TOP personeel, zowel op dames- als op herenafdeling!

We worden altijd heel goed geholpen, vooral door Willem van de herenafdeling. Topverkoper! Ook de verkoopsters van de damesafdeling doen hun uiterste best! Heel mooie winkel!

Perfecte shopervaring

Voldoende gratis parkeergelegenheid. Vriendelijk en heel behulpzaam personeel zonder opdringer of te nadrukkelijk aanwezig te zijn. Mooie, overzichtelijke winkel. Uitgebreid aanbod in diverse prijsklasses Kortom: perfecte shopervaring voor mjn man én mij.

Uitstekend!

Laatst had ik een tweedelig pak besteld waarbij er een gaatje in het jasje zat. Snelle terugkoppeling gehad en gelijk een oplossing. Echt een hele goede service bedankt!

Prachtige winkel, kwaliteits kleding.

Prettig geholpen, veel merkkleding

Mooie collectie

Snelle levering bij bestellen online. Leuk personeel die je helpt in de winkel.

Veel merken, uitgebreide keuze, geweldige service, ik slaag er altijd! Ook ruilen is nooit een probleem en wordt correct afgehandeld

Snelle service en vriendelijk personeel

Wanneer je online besteld snelle levering en in de winkel zelf is het personeel klantvriendelijk en adviseren je goed.

Mooie kleding , prima service

Snel en goed

Prettige ervaring

Leuke webshop en mooie winkel,veel keuze voor elke prijsklasse. Prettige bediening en fijne hulp.

Keuze

De keuze is reuze, zeker een winkel voor het hele gezin. Verder leuk personeel goede benadering en vriendelijk.

Groot kledingaanbod, gemakkelijk bestelproces

Groot kledingaanbos in zowel het casual als wat chiquere segment. Merken die mij goed zitten en waarvan je bij voorbaat al weet dat het zal passen. De website werkt ook goes, wat bestellen gemakkelijk maakt. Dat je als vaste klant punten spaart voor korting en ook persoonlijke voordeelvouchers krijgt is natuurlijk mooi meegenomen.

Leuke ervaring

Bij binnenkomst rondgesnuffeld, toen ‘n alleraardigste verkoopster míj aansprak of ik wat speciaals zocht . Heel er vriendelijk en voor mijn gevoel fantastisch geholpen. Groot compliment!

Voor het eerst hier besteld. Pakketje was goed verpakt zodat het artikel goed beschermd is. Dat vind ik echt een pluspunt. Ruime keuze uit veel dingen. Prettige website. Ik zou hier zeker nog eens wat bestellen!

Enthousiaste verkoopsters

Super fijn shoppen

Als ik bij Berden kom slaag ik altijd. Leuke kleding, genoeg keuze en fijne vriendelijke mensen die je helpen.

correcte afhandeling

Snelle oplossing voor mijn vraag !

Top service...

Bij zo'n grote collectie heb je meedenkend klantvriendelijk en klantgericht personeel nodig en die heeft Berden.

Uitgebreide mail van bestelling en retour info en telefoon etc kwam zeer vertrouwd bij mij over !!!

Prachtige blouse !!! Een hele mooie glanzende goudachtige stof een apart model met mooie mouwen ...ik ben er super blij mee ! Ik had in het weekend besteld ...dinsdag in huis !

Prachtige blouse

Mooie kwaliteit van geisha. Veel reactie’s met het dragen dat het een mooie blouse is

Mooie merken en ruim assortiment

Mooie merken en ruim assortiment! Altijd iets erbij voor verschillende behoeften, sportief, werk of vrije tijd.

Broek was snel geleverd rn goed ingepakt

TOP PRODUCT..!

Inmiddels mijn tweede lichtgewicht jack van Erros (in een andere kleur) gekocht bij Berden-Fashion. En wederom weer zeer tevreden..! Bij Berden-Fashion is het heel fijn online winkelen met zeer goede voorwaarden en redelijke prijzen. Tot de volgende aankoop!

Panty gekocht van het merk kunert als je die gewend zijn wil je geen andere meer

Alles op een rij shoppen voor kwaliteit, prijs en vriendelijkheid

Ik voel me daar gemakkelijk, gehoord en naar mijn wensen behandeld

Fenomenaal

Super mooie kleding en zeer snelle levering

Promenade 12

6411JK Heerlen