Tevreden

Broek online besteld en bij t ophalen - Berden in Heerlen- , prima geholpen.

Snelle levering en goede producten

Snelle levering en goede producten

goede service

Ik bestelde een mooie trui maar helaas klopte de maatvoering niet. Hij was veel te groot. Mijn maat was niet meer in voorraad. Ik heb hem in de winkel terug gebracht omdat ik in de buurt woon want twee maal verzendkosten en nog geen trui, dat vond ik echt te veel. Het geld werd meteen teruggestort dus dat was handig. Volgende keer beter !

Super service

Verkeerde maar broek geleverd, ze doen er in Blerick alles aan om je goed geholpen de deur uit te laten gaan! Echt top

Ik ben heel tevreden Advies van de dames is altijd naar tevredenheid Kan niets anders er van zeggen Als gewoon tevreden

Tevreden klant

Van A tot Z tevreden

Erg trage bezorging!

Berden verkoopt prima produkten! Maar de bezorging is altijd een dingetje. Heb ik bij andere webshops mijn bestelling binnen 2 dagen, bij Berden duurt het minimaal 5 -6 dagen. Vandaar dat Berden niet mijn eerste keuze is om online te bestellen. Pas als andere webshops mijn keuze of mijn maat niet (meer) hebben, bestel ik bij Berden. Grandissimo daarentegen bezorgd dan vroeg en dan laat. Reken ik op laat dan ben ik niet thuis en kan de buurt af zoeken waar mijn pakketje bezorgd is. Post.nl geeft de melding “bezorgd”, maar zegt niet waar. Dus zo’n goede ervaring met online shoppen bij Berden, heb ik helemaal niet. Dit zegt niets over de kwaliteit van de produkten!

Altijd mooie mode kleding met bekende merken

Trui in mijn maat niet aanwezig in Heerlen. Aan verkoopster gevraagd of deze elders beschikbaar was. Door verkoopster via online besteld en werd geleverd door Berden Uden op huisadres. Rondom de kraag vd trui zitten strass steentjes, waarvan er eentje niet aanwezig. Naar Heerlen terug gegaan met de trui. Dezelfde verkoopster aanwezig. Situatie uitgelegd en zonder problemen werd er een nieuw strass steentjes er op gemaakt Top van deze verkoopster die alle moeite deed en uiteraard de service van Berden

Snelle service top

bestelling is snel geregeld top

Vertrouwd, veilig, weten wat je krijgt, ook al is het nu op afstand.

Ons leven lang vaste klant bij Berden. Kleding, lingerie, meubels, lampen, beddengoed. Voor alles naar Berden. Ook voor onze verhuizing voor een nieuwe eethoek, bedden, lamp enz. Sinds 4 j wonen wij in Zutphen . Nog steeds komen we regelmatig bij jullie voor lingerie, kleding , koffie drinken , lunchen met vrienden, oud- collegae. Het blijft vertrouwd, een beetje een thuisgevoel. Wat zo fijn is , dat ook al komen we er niet meer zo vaak dat we online kunnen bestellen betalen. Een vertrouwd en veilig adres.

Makkelijk, en snel, goede service

Had deze in de winkel al gezien, alleen niet in mijn maat, verkoopster was ook eerlijk dat het een maatje kleiner mag zijn. En als ik zou bestellen via de webshop ik gelijk 10% korting zou krijgen, als nieuw lid. Bestelling was ook super snel binnen, goed op de hoogte gehouden, en netjes in een doos verpakt.

Goed alleen jammer van de retourkosten

Bestelling ging goed en was er vlot. Echter schrok ik van de retourkosten. Ik ben een vaste klant van de winkel en wilde eens online bestellen. Ik heb geen 2 maten van alles besteld maar gewoon dat wat ik dacht dat ik wilde hebben en goed zou zitten. Helaas was de helft niet naar wens. En heb ik het retour gestuurd. De retourkosten vond ik er veel. Ik zal niet snel meer online bestellen.

Nog steeds bij Berden kan ik altijd scoren

Leuk sfeer leuk collectie en leuk plek om te ontspannen

Zeer prettig en ontspannen winkelen.

Op vraag wordt je hier goed geholpen/begeleid. Na een kleine rondgang en inventarisatie van mogelijkheden die bij jouw wensenlijstje passen, is het wel zo prettig om daar dan wat aanvullende hulp bij te krijgen. Chapeau !!!

Leuke online winkel

Ruime keuze. Zeer tevreden met mijn nieuwe broek. Snelle levering.

Fijne overzichtelijke winkel

Fijne medewerkers

Goede service web winkel. Gratis bezorgen en gratis in de winkel weer retourneren. Goede service

Goede service webwinkel en advies gelijk kunnen vragen aan een online medewerker. Heel erg prettig en vlot geholpen en antwoord op mijn vraag .

Snel en correct

Voor het eerst bij Berden-Fashion besteld. Gaat net zo snel en geautomatiseerd als bij Zalando. Ik ben tevreden. Als je ën nadeel wilt noemen zijn het de retourkosten, maar aan de andere kant begrijp ik wel dat er iets aan retourkosten wordt gerekend. Het bedrag vind ik wel hoog (ruim 6 euro). Gelukkig had ik de goede maat.

Prima kleding met goede pasvorm

Met plezier geshopt bij Berden, fijne wjnkel in Sittard. Goede service en vriendelijk personeel

Mooie aanbieding en beste service

Ik kocht een vest in de aanbieding online. Bezocht de winkel waar het vest klaar lag en genoot met mijn vrouw nog van andere aanbiedingen.

Uitstekende kwaliteit en service

Ik kan Berden ten zeerste aanraden. Niet zo onpersoonlijk als de grote webshops. Producten van prima kwaliteit en zowel in de winkel als online super service.

Een bestelling plaatsen is makkelijk

De site is overzichtelijk. En als het product niet helemaal is wat je ervan verwacht, dan is retourneren in de winkel geen probleem.

Super goede service

Wij zijn heel blij met onze bestelling van een jas. Dit was precies wat ik wilde. Hij werd snel en netjes geleverd. Super!

Overzichtelijk webshop

Overzichtelijk webshop. Mooie overzichtelijke winkel met voor ieders wat wil. Personeel is klantvriendelijk.

Promenade 12

6411JK Heerlen