook nog verkeerde maat

Nadat ik erg lang moest wachten op de levering van mijn bestelling, was het ook nog de verkeerde maat…

Vlotte en perfecte bezorging. Een aanrader!

Zie bovenstaande, laat aan niets te wensen over!

Alles was keurig aangekomen en mooi ingepakt.heb een broek gehouden de ander was helaas veel te.lang

Ben zeer goed geholpen en blij

Dit gaat voornamelijk over mijn winkel bezoek. Een medewerkster (helaas heb ik haar naam niet onthouden) heeft me heel goed geholpen met het kiezen en passen van jeans en broeken. Ook een leuke tip gegeven van een merk waarnaar ik zelf eigenlijk nooit zou kijken. Ik ben heel blij met de ervaring. Daar werd er voor mij online iets bijbesteld omdat er geen juiste maat in de winkel was. Dit werd snel en netjes verpakt en verstuurd. Dus alles is goed verlopen.

Goed snel en het artikel is exact wat ik wilde. Keurig ingepakt

Een verzorgd gevoel

De kledingstukken worden met zorg ingepakt. Er wordt niet onnodig grote verpakkingen gebruikt, en kleding zitten fijn en is van goede kwaliteit

Super goede en snelle levering ! Product was zorgvuldig verpakt !

Goed!

Goede kwaliteit en snelle levering

Super actie!

De actie 2e broek 50% korting is top. Elk jaar doen we daar aan mee. De maten waren er niet. Online besteld in de winkel. Thuis laten bezorgen. Heel fijn.

Enorme keuzes !

Prettige website...duidelijke filter...enorme keuze.. I loVe it . Ik heb 3 artikelen besteld waarvan 2 pantalons en 1 T-shirt....helaas werd 1 broek geannuleerd...blijkt niet op voorraad te zijn . T-shirt inmiddels "netjes verpakt " ontvangen . Nog geen E-mail ontvangen wanneer ik de andere " bestelde" pantalon bezorgd krijg.

Behulpzaam personeel/ goede colkectie

Goed geholpen, zelfs ongevraagd een goed maatadvies gekregen

Ruime keuze. Snelle levering

Hele fijne winkel