Een goede service!

Ik ben van jongst of aan met de naam Berden Blerick groot geworden. De oude Mevr. Berden; Gritje was een Nicht van mijn Vader. Kostschoolspullen, trouwjurk etc. Baby uitzet enz. enz. Een zeer goede service.

Ga iedere zondag shoppen bij Berden en wij kopen ook iedere zondag iets voor mijn man of mij, verrassend leuke en diverse merken kleren

"Bij Berden Blerick voel je je geen klant, maar een gast"

Ik kom al jarenlang bij Berden Blerick en ben elke keer weer tevreden. Het personeel is altijd vriendelijk, behulpzaam en denkt echt met je mee. De klantvriendelijkheid staat hier duidelijk hoog in het vaandel, zowel in de winkel als bij de klantenservice. Ook wanneer er iets geregeld moet worden, is de service flexibel en oplossingsgericht. Niet voor niets ben ik een vaste klant en kom ik hier graag terug.

Super service

Ze helpen mee je kledingstijl te verbeteren of aan te passen waar nodig. Eerlijk advies!

Zeer klantvriendelijk.

Vind Berden zeer klantvriendelijk, goede service, snelle verzending, mooi verzorgd.

Mooie kleding

Altijd goed advies in winkels ik kom meestal in Sittard en Geleen. Soms in Heerlen daar is de grootste collectie. Ik koop gegereld bij Berden. Meestal Jeans van Angels Pas twee nachthemdjes online gekocht.omdat ik ziek was en niet naar de winkel kon gaan. Maar liever ga ik fysiek winkelen.

Geweldige bereikbaarheid

Post nl had het pakketje niet gemeld als aanwezig toen was ik te laat en werd het terug gestuurd door post nl Contact met Berden en die sturen het weer retour echt top !

Mooi!

Mooi en met aandacht verpakt! Zo voor de feestdagen extra fijn.

Snel en keurig geleverd!

De bestelling was snel binnen en fijn dat je zonder kosten terug kan brengen in de winkel!

Vriendelijk goede service fijne producten.

Super goed

Voor mijn man een trui besteld, deze werd snel naar het afgesproken servicepunt gestuurd

Top ervaring

Gewoon top!

Berden-Fashion.nl

Berden-Fashion is een aanrader, niet alleen voor mij, maar ook voor mijn gezinsleden.

Je wordt hier ECHT geholpen.

Eigenlijk zijn jullie mij voor, want ik was serieus van plan om ergens nog een review/mail te schrijven. Ik voel me heel welkom bij Berden en ik ervaar gewoon echte hulp, eerlijkheid en/of tips. De medewerkers op de verschillende kledingafdelingen zijn van grote klasse en dit moet gewoon gezegd worden. Succes en veel plezier met jullie prachtige bedrijf. Fijne Kerstdagen en een gezond en mooi 2026.

Mooi product en snelle verzending

Mooi product gekocht met korting en een snelle verzending. Goed verpakt. Blij mee!

Vriendelijk en behulpzaam personeel in Roermond en Heerlen

Goede service en een perfect resultaat van het verstelwerk. Top coupeuse.

Super leuke webshop

Snelle en goede service, en heel veel keus in de webshop echt een aanrader.

Top service!

Met mijn moeder kwam ik graag winkelen bij Berden Blerick. Na haar overlijden en zelf woonachtig in Utrecht ben ik helaas te weinig in het Limburgse om nog regelmatig langs te komen. Zo ontzettend fijn dat ik va de webshop nog kan winkelen bij Berden!

fijne winkel ondanks verbouwing

Hallo Een fijne winkel. Wel wat onoverzichtelijker sinds de verbouwingen die gaande ( en afgesloten zijn). waar vind je je favoriete items ok alweer? Personeel vriendelijk toch ook erg afwezig om direct te helpen (d.w.z. druk aan kassa of elders i.v.m. te weinig bezetting). Jammer dat je op zondag maar tot 15.30-15.45 iets kunt drinken in het BeeZ i.v.m. sluitingstijd om 17.00 u. Erg jammer. Maar ondanks dit is berden Blerick een mooie winkel die met zijn tijd mee gaat en zeker positief is verbeterd. Er is nu duidelijk meer licht een stuk moderner en zeker nu erg feestelijk. Fijne Feestdagen

Snel geleverd ondanks kerstdrukte

Snel geleverd top product zoals omschreven

Hele fijne winkel met een heel ruim assortiment aan mooie merken.

Zo'n fijne winkel om met mijn oudere moeder kleren te gaan kopen. De keuze is enorm, hele mooie ruime paskamers waar ik mijn moeder goed kan helpen. En als ze even moet wachten kan ik haar in de koffiecorner leen kopje koffie aanbieden. En als we alles hebben kan ik ook nog een mooie broek voor mijzelf scoren

super

Snelle levering, goed product. Alles helemaal goed geregeld. Ga zo door!

Snelle verzending!

Mijn bestelling werd snel geleverd. Zalige broek!

Duidelijke site met een groot assortiment

Fijne webschop, de artikelen komen goed verpakt in doos aan. Snelle levering,en evt ook makkelijk te retourneren.

Super goed

Het product wat ik heb ontvangen is top

Promenade 12

6411JK Heerlen