Goed & snel

Goede en snelle communicatie, verwachtingen worden waargemaakt!

Heel fijne geshopt

Het is een mooi webshop en ik had het pakketje snel

Fijne winkel

Fijne winkel met volop keus, vriendelijk personeel dat goed advies geeft. Ook online is de service goed.

Snelle levering van goede kleding.

Ik kom regelmatig bij Berden en koop online. Fijne, overzichtelijke winkel, goede merken en vriendelijk personeel. Ik slaag er altijd.

Zeer goed, snelle levering, attente klantenservice

Zeer goed kontakt gehad met klantenservice omdat mijn bevestiging van bestelling maar niet kwam. Nogmaals besteld, weer geen bevestiging, gebeld met heel aardige dsme, bleek dat ik fout in mijn emailadres had gemaakt, bedtelling was dus wel 2x doorgekomen, hebben ze 1x geannuleerd en 1x goede bevestiging gestuurd, daarna ook heel gauw bestelling in huis. Super, super!

Neo noir trui

Heel makkelijk website. Deze aflevering was makkelijk en heel snel. De product pas precies als de foto. Ik ben een 38 en is super. Excellant kwaliteit. Heel blij mij.

Helemaal top

Prachtig trui , snel geleverd

Geweldig..

100% tevreden

Snel geleverd en zorgvuldig verpakt. Kwaliteit voldoet naar verwachting!

Zo als altijd weer super goed geholpen

Altijd vriendelijk personeel die net dat stapje extra doen om je met een mooie gardrobe naar huis te laten gaan.

Makkelijk online bestellen en snelle levering

Makkelijk online bestellen en snelle levering

Levering duurde beetje lang, maar verder alles netjes

Bestellen via de website is eenvoudig. Helaas bij de boxershorts mist er soms wat informatie. Levering duurde langer dan verwacht, maar wat uiteindelijk netjes.

Perfect geregeld

We hebben zo wie zo vertrouwen in Berden-Fashion omdat we daar vaker kopen in de winkel. Als dat dan even niet lukt is online bestellen een perfecte oplossing. Je weet dat het kwaliteit is wat je koopt en ook na het wassen kwaliteit blijft.

Prachtige kleding

Prachtige kleding,super service,en snel geleverd

Al jaren zeer tevreden over de collectie, kwaliteit/spijsverhouding, voor iedere beurs is er voldoende keus. De winkel heeft een mooie uitstraling.

Tevreden over deze club

Netjes op tijd geleverd volgens afspraak

Vriendelijke en goede service

Een jas besteld, vlot geleverd. Helaas was de jas niet wat ik zocht, retour gestuurd . Wat gemakkelijk ging met bijgevoegd retour etiket. Al met al prettige service

Hele vriendelijke maar vooral deskundige bediening door personeel

Ik had hier een broek gekocht en wilde van hetzelfde merk en maat nog een alleen andere kleur. Die was niet voorradig en dus werd er enkele dagen later een opgestuurd met DHL. SUPER

Het personeel laat je eerst rustig rond kijken. Ze geven aan dat je moet zeggen wanneer je geholpen wilt worden en ze doen dat dan ook zonder opdringerig te zijn.

Alles voldoet naar wens en snel geleverd

Grote keuze en snel geleverd. Zeer tevreden.

Geweldig!!

Goede en snelle service Maken waar wat ze zeggen

Zeker goed

Alles is vlot verlopen met mijn bestelling bedankt

Goede ervaring!

Lukte niet om mijn bestelling te realiseren, maar bij Berden werd ik vlot en vakkundig geholpen! Blij mee!

Mooie ruime winkel met een breed assortiment en fijn personeel.

Een hele mooie ruime winkel met een groot aanbod voor dames, heren en kinderen. Geweldig dat jullie nu ook Omoda er bij hebben. Je kunt je helemaal aankleden van top tot teen. Na het shoppen, genieten van een heerlijk kopje koffie. Kom graag bij Berden.

Snel geleverd en goede kwaliteit

Een probleempje werd direct opgelost, goede service

Promenade 12

6411JK Heerlen