Mijn bestelling is snel geleverd. Erg blij met mijn gilletje.

De bestelling werd snel en goed uitgevoerd

Het was mijn eerste on-line bestelling bij uw bedrijf en het liep verliep goed

Superdesuper

Het vest had ik bij iemand aan gezien. Ik vond het zo’n leuk vest en vroeg waar ze het gekocht had. Ze vertelde dat ze het bij jullie had gekocht, daarop volgend ben ik het gaan bestellen en binnen een paar dagen had ik het vest binnen. Superdesuper blij mee. Ook mooi verpakt. Dank dank dank.

Mooie kleding,snelle levering

Mooie betaalbare kleding en snelle levering!!

Vlot en vriendelijk geholpen

Na een lekker kopje koffie, heb ik rustig kunnen zoeken naar de juiste kleding Ruime paskamer, voldoende spiegels

Mooiste zaak in Heerlen

Vriendelijk, kwslitarief goed.

Fijne duidelijke website met voldoende keus. Een retourtje is geen probleem.

prima Berden-Fashion!

Eerste keer dat ik hier iets online bestelde. Ik werd keurig op de hoogte gehouden en het bestelde item werd keurig netjes verpakt verzonden. Dat geeft vertrouwen.

Goed en eerlijk advies

Overzichtelijke winkel en een eerlijk advies

Top winkel, netjes verpakt bij levering , snelle levering.

Top winkel alles goed snelle levering netjes verpakt

Veel keuze, goede prijzen en snelle bezorging

Erg makkelijk winkelen. Ook de fysieke winkel is groot en mooi opgezet. Veel keuze. Goede service.

Snelle verzending en goede, fijne producten

Fijne winkel mooie collectie

Mooie winkel met een grote collectie merken. Fijne brasserie op de bovenste verdieping met heerlijke gerechten.

Zeer positief. Vriendelijk en behulpzaam personeel

Mijn ervaring is zeer positief bij Berden. Zaterdag in Sittard en zondag in Blerick geweest. Beide mooie verzorgde panden en uiters vriendelijk en kundig geholpen door de medewerkers.

Fijn

Fijne winkel, goed advies

Perfect geregeld!

Bestellingen binnen een paar dagen binnen en de kwaliteit is altijd naar wens.

Heel fijn door het advies van Willem en de India dame

Zowel bij onze aankopen als bij een service / probleem melding, heeft Willem dit goed opgepakt en ons goed geholpen. Zijn collega deed moeilijk maar gelukkig zag hij het en nam Het over. De trui van Vanguard die we een week terug hadden gekocht, was namelijk aan het pluizen terwijl we die nog niet gewassen hadden aan de achterkant. Bedankt Willem

Breed assortiment en vriendelijke medewerkers.

Berden heeft een luxe uitstraling, breed assortiment, met name door shop in shop, en behulpzaam en vriendelijke medewerkers! Ik kom hier graag, bijna wekelijks.

Snelle bezorging en goede deal!

Snelle bezorging vanuit Berden en goed afgeprijsd artikel.

Mooi truitje, snel in huis!

Hier kun je best iets bestellen

Snelle levering Prachtige jas Echt een super webwinkel waar je prima en veilig een bestelling kan doen

Erg Tegen gevallen .

Jammer dat je de retourkaarten zelf moet betalen . Ik was er van overtuigd dat het een super mooie blouse was van Nukus maar het viel erg tegen en paste toch niet . Nu wacht ik al erg lang op een bericht dat jullie mijn zending hebben ontvangen en mij mijn geld terugboeken . Dit kan echt veel sneller . Ik koop niet meer online bij Jullie.

geweldig

i klik met de muis ,en 3dg later in huis.

Mooie kleding tegen een goede prijs.

Personeel heel behulpzaam bij bestelling van een jas. Vervolgens snel bezorgd. Zeer tevreden.

Fijne website

Leuke merken, fijne en overzichtelijke website items snel geleverd.

Promenade 12

6411JK Heerlen