Snel bezorgd, helaas retour wat na 1 week nog niet bevestigd is

Zie boven

Prima geholpen op de damesafdeling

Goed geholpen

Terug storten aankoopprijs

Aangezien mijn bestelde blouse niet meer voorradig was kreeg ik een mail en het aankoopbedrag direct teruggestort.

duidelijke webshop en snelle verzending!

zeer goede service!

Snelle levering, goede uitleg, product naar verwachtinh

Berden Fashion

Op basis van diverse aankopen kan ik alleen maar aangeven, geweldig om te shoppen. Niet alleen ruime keuze, ook het personeel verdient een dikke pluim. Adviserend en behulpzaam tot de aankoop is afgehandeld. Ook de diversiteit van de shops in de shops geeft een extra impuls om bij Berden Fashion je inkopen te doen.

Heren mac was een half jaar en scheurde in bij de zakken een maand later weer een ander mac broek bij de zakken los , was geen probleem broeken van het seizoen en kreeg hiervoor nieuw . Berben heeft vele merken kleding voor elke portemonnee . Ga graag shoppen ook prettig advies en altijd voldoende personeel . Groepjes Dorie

Snelle levering en goede service!

Leuke shop

Leuke winkel Veel keus Goede service

Mooie winkel, mooie en ruime collectie en behulpzaam personeel

We zijn fijn geholpen op de heren- en dames- en schoenenafdeling. Bij de schoenenafdeling zeer goed geadviseerd!

Fijne werkwijze!

Makkelijk bestellen,mogelijkheid tot achteraf betaling,mooi verpakt en snel binnen!

Uitstekende begeleiding

De verkoopmedewerkster luisterde goed naar onze wensen en ze wist meteen met de goede kleding aan te komen. Aardig, vriendelijk en deskundig. Echte aanrader!

Altijd prima

Heel tevreden

Goede en snelle service!

Hele goede eerste ervaring

Supersnel geleverd en keurig netjes verpakt!

Zeker voor herhaling vatbaar, hele mooie merken en collectie.

Duidelijk, snel en verzorgd

Zeer tevreden met verzorgde levering. Waren alle websites maar zo

snelle levering en netjes verpakt

Snelle levering en service

Klanten service is telefonisch makkelijk en snel bereikbaar

VeeL keuze en mooie merken

Snelle levering en netjes ingepakt.

Zoals altijd prima!!

Nog nooit problemen gehad met deze winkel. Top!!

Makkelijke site, zeer snelle levering en goede kwaliteit

Een truitje te klein besteld; twee dagen later lag een grotere maar al in huis!

Easy web site to work with

easy web site to work with Orders easy to make and complete Delivery on time promised Quality is good

Bestelling niet ontvangen!

Mijn bestelling na een week nog niet ontvangen en verder ook niets meer vernomen! Heb zelf afgelopen maandag contact opgenomen met de klantenservice en die konden mij alleen vertellen dat er nog niets bekend was over de bezorgdatum. Waarom staat er dan bij bezorgen binnen 1-3 werkdagen.

Ik heb nog maar een korte ervaring.

Snel geleverd en mooi in gepakt.

Kwaliteit en super snel geleverd

Promenade 12

6411JK Heerlen