Overzichtelijk webshop

Overzichtelijk webshop. Mooie overzichtelijke winkel met voor ieders wat wil. Personeel is klantvriendelijk.

Prima shopervaring

De aankoop was makkelijk. De bezorging deed er iets langer over dan verwacht.

Gewoon goed

Duidelijke webshop en goede kwaliteit

Superfijne winkel en vriendelijk personeel

Een geweldige ervaring om te ontspannen.

Nette en overzichtelijke, ruime winkel. Vriendelijk behulpzaam personeel

Goede service en mooie kleding

Zowel online als in de winkels wordt je goed geholpen. Mooie kleding. Voor elk wat wils.

Prima geregeld.

Goed advies....

Prima kwaliteit

De bestelde truien zijn prima en dat is het belangrijkste. De verzending had wel veel tijd nodig!

Zalige winkel om te shoppen!

Altijd mooie, uitgebreide collectie en zeer vriendelijke en behulpzame verkoopsters zonder opdringerig te zijn.

Snel, mooi verpakt, fijne en mooie truien

Snelle en goede service

Berden heeft een prettige website. Ik ken Berden ook door de winkel in Heerlen.

Mooie kleding en fijne service

Heel mooie longsleeve besteld. Per ongeluk 2 x dezelfde bestelling gedaan maar dat hadden ze snel getackeld.

Fijne winkel voor de hele gezin

Fijne en gezellige winkel met zeer gevarieerd assortiment. Midden en hoger segment . Alles onder één dak .

Je wordt als klant gewardeerd!

Je wordt als klant gewardeerd!

Was al langer op zoek naar deze broek, geweldige pasvorm en goede kwaliteit en kleur.

Goede kwaliteit

Altijd vriendelijk geholpen en alles wordt duidelijk uitgelegd. Zeer betrouwbare en professionele service.

Uiteindelijk goed afgelopen

Helaas had ik geen bericht dat mijn jas was verstuurd en ook geen bericht dat mijn jas was afgeleverd bij n afhaalpunt . Gelukkig nog op tijd kunnen afhalen .

100% tevreden.

Sinds jaar en dag klant bij Berden kleding en ook interieur. Dat zegt denk ik voldoende

Goede kwaliteit en service

Kleding moet regelmatig nog eerst worden vermaakt, zodat het echt goed past. Dit gebeurt met grote zorgvuldigheid. Je wordt hierbij professioneel geholpen.

Mooie en prettige winkel voel mij er op mijn gemak, ook een heel fijn restaurant

Goede ervaringen voor mijmaan de prijzige kant daarom koop ik vooral in de uitverkoop.

Goed geholpen en ruime keuze in de winkel in Uden. Overzichtelijk en nette winkel

Alleen maar goede ervaringen

Fijne winkel, vriendelijk personeel. Helemaal top.

Toppers

De ervaring die ik heb bij Berden is geweldig !! Ben al jaren klant ook in het verleden bij Schunck.

Goede ervaring ! Zal zeker vaker een bestelling doen

Ben heel tevreden over mijn jas

Promenade 12

6411JK Heerlen