Mijn favoriete winkel!

Ik shop al jaren bij Berden,zo'n mooie kleding,ik slaag altijd! Mijn dochter en zoon zijn ook fan van Berden. Ik ben onlangs weer geslaagd voor twee broeken en twee blouses.

Ben heel tevreden

Snelle levering. Netjes verpakt

Geweldig ben er goed geholpen

Kom er graag winkelen in jullie mooie collectie

Overzichtelijke categorieën en elke categorie, bijv. Herenkleding, is per merk goed ingedeeld.

Alles vlot gevonden hetgeen ik wilde bestellen en twee dagen later had ik het al in huis. Top!

Goede service en artikel snel in huis!

Mooie trui van goede kwaliteit besteld en het pakket werd snel en goed verzonden.

Achat en ligne veste Bugatti

Veste superbe. Livraison au top, juste un peu plus long que les 5 jours ouvrable. ( 7 jours ouvrable sans compté le jour de commande)

Super, AANRADER!

Super gebruiksvriendelijk site. En snelle levering .

Helemaal goed

Na verkeerd mailtje dat pakket was afgehaald door mij wat niet zo was, helemaal goedkomen.

Snelle en nette verzending

Snelle en nette verzending Product is netjes ingepakt en precies zoals op de website vermeld.

Voor elke portemonnee

Altijd ruime keuze en financieel voor elk wat wils. Ik slaag hier altijd. Leuk en behulpzaam personeel staat onmiddellijk klaar als je erom vraagt en geeft eerlijk kledingadvies.

Levering keurig netjes verpakt.

Snelle levering. Netjes verpakt . Aanrader

Mooie zaak .

Mijn ervaring is , klantvriendelijkheid is groot. . En heel veel verschillende merken . Keuze in overvloed.men raakt zeer enthousiast . Ik ga altijd weer naar huis , met iets moois. Ook mijn man , kan zijn kleding vinden . Succes met jullie zaak Berden. Vriendelijke groet .

Altijd een prettig persoonlijk contact

Ik koop graag in de Berden winkel in Roermond. Prettig contact en goede service. Deze keer online besteld en afgehaald in de winkel. Liep allemaal op rolletjes zoals ik gewend ben. Ik blijf kopen in mijn favoriete fashionwinkel.

Mooie collectie

Groot assortiment van kleding en in elke prijsklasse

had het pakje binnen de gestelde tijd in huis. maar zo als altijd zijn er verbeteringen punten mogelijk, namelijk, ik kreeg geen bericht van post de wanneer het pakje nu bezorgt werd/word ik was toevallig thuis

Eenvoudig online shoppen

Mijn bestelling vond ik snel bijeen. De teleurstelling was groot toen een artikel, volgens de webshop nog op voorraad, toch niet op voorraad bleek. Net de trui die mijn zoon graag wilde hebben. Dat was jammer.

Tevreden

Het is een comfortabele broek. De medewerkster van Berden Fashion was in de winkel vriendelijk en behulpzaam. Ik ga vaker inkopen doen bij Berden Fashion.

Ontzettend fijne winkel en webshop!

Berden is mijn favoriete winkel!! Ze hebben een breed aanbod aan merken en hebben vaak ook goede acties aan het eind van het seizoen. Je kunt ook punten sparen en op die manier korting krijgen een volgende keer. Ik slaag hier bijna altijd. Omdat ik met kinderen niet altijd zoveel tijd heb nu ook al een aantal keren online wat besteld. Dan is alles netjes verpakt! Een keer duurde de bezorging wat langer dan gemiddeld, na bellen wordt je netjes te woord gestaan. Uiteindelijk betrof dit ook een goede actie en was het langere wachten het ook waard!

In de winkel wordt je goed geholpen bestel ik online met ruilen in de winkel of terug betaling wordt netjes afgehandeld. Merken zijn voor jong en oud goed op elkaar afgestemd.

Super service

Mijn bestelling werd super snel afgeleverd bij mijn voorkeur winkel. Hierdoor kon ik mijn lievelingstrui die ik verwassen had uit n ander filiaal bestellen zonder dat ik kilometers ver moest rijden. Top service!

Mooie kleding

Mooie moderne kleding voor de dames met grotere maat. Kwaliteit prijs vergelijking is heel.goed.

Prettig online geshopt

Prettig online geshopt ;-) . Snelle levering en super leuk verpakt. Blij met de gekochte items

Super vest heel blij ,, en met liefde ingepakt

Ik had hetzelfde vest in andere kleur Krijg er zoveel mooie reacties op Dus ook in andere kleur besteld Draag het met veel plezier

Kleding was keurig verpakt.

Kleding was keurig verpakt, en snel geleverd.

Online bestelling

Online besteld en in de winkel afgehaald. Helemaal top!

Promenade 12

6411JK Heerlen