Laden reviews...
4.743 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten waarderen de ruime collectie en het vriendelijke personeel. De leveringen komen snel aan en de verpakkingen zijn netjes. Het online bestelproces verloopt vlot en overzichtelijk. Over het algemeen is de winkelervaring zeer positief.
Wat een mooi opgezette winkel, heel divers qua merken en aangeboden soorten kleding. Medewerkers zijn erg behulpzaam en de winkel is er overzichtelijk en smaakvol ingericht
Kirsten
Terborg
Fijne site, had mijn pakje supersnel in huis, bedankt!
Debbie
Oegstgeest
Eerste keer online besteld. Uiterst tevreden!!!
Anita
Roermond
Ik zag een medewerker een jasje dragen wat me wel leuk leek. Helaas was mijn maat niet meer voorradig, maar ik mocht haar jasje wel passen om de goede maat te bepalen. Aardig! Mijn maat werd besteld in een ander filiaal en was er heel snel. Omdat ik toch twijfelde of het wel bij me paste, heb ik het teruggebracht, geen probleem, geld werd teruggestort op mijn rekening. Top service!
Els
Uden
Debbie
Oss
Voor bestelling geleverd wordt duurt ruim 1 week.
Ellen
ELL
Beste Ellen,
Dank je voor je bericht.
We doen ons uiterste best om alle pakketen op werkdagen tussen 1 a 3
werkdagen te versturen.
Onze excuses dat je hier iets langer op heeft moeten wachten.
Met vriendelijke groeten.
Simpelveld
Fijne winkel
Marjon
Stein
De dames bij Berden zijn vriendelijk en adviseren goed. Ik heb nooit het gevoel gehad dat ze iets adviseren terwijl de kleding niet flatteerde. Ik kom daarom graag terug.
Ria
Herten
Fijn personeel, kundig en miet opdringerig
Marja
Harderwijk
Mijn eerste bestelling bij Berden en erg tevreden. Snel geleverd en mooie kleding.
Elisabeth
Zeewolde
Mooie spullen, behulpzaam personeel, fijne winkel. Ik dacht dat het een winkel was voor een oudere doelgroep maar daar heb ik me helemaal in vergist.
Jolanda
Waalre
Foute levering klantvriendelijk opgelost
Carina
Heerlen
Altijd een feestje om bij Berden te shoppen.:) Ruime keuze in mooie merken. Van Casual tot sjiek. Zeer vriendelijke medewerkers wat het shopplezier zeker vergroot.
Nicole
Blerick
Leuke winkel met voor elk wat wils!
Ellen
Haelen
TOP TO
Lilian
Geleen
Altijd wat leuks te vinden. Leuke winkel goede service
Diana
Venlo
Alleen ben ik het niet mee René dat ik mijn verjaardag tegoed bon niet kon inleveren nu is hij dus verlopen
Wilma
Hoensbroek
Ik shop graag bij Berden. Ze hebben merken die ik graag draag en een groot assortiment.
A.
Echt
Zie boven
Ida
Roermond
Na de correcte aflevering met Post.nl, nog gebeld met de Berden klantendienst en heel vriendelijk geholpen geweest
Ghislain
Waregem (België)
ik had twee sjaals besteld, eigenlijk op het laatste moment voor een verjaardag. toen ik er aan begon te twijfelen of ze op tijd bezorgt zouden worden heb ik gebeld en had deze keer ( een eerdere keer helemaal niet vriendelijk en behulpzaam) , een heel behulpzame en vriendelijke dame aan de telefoon LIEKE genaamt . ze heeft haar best gedaan en de sjaals zijn op tijd bezorgt. zo kan het ook. super!
Mirjam
voerendaal
Mooie, moderne, vlotte kleding. Snel geleverd
MPA
Weert
Online een jas gekocht, alles prima verlopen, vlotte bestelling en verzending... Zeer mooie collectie! Voor herhaling vatbaar
Kerstin
Genk
Prachtige winkel (Varsseveld), ruim, veel medewerkers, toilet aanwezig, mooie merken. Helaas niet alle merken die ze online hebben. Online even verder kijken bij de winkelvoorraad, voorkomt dat je voor niks rijdt. Gelukkig hebben ze dan genoeg anders moois
Hanneke
Gendringen