Mooie kleding en op tijd bezorgd

Mooie kleding en op tijd bezorgd

Het was de eerste keer dat ik bij jullie shopte online, ben zeer tevreden.

De rode sweater is prachtig van materiaal en kleur. Ik vertel de goede service en de mooie kleding die je kunt kopen, verder aan vrienden. Bedankt voor de zeer vlugge verzending.

Niet zo best

Heb voor 7 dagen terug een bestelling geplaatst en tot heden niks meer gehoord of ontvangen Ook had ik een tegoed bon die ik niet kon inwisselen Dus tot nu toe niet erg tevreden

Superfijn geholpen!

Inmiddels ben ik twee keer super goed geholpen bij de vestiging in Blerick.

Prima artikel en enorm snel geleverd

Het artikel kon ik snel nadat ik het besteld had, ophalen bij her servicepunt.

Snelle levering prachtig shirt

Altijd mooie merken snel geleverd

Kleding waarin je , je thuis voelt .

Mooie en betaalbare kleding, groot assortiment met meerdere merken. Zowel webshop als de winkels zijn klantvriendelijk.

Ik ben goed geholpen door een verkoopster bij de badkleding

super service

Fijne service, alles perfect ingepakt. Goede afhandeling bij retouren

Goed assortiment zijn prima geslaagd

Maat was niet op voorraad maar werd keurig opgelost 2 dagen later gratis thuis bezorgd. Prima service

Heel blij

Heel blij met mijn bestelling. Alles ging vlot .

We werden prima geholpen bij het uitzoeken van een trouwpak

Vriendelijke contacten en fijne aankopen gedaan!

Vriendelijke contacten en fijne aankopen gedaan bij Berden!

Super ontspannen winkelen

Als je ontspannen winkeld. Zie je meer mooi dingen en kun je beter beslissingen nemen waar je later geen spijt van krijgt. Lieve mensen die je helpen bij deze goede keuze. Kwaliteit en prijs meestal op een lijn. Dat is Berden , die mag er zijn.

Snel en correct geleverd

Top service !

Hele goede service, ook heel fijn als je vragen hebt dat het via WhatsApp kan. En de bestelling snel geleverd.

Prima service. Snelle verzending.

Goede service!

Online bestelling gedaan, in Uden opgehaald. Daar bleek se broek te klein, maar kon ik makkelijk ruilen in de winkel.

Prachtig ruim aanbod tegen betaalbare prijzen! Heerlijke shopervaring!

Weer prachtige betaalbare mode en snelle ontvangst! Altijd een feestje om bij Berden te shoppen! Heerlijk!

Ruime keuze voor mijzelf maar ook voor man en dochter!

Topwinkel! Ruime keus en wisselende prijzen Voor ieder wat wils. We komen er graag

Snelle levering van mooie producten

Ik heb 2 blouses en een pak besteld. Beide waren exact als op de site, van goede kwaliteit en met zorg ingepakt. Ook de levering was sneller dan aangegeven op de site.

Mooie bikini gekocht, mooi ingepakt. Na 2 dagen was de bestelling al binnen.

Super tevreden

Snelle levering na bestelling te hebben geplaatst. Netjes verpakt. Altijd goede kwaliteit de kleding van Berden

Het was de eerste keer dat ik iets bij Berden bestelde maar het is mij zeer goed bevallen en zal het in de toekomst vaker doen

1e bestelking bij Berden Fashion - een prima ervaring - aanrader.

1e bestelling via de webshop gedaan. Keurig op tijd mijn bestelling ontvangen. Ik ben blij met mijn jas, exact zoals verwacht. Ik zal de webshop zeker nog eens bezoeken voor een bestelling.

Promenade 12

6411JK Heerlen