deskundig en vriendelijk personeel

Mooie gerenoveerde vestiging. Vriendelijk en deskundig personeel. Altijd een oplossing wanneer een maat niet beschikbaar is in de winkel. Service bij het bestellen van de eigen maat. Levering binnen 2 werkdagen! Bijgevoegd een retourticket wanneer het artikel toch niet naar wens is. Ben heel erg tvreden!

Goede communicatie en snelle levering

Ik heb voor het eerst iets bij Berden-fashion besteld en ben zeer tevreden. Ik ga hier zeker vaker online shoppen!

Geweldige shop ervaring

Werd uitstekend geholpen met het combineren van kleren en de verkoopster had geduld om te helpen

Prima broeken en truien, perfecte seervice !

Kwaliteit van gekocht3e kleding is prima ! Bezorging gebeurt op afgesproken tijdstip.

Snelle zending in milieuvriendelijk materiaal

Goede kwaliteit

Fijn rustig geholpen en vriendelijk

Met mijn moeder van 90 komen wij al tientallen jaren bij Berden. We worden vriendelijk ontvangen en rustig professioneel geholpen. Er wordt alles aan gedaan om je tevreden met een mooi setje naar huis te laten gaan. Maten die er iet hangen worden besteld en echt met je mee gedacht.

Prettig gewinkeld.

Ik ben weer prima geholpen door Silke, zij doet alles voor je. Mijn man wordt altijd graag geholpen door Willem.

Makkelijk besteld en correct geleverd.

Geen opmerking.

Correcte service

Altijd fijn verpakt en correcte afhandeling

ALLES KEURIG GEREGELD

Ook telefonisch uitstekend geholpen.

Ik dacht dat mijn pakketje in het weekend bezorgt zou worden. Dat weekend was er niemand thuis. Was een duur Josh V pakket. Na een telefoontje werd het bezorgd bij de karwei. Super service!! Daar hou ik van!!

Duidelijke website.

Ik was en bepaald merk broek aan het uitzoeken en ik kon toen ook nog chatten met een medewerker die mij goed heeft geholpen. Twee mooie broeken besteld die perfect passen.

Goede service, snelle levering en altijd mooie spullen

Zeer betrouwbaar, net zoals de fysieke winkel

Webshop is een beetje ouderwets, met een beperkt aantal foto’s per product. Standaard foto’s, shop de look is een beetje beperkt. Je mag wel vertrouwen op een grote mate van betrouwbaarheid.

mooie aanbieding snel en goed geleverd

In maart een sloggi aanbieding met de klassieke slips. Veel betere kwaliteit dan de supermarkt aanbiedingen! Alles - zoals gewoonlijk - snel en netjes verstuurd

Snelle levering Hele goede service

Duidelijk website en snelle verzending

Duidelijke website en snelle verzending.

Leuke shopervaring!

Leuke merken, wat langere levertijd.

Wel jammer dat online bestellen lang duurt eer het bezorgd wordt

tevreden!

2 mooie broeken besteld, klein minpuntje, ze werden afzonderlijk geleverd, maar verder prima service

Vlotte verzending

Erg tevreden met mijn aankoop

Duidelijke foto’s, veel keuze, netjes verpakt en mooie kleding! Blij mee!

Super fijne broek.

De dunne spijkerbroek van Angels zit als gegoten, een echte aanrader!

Prima verlopen

Duidelijke info en snelle levering

Leuk en behulpzaam personeel Betaal bare kleding,toppp

Promenade 12

6411JK Heerlen