Gevraagd maar niet gekregen

In de winkel in Heerlen een blouse gekocht (kleur wit) die ook in het blauw te koop was. Gevraagd of deze nog in voorraad was of was te bestellen. Deze was niet meer te verkrijgen volgens de verkoopster. Thuis gekomen log ik in en tot mijn verbazing kan ik hem online wel bij Berden bestellen. Blij dat ik hem heb gekregen maar een positieve winkelervaring armer……

Heel tevreden

Leuke blouse, goede kwaliteit en snel bezorgd. Ben tevreden

Supermakkelijk bestellen en ook nog met korting 2 leuke broeken gescoord, die snel geleverd werden. Dus helemaal top.

Een mooie winkel en een heel prettige bediening

Ik heb niks meer te wensen over. Zeer zeker een aanrader.

Perfect!

Een prachtig artikel, snel verstuurd; netjes verpakt!

Shoppen op zijn best: ruime keuze, kwalitatieve producten en kundig advies!

Shoppen bij Berden is telkens weer een plezierige ervaringen, of het nu gaat om een fysiek bezoek aan één van de mooie wilnkels of comfortabel inkopen via de webshop.

Zoals altijd PRIMA.

Wij zijn geholpen door Willem,een zeer vriendelijke ,enthousiaste en kundige verkoper.

Berden altijd goed voor kwaliteit

Ik shop heel graag bij Berden, veel keuze, goede kwaliteit, veel merken kortom fijne winkel ! En personeel laat je rustig rondkijken, niet opdringerig maar zeer behulpzaam als je hen iets vraagt.

Levering op tijd . Prima verpakt . Nodigt uit voor herhaling

Prima prijs kwaliteits verhouding

gezellige verkoopsters en snelle verzending

Ik was in de winkel gehoplpen door een gezellige, hulpvaardige verkoopster die mij goede aanbevelingen kon doen. Met een volle tas, en een blij hoofd naar huis. Het item wat niet op voorraad was via de zuil in de winkel besteld en de volgende dag was mijn nieuwe top al thuis. Superservice!

Mooie kleding, snelle verzending en netjes verpakt ben tevreden

Superfijn geholpen door de klantenservice

Er werd snel geacteerd na een telefoontje met de klantenservice om ondanks een aankoop van een broek online en in de winkel toch de korting te ontvangen. Superfijn!

Snelle levering.

Artikel besteld. Werd goed op de hoogte gehouden en het artikel werd volgens afspraak en binnen de termijn geleverd.

Ik ben blij met de snelle verwerking van mijn bestelling en het komt altijd netjes bij mij thuis.

Prima webshop, goede communicatie over bestellingen!

Ik ben tevreden met de bestellingen, de communicatie over de bestellingen en de afhandeling.

Snelle nette levering

Kleding is netjes verpakt en wordt snel geleverd.

Snelle levering, goede maat en vrolijke kleuren: helemaal top

Goede en snelle service!

Tevreden!

Snel geleverd duidelijke info

Zeer snelle ,effectieve behandeling! Jammer dat de kleur v.d rok niet overeen kwam met de kleur op t internet Zal zeker blijven zoeken bij Berden

Verrassend

Berden is een fijne winkel om te shoppen, zowel online als fysiek. Persoonlijk koop ik het liefste online zodat ik thuis kan passen en combineren met items die ik al bezit. Nu was het helaas zo dat de maat die ik had besteld niet goed was, dus ben ik naar de winkel gegaan om te ruilen... deze was niet op voorraad en moest besteld worden uit ander filiaal, geen probleem als die binnen was kon ik de broek omruilen en thuis passen. Ik werd gebeld dat de broek binnen was, dus ik wil de broek gaan halen maar kon hem niet 1 op 1 ruilen en wegens de broeken 10 daagse wilde ik mijn deal natuurlijk niet mislopen. Maar als ik de broek nu betaalde en ik wil de andere maat toch niet kon ik hem terug brengen en kreeg ik mijn geld terug. Ook dat klopte niet want ik wilde de verkeerde maat terug geven en mijn geld terug krijgen, alleen ging dat dus niet. Dus mijn advies koop of alles in de winkel of alles online maar verwacht niet dat ze online met fysiek goed kunnen verwerken.

Waanzinnig alles onder een dak

Ik schaam me eigenlijk dat ik bijna iedere werkdag binnenloop omdat ik gek ben op kleding en beauty maar heel kieskeurig en ik twijfel altijd heel erg. Gelukkig krijg ik altijd een warm welkom in plaats van een blik van daar heb je haar weer, en dan voel ik me echt als de klant is de koningin.

In alle opzichten uitstekend!

De ene dag besteld, de andere dag keurig verpakt bezorgd.

Super tevreden

Snel geleverd en zoal verwacht mooie kledingstukken.

Prima geregeld!

Snel in huis en prima kwaliteit.

Promenade 12

6411JK Heerlen