Artikel werd snel bezorgd en er werd hierover duidelijk gecommuniceerd. Helaas voldeed het artikel niet (model viel tegen) maar het retourzenden en geld terug ontvangen, ging probleemloos.

Mijn eerste bestelling bij Berden. De bestelling werd snel verzonden. Ook was mijn item keurig en met zorg verpakt in dun papier. Fijn! Ik de toekomst ga ik Berden in mijn hoofd houden.

In 1 woord: top!

Al vele jaren besteld ik via internet. Altijd een mooi product ontvangen.

Makkelijk te bestellen en snel geleverd

Snelle en goede service.

Snelle en goede service. Alles aanwezig vlgs bestelling en netjes ingepakt. Prachtige producten, mooie kwaliteit, precies als aangegeven op de site. Voor herhaling vatbaar .

Prima webshop

Duidelijke website, snelle verzending en netjes verpakt.

Hele goede service!

Broeken besteld via webshop, gepast in de winkel en gelijk kunnen ruilen.

Groot assortiment in alle prijsklassen, goed advies, vriendelijk personeel, mooie winkel

Klantvriendelijk en fijne communicatie.

Ik heb voor het eerst iets besteld. Ik ontving nette mails en ik had het snel in huis.

Breed assortiment

Brede keuze voor alle leeftijdscategorieën. Snelle levering via website, eenvoudig retourneren via de winkel.

Snelle levering en verrassend netjes verpakt

In de winkel al super goede ervaringen gehad. Helaas was daar niet alles (meer) in mijn maat beschikbaar. Later op de website gekeken en daar nog een bestelling geplaatst en daarbij gebruik kunnen maken van een leuke 50% koring aanbieding! Heel veel keuze zowel in de winkel als op de site. En erg goede adviseuzes die met je meedenken.

Heel fijn geholpen, en heel veel keus, voor elk wat wils.

Heel veel keus, en een fantastische verkoopster. Dat vind ik heel belangrijk. Ze was professioneel en heel vriendelijk.

Berden heeft veel mooie merken

Helemaal tevreden

Top winkel

Een leuke sweater gezien online bij Berden. Deze besteld op de overzichtelijke website en na 2 dagen was de sweater binnen. Heel erg blij mee!

Snelle levering!

Helemaal blij met m'n nieuwe setje!

Fijne en verzorgde kledingzaak.

Als heer zeg ik, vooral voor de dames is het een sjieke kledingwinkel.

Zoals altijd prima geregeld

heel tevreden

mijn ervaring met berden in de winkel of thuis bezorgt is heel goed en perfekt geregeld . iets besteld via internet is na 2a 3 dagen thuis bezorgd en de service in de winkel is prima , het personeel is ook heel vriendelijk.

Prima kwaliteit, prima service. Ben zeer tevreden over Berden-Fashion

Mooie broek besteld. Werd snel geleverd. Was nog mooier dan ik op het plaatje gezien had, was er helemaal idolaat van. Helaas.................... net te klein en geen grotere maat beschikbaar. Netjes teruggestuurd en mijn geld terug ontvangen. Ga zeker vaker shoppen bij Berden, ben nog altijd verliefd op de broek, hopelijk komt er iets wat vergelijkbaar is, Dan ben ik zeker van de partij

Goed en netjes verpakt. Fijne kwaliteit

Mijn bestelling kwam netjes verpakt binnen. Mooie kwaliteit

Super vriendelijke verkoper en wat een mooie verbouwing!!!!!

Zie hierboven!

Gewoon top geregeld!

Fijne en overzichtelijke website! Heel snelle ontvangt! Mooi en netjes verpakt! Voor herhaling vatbaar!

Heerlijke webshop, mooie kleding !!

Ik ben heel goed geslaagd met mooie kleding bij Berden. Ontzettend snelle levering en goede service

Persoonlijke benadering maakt shoppen een beleving

Fijne winkel, ruim assortiment met medewerkers die weten wat er in huis aangeboden wordt waardoor ze je van goed advies kunnen voorzien. Het advies is eerlijk en ze komen met passende alternatieven die ik mogelijk zelf niet uit het rek had getrokken. Na het passen konden we even een drankje doen, aangezien ik altijd twijfel is dat erg fijn. Uiteindelijk besloten dat het toch erg leuke sets waren die ik na aankopen thuis meteen wilde showen. Ik heb meer gekocht dan ik vooraf had bedacht, maar wel helemaal blij met mijn aankopen! Vol zelfvertrouwen kan ik er nu op uit! De persoonlijke aandacht en assistentie maakte het een luxe winkelbeleving.

Leuk winkel

Ik ben goed geholpen door een leuke meid

Promenade 12

6411JK Heerlen