Snelle levering echt top

Altijd correct en op tijd.

Geeft nooit problemen.

Netjes en snel geleverd

Fijne en duidelijke website. Vestje was goed verpakt. Kortom fijne webshop om bij te winkelen!

Prettig geholpen

Personeel is vriendelijk en heeft tijd voor de klant.

Snelle levering en goede service. En mooie kleding

goed geholpen veel keuze

fijn geholpen veel keuze fijne aanbiedingen.

Makkelijk simpel en eenvoudig

Ik kon de broek makkelijk vinden, en kwam al snel bij jullie uit omdat jullie vrij bovenaan stonden, dan ga ik niet meer verder kijken omdat ik snel geslaagd was.

Snel geleverd .

Helemaal prima .

Bovengemiddelde service en klantvriendelijk

Er werd door de verkoopster alle moeite gedaan om de door mij geziene hoodie voor mijn kleinzoon, op te zoeken waar deze voorradig was. Op zondag besteld en op dinsdag al in huis, zonder verzendkosten! Topservice!

Prettig

Gemakkelijk en vertrouwd.

Een snelle bestelling met een ook snelle bezorging! ik heb er verder niets op of aan te merken

en verder is het een kwaliteitsproduct. Goede wijn behoeft geen krans

Duidelijk en makkelijk in regelen

Was mijn eerste bestelling en zeker niet de laatste. Betrouwbaar , snelle service. Dus zeker aanbevolen .

Betrouwbaar

Duidelijke shop, snelle verzending

Snelle en nette service

Website makkelijk Betalen makkelijk Snelle levering Keurig verpakt Kortom prima.

Erg goed

Prettige website. Goede levering. Kleding met zorg verpakt.

Mooie kleding, fijne service

Laten bezorgen in de winkel. Snel bezorgd, mooie kleding en vriendelijk geholpen. Ook bij het terugbrengen van een item.

Geld kun je 1x uitgeven, dan naar Berden daar is wat te beleven; een lust voor het oog! og

Bij Berden winkelen is een en al pret; een enorme keuze in kleding, voor elk wat wils, in een goede prijs kwaliteitverhouding; voor mij geen andere winkel,ik blijf bij Berden, ik heet Jeanet.

Top en snel geregeld!

Precies het item wat ik zocht voor mijn dochtertje! Het is vlot geleverd zodat zij kon stralen op haar kinderfeestje.

Precies zoals verwacht, mooi verpakt!

Ik was op zoek naar een top in precies de kleur van een pak die ik gezien had. Op de foto leek de kleur te passen en de top was precies wat ik zocht. Besteld en het kwam iets later dan verwacht, maar was mooi verpakt en hele mooie kwaliteit en de kleur was perfect. Blij mee!

Geweldige service

Mijn bestelling snel geleverd, zonder problemen en makkelijk online te bestellen

Snel en prima service.

Ik ben erg tevreden. Heel snel geleverd !

Mooie sjaal maar pluist

Prachtige sjaal maar er komen enorm veel pluizen los die door de lucht dwarrelen. Met langer dragen gaat de stof wat meer vilten en neemt het pluizen volgens mij iets af.

Snelle goede webshop

Nette prijzen, snelle levering en ook snelle verwerking van de retouren. Ik raad deze webshop zeker aan

Normaal gesproken koop ik altijd in de winkel maar deze set was alleen online. Een cadeautje om te openen, mooi ingepakt en stevig in een doos. Retouneren in de winkel was geen probleem.

Gewoon goed!

Zeer goede ervaring met Berden Fashion