Uitgebreid assortiment, hoge kwaliteit en prima service

Het assortiment is zeer uitgebreid en de producten hebben een goede kwaliteit. Het personeel is ontzettend vriendelijk en behulpzaam. Wij komen al jaren vanuit Maastricht naar Berden in Heerlen. Het is onze favoriete winkel.

Veel te lange levertijd

14 dagen geleden een jurk besteld en nog steeds geen bericht dat de jurk is verzonden!? Gebeld met klantenservice en daar te horen gekregen dat de jurk "al" is ingepakt. Misschwordt hij rond sinterklaas geleverd.

Snelle service.

Mijn bestelling was snel geleverd, mooi jasje. Via jullie site besteld. Jullie site is super klantvriendelijk. Ik raad jullie winkel/site aan familie, vrienden en kennissen.

Behulpzaam.

Personeel is altijd erg vriendelijk en denkt met de klant mee. Je voelt je hier echt thuis ! Dus altijd weer gezellig om bij Berden te shoppen.

Wat niet voorradig was alsnog nagezonden ondags dat er storing was

Heel vriendelijk geholpen door het personeel om tocht nog het kledingstuk te kunnen bestellen omdat er een storing was 2 dagen daarna thuis gekregen

Snelle en keurige levering

Snelle en keurige levering. Bereikbare klantenservice.

In een woord fantastisch

Snel geleverd Mooi product Goed verpakt Retour documenten aanwezig

Snel makkelijk

snelle service

Na bestelling snel bericht over de gang van zaken. Snelle levering, netjes verpakt.

Prettige, meedenkende verkoopster

De vriendelijke, enthousiaste verkoopster voelde precies aan wat ik bedoelde en waarnaar ik op zoek was. Heeft me prima geholpen en ben dus ook goed geslaagd.

Goed en klantvriendelijk geholpen

Verkoopster wat zeer behulpzaam met het zoeken naar ander motief rugzak voor mijn kleinzoon

Heel fijn geholpen toen ik voor het eerst op mijn leeftijd (72) een jurk zag die ik graag wilde hebben op internet. Daarna kreeg ik spam berichten maar alles is goed gekomen. Heel hartelijk dank daarvoor. Ik ben heel blij met de jurk en heb hem al vaak gedragen.

Mooie broek gekocht die ik zocht, en al pre sale.

Top! Super mooie broek besteld en een snelle levering.

In 1 woord TOP!!

Ik heb een bh besteld en werd super snel en netjes bezorgd.ik ben er heel blij mee en zal Berden-Fashion.nl zeker aanraden bij vrienden familie en kennissen. Ga hier zeker vaker bestellen

Ruime keuze aan merken en stijlen

Berden heeft voor verschillende leeftijden en stijlen een ruime collectie. Voor mijn moeder van 88 jaar is Berden Geleen de favoriet. Ruime keuze in een overzichtelijke winkel en een super fijne service en advies van de medewerkers. Zij kennen hun klanten en weten wat bij de klant past!

GEWELDIG

ik ben super geholpen,denken met je mee en komen met items die jezelf niet snel zou pakken. ook als er iets niet in jou maat is bestellen ze het voor jou en dan heb je het zo in huis. bedankt, mooie overzichtelijke winkel geworden. kom er graag

Goede service. Retourartikelen wordt zeer vlot afgehandeld. Zeer aardig personeel. Uitgebreide collectie

Lieve goede hulp boven bij de damesafdeling

Vriendelijk geholpen door een medewerkster, ben jammergenoeg haar naam vergeten. Geduld met passen en zoeken voor een mooie combinatie .

Super blij!

Super blij met met mijn nieuwe jas! Bestelling makkelijk te plaatsen via webshop. Jas was netjes verpakt in mooi papier, leek wel een cadeautje . Snelle service!

Super,ik zou het verder zou blijven doen.

Ik zou zo weer voor Berden kiezen.

Goede en nette afhandeling van te retourneren kleding.

Snel en goede klantenservice

Super geholpen door de dame van de klantenservice, ik had een fout gemaakt in mijn bestelling. Ze heeft het voor mij opgelost terwijl er eigenlijk al niks meer mogelijk was. Daarnaast ontving ik mijn bestelling al de volgende werkdag!

winkelen bij berden heren afdeling is altijd compleet.

altijd goed en vriendelijk personeel.

Snelle en correcte bezorging

Een gebruiksvriendelijke pagina, terugkoppeling van de bestelling op de mail.

Voldoet aan verwachtingen

Pakket goed ontvangen, zols op voorhand aangegeven. En inhoud mooi verpakt.

Promenade 12

6411JK Heerlen