Alles onder één dak bij Berden Mode en Wonen voor ieders gemak

Berden biedt voor iedereen wat wils. Van lingerie, nachtmode tot dames-heren en kindermode. Van slapen en koken, tot meubels voor interieur relaxen. En daarbij een boek in een van de vele relaxstoelen, bij Boekhandel de Dominicanen en daarbij een heerlijke bonbon bij chocolaterie Visser Of om hun dierbaren te verwennen met een mooi sieraad bij juwelier Myntz. Ook voor een wandeling of comfort schoenen voor zowel de dames als de heren, kan je bij Omoda Berden terecht, geholpen door vriendelijk en gespecialiseerd team op alle afdelingen. En last but not least voor een reisje of een stadse wandeling lederwaren te kust en te keur bij van Os

Uitstekende ervaring erg goed geholpen

Fijn geholpen, uitgebreide collectie

Mooi shirt en snel geleverd

Mooi T-shirt, snel geleverd en met zorg ingepakt .

Mooi product en snel geleverd

Bij Berden heb ik voor het eerst online 2 blouses besteld ieder in 2 verschillende maten (maat 38 en 40). De producten werden snel en zeer zorgvuldig verpakt geleverd. Maat 38 bleek de juiste maat te zijn. De kleuren kwamen precies overeen zoals op de site geplaatst was. De bedrukte blouse was precies zoals verwacht en zat als gegoten. De effe witte blouse viel qua model wat tegen dus deze heb ik teruggestuurd. wél jammer dat ik de retourzending zelf moet betalen. Het online bestellen is mij goed bevallen en zal ik in de toekomst zeker meer gaan doen!

Onduidelijkheid over levering online bestelling

Online een broek besteld en gekozen om die af te halen in de winkel. Er staat levertijd 1-3 dagen. De klantenservice attendeerde mij erop dat er op de website staat”levering in winkel kan enkele dagen langer duren” . In de winkel hoorde ik dat je levering dan minimaal (?) een week langer kan duren. Misschien handig om dat dan ook op de website aan te geven minimaal een ipv enkele dagen?

Fijne winkel!!!

Veel keus, vriendelijke bediening.... mooiste winkel van Heerlen en omstreken.

Fijne winkel

Een fijne winkel met super vriendelijk personeel.

Snelle service maar geen duidelijke mail waar het pakketje op te halen is.

Bestellen ging goed, behoudens dat op moment van bestellen de server van Berden erg langzaam was. Tevens staat er de mail niet bij waar je het pakketje kunt ophalen. Nu liep ik naar de dames afdeling, terwijl ik bij de lingerie had moeten zijn. Dat is iets wat mijn inziens wel vermeld mag worden in de mail. Zeker als er zoveel verschillende afdelingen binnen Berden mode zijn. En mijn inziens niet zoveel moeite om dat erbij te zetten in het afhaal bericht. Vriendelijke groeten, Ellen Stikkelbroeck

Zijn heel goed geholpen door de verkoopster en haar hulp bij het bestellen

De verkoopster was heek behulpzaam. Ook bij het bestellen in webshop. De bezorging was perfect geregeld.

correct en snel geleverd

ik bestel weinig op internet, maar kon bij mijn vaste winkel niet de juiste maat krijgen en Berden had het op voorraad

redelijk

Op zich snel ontvangen,maar de artikelen zagen er niet echt nieuw uit. Zonder verpakking en alsof het al meerdere malen gepast/gebruikt is. Omdat we geen tijd meer hadden om iets anders te kopen toch maar gehouden.Echter dus niet naar verwachting......

Uitnodigende winkel

Goede communicatie via mail. En uitstekende verzending. Uitgebreide collectie. En erg top dat de dames in badkleding ook gewoon een ‘rolletje’ hebben

Goede en snelle communicatie.

Levering en kwaliteit zeer goed

Besteld via de webshop. Over de Levering werd goed gecommuniceerd en de kwaliteit van de producten was geweldig. Fijne webshop ervaring.

Alles perfect en naar wens

Online was eenvoudig en goede service. Voldeed precies aan de verwachting zoals gewoonlijk. Zeer tevreden

Alléén bij Berden kun je jezelf verwennen

Ik koop al meer dan 20 jaar mijn kleding bij Berden Heerlen basement. PME en Cast Iron zijn mijn favorieten met een uitgebreide keuze. Ook NXS staat op mijn lijst van leuke kleding. Daarnaast is het personeel erg vriendelijk en behulpzaam en adviserend en mede hierdoor wordt een sfeer gecreëerd waarbij shoppen een hele leuke en ontspannen ervaring is! Persoonlijk shoppen in de fysieke winkel van Berden is en blijft dan ook voor mij een leuk uitstapje!!

Altijd top!

Ik koop hier zeer regelmatig kleding voor ons gezin en het is altijd een echt uitje. Leuke merken....Fijne sfeer....en een topteam wat altijd voor je klaarstaat.

Snel en correct geleverd

Via de site snel de goede maat kunnen vinden en makkelijk kunnen bestellen. Ook track en trace zijn goed. Alles prima gegaan.

Duidelijke website

Duidelijke website met mooie kleding en accessoires.. Snelle levering en erg fijn ingepakt!

super veel keuze

mooie hippe kleding met veel keuze voor iedereen wel iets te vinden!

Mooie artikelen snelle levering

Hele goede service mooie kleding

Ik heb hier een heel mooi vest besteld. Deze was snel binnen en zag er heel mooi uit. Kwaliteit is echt top!

Duurt lang met de retour verwerking

Alles keurig verpakt, duurt wel lang dat je je geld weer terug krijgt. Jammer dat afterpay niet kan. Terwijl het wel op de website staat.

Ik ben er goed en vriendelijk geholpen

Een fijne mooie winkel met heel veel mooie kleding En hele fijn personeel Je wordt er goed en vriendelijk geholpen

ik ben goed geholpen

goed geholpen.