Duidelijke site, mooie kleding en snel geleverd.

Ben zoooo blij met Berden!

Alles klopt gewoon! Overzicht bestelling, kosten, levering, afhandeling maar bovenal de snelle mogelijkheid tot contact met een echt mens die je uitstekend te woord staat en verder helpt! Dankjewel Berden voor deze service!

Heerlijk middagje uit

Altijd even vriendelijk personeel en super mooie collectie. Afsluiten met een heerlijk kopje koffie

Heel tevreden

Snelle bezorging zorgvuldig verpakt

Deze winkel is een aanrader

Snelle levering Goed product Prijs kwaliteit zeer goed Jammer dat ik hier niet eerder van gehoord had

Geweldig Tevreden

Mijn eerste aankoop bij Berden gedaan. Ontzettend tevreden. Het personeel was uiterst behulpzaam. Fijn om bij Berden te mogen winkelen.

Mijn eerste online shopping bij Berden was een topervaring!

Het was de eerste keer dat ik online iets bestelde. Dit vond ik best spannend .Maar alles verliep op rolletjes en de klantenservice hield mij met vriendelijke appjes goed op de hoogte van het proces. Al met al dus een fijne etvaring en voor herhaling vatbaar, zeker bij Berden.

Super service

Berden is een zaak waar service en goed vernieuwden aanbod is . Voor jong en oud .

Snel, correct, behulpzaam

Super aanbiedingen en service tot de eindafrekening. Op de klantenservice extra service, omdat ik jeans snel nodig had. Is super geregeld ook de service bij de aanschaf van een trui afgelopen week!! Top bedrijf!!

Fijn

Snelle verzending ondanks de feestdagen

Alles top

Gewoon tevreden zoals het hoort , makkelijk contact via watts app voor klanten service snelle reactie.

Gewoon zoals het hoor, dan krijg je tevreden klanten

Zoals het hoort: snelle verzending, heldere communicatie en keurig verpakt. Daarmee krijg je tevreden en terugkerende klanten.

Duidelijke communicatie en goede service

Bestellen gaat makkelijk en het is duidelijk op de site hoe de verzending verloopt en mocht het product tegenvallen is terugsturen ook makkelijk en snel geregeld.

Blij met zo'n winkel in de buurt

Als je hier niet slaagt heb je een probleem

Snelle levering en keurig verpakt.

Vestje besteld, volgende werkdag al in huis. Zorgvuldig in papiertje gewikkeld in klein passend doosje. Super!

Dik tevreden!

Alles keurig en snel! Aanrader! Ik ben dik tevreden!

Bezorgd in de voorspelde periode

Pakketje afgeleverd op afgesproken plek, mooi ingepakt.

Mooie winkel, ruim opgezet veel keus

Ik heb zowel online als in de winkel een aankoop gedaan. Je wordt geholpen als je wilt, maar je kunt ook zeker zelf rond kijken. Heel veel keus en goede merken en de sale aanbieding zijn geweldig. Online duurt het even voordat de bestelling binnenkomt, hierover moest ik even contact opnemen met de klantenservice. Ik ben goed geholpen en kom zeker terug

Goed geregeld correct geleverd

Eerst thuis op de site gekeken toen naar berber uden , in de winkel gevraagd naar het overhemd dat wij hadden gezien. Het antwoord was er zijn er zoveel metgroen erin deed geen moeite om mee te kijken, toen een verkoper heeft even mee rond gelopen niet meer terug gezien. Toen naar huis en via computer besteld binnen 3 dagen binnen

buiten gewoon

bestellen ging gemakkelijk was alllemaal netjes verpakt dus prima

Heel tevreden op een puntje na

Mijn bestelling is snel en goed verzorgd aangekomen. Jammer dat het niet lukte om de punten die ik verzameld had te verzilveren.

Perfect geregeld

Alles was prima geregeld. Bestellen ging makkelijk, de levering snel en de bh's waren zorgvuldig ingepakt. De bh's van Anita passen perfect, kwaliteit lijkt erg goed maar daar kan ik pas wat overzeggen na een tijdje dragen en een paar keer wassen.

Heb erg goede ervaring met mijn bestellingen.Altijd snelle levering..

Vriendelijk, behulpzaam en goed advies.

Bestelling wordt snel geleverd. In de winkel zijn de medewerkers erg vriendelijk en behulpzaam. Geven goed advies over kwaliteit en of het goed past.

Snelle levering, duidelijke bestel- en retorprocedure

Fijn shoppen online. Foto's van producten zijn goef. Procedure om te bestellen is duidelijk. Snelle levering en diverse betaalmogelijkheden.

Promenade 12

6411JK Heerlen