Snel ,makkelijk online shoppen

2 rokken besteld ,twijfelde over de maat . 1 makkelijk terug kunnen brengen bij Berden Blerick . Geld stond gelijk weer op mijn rekening . Mooie rok .Zeer tevreden over mijn aankoop

Berden -fashion een aantrekkelijke winkel met uitstekende service en prettig personeel

Helpen met het uitzoeken van een prachtige regenjas die online nog te bestellen was.

Perfecte levering

Super snel en netjes geleverd

Ontzettend mooie winkel met net die exclusieve merken die elders in Heerlen niet te koop zijn!!!!!

Hele competente verkoopmedewerkers. Denk hierbij aan lingerie

Snelle verzending, goed op de hoogte gehouden via de mail.

Ruime keus! Verzorgd. Behulpzaam

Zie boven

Kleding voor elke leeftijdsgroep, nachtmode niet helemaal

Ik ging voor een nachthemd en vond de keuze qua maat en design beperkt. Te grote maten en een wat op het oudere publiek afgestemde design. Helaas niet geslaagd.

Snel geleverd, netjes verpakt

Zeer tevreden, snelle levering, netjes verpakt

Goede keuze

Ruime keuze en betaalbaar

Fijn geholpen en goede kwaliteit!

Mooie winkel, prima service.

De broek die in graag had was niet meer in maat in de winkel, maar kon besteld worden en ik had m een paar dagen later al in huis. Top service.

Topzaak

Snelle verzending met zorg ingepakt

Snelle levering; mooi ingepakt, net een cadeautje voor jezelf wat je uitpakt.

Fijn!

Fijn geholpen in de winkel. Een ruime goede collectie

Vriendelijke behulpzame medewerksters. Grote sortering, dus veel keuze.

Super service

Erg vriendelijk,juiste uitleg met bestellen en retourneren. Ook geld terug storten en herberekenen. Mw wist waar ze over sprakk, deskundig

Correct, snel, professioneel

Artikel wordt snel en keurig verpakt geleverd. Zoals het gepresenteerd wordt op de webshop. Niks op aan te merken.

Mooie items & goede service

Zowel in de winkel als online! Mooie items van verschillende merken. Goed geholpen met vragen en ook suggesties worden ontvangen.

Geen problemen en goed in ontvangst kunnen nemen

Met aandacht voor cliënten.

Modern winkel met veel voor jong en wat oudere klanten. Behulpzaam personeel en altijd vriendelijk.

Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel

Kom hier graag

Fijne blouse, online gekocht.

Snelle levering. Maat goed. Ik slaag ook altijd in de fijne winkel in Uden, maar woon niet in de buurt helaas.

Snelle levering en goede service

Mijn bestelling werd snel geleverd en alles was naar wens

Zeer tevreden,snelle levering.

Geen opmerking bestellen en leveren prima verlopen.

Promenade 12

6411JK Heerlen