Mooie kleding. Snelle levering

Tevreden over Berden. Mooie kleding. Veel verschillende merken. Online bestelling vlot geleverd. Met zorg ingepakt. Ik koop er graag

Prima site, snel en keurig geleverd

Mooie site, snelle en keurige aflevering

Fijne winkel

fijne winkel waar ik en mijn man graag komen shoppen. Ook de webshop uitgeprobeerd en retour in de winkel ging gemakkelijk

Altijd fijn om weer bij te shoppen!

Deze keer iets van BEAUMONT geshopt. Door volop keuze en goede prijzen kwam ik weer op deze site terecht. Kan geen problemen noemen, alles ging gemakkelijk. Top!

vriendelijk personeel niks is te veel

wordt goed geholpen als je dat wilt

fijne webshop met goede service!

Ik kreeg snel contact toen ik een vraag had, mijn bestelling was er snel. Helaas paste de broek niet en moest die retour. Dit werd snel afgehandeld. Top winkel met mooie kleding! Hier ga ik zeker vaker bestellen!

Super leuke winkel voor ieder wat wils.

Hele leuke winkel voor jong en oud, geweldig geholpen door vriendelijk personeel. Met mijn man meteen geslaagd die niet graag shopt. Mooie merken en mooie binnenkomer na een fikse verbouwing. Echt Superrrrrr

Mijn favoriete merk in de webshop

Monari, ze verkopen het! Fijn! Verder prima service, komen afspraken na. Snelle verwerking van retouren. Tevreden klant.

Vriendelijk personeel

Ik kwam er voor de eerste keer kwam er een meisje aan kan ik u helpen. nee we kijken eerst ff .geen probleem als je vragen hebt sta ik voor jullie klaar. zelf wat uitgekozen maar niet de goede maat. Een andere maat geprobeerd die zat prima kwam.ze toch maar ff helpen .kijk hier heb ik ook nog dezelfde in een andere maat.ik kan niet anders zeggen dan top geholpen. dikke pluim voor deze medewerker.ben de winkel tevreden uitgegaan. En kom zeker terug .wat een keuze, .en de kwaliteit is ook goed .heb mijn kleding winkel nu gevonden. En de prijs is ook goed .wat een mooie fijne winkel

Super winkelen onder een dak

Zowel voor mannen als dames mooie collectie en dat alles in een

Snel en netjes verzonden

Kleding wordt netjes en zorgvuldig verpakt. Zaterdag besteld en maandag ontvangen erg fijn.

Fijne snelle levering

Super tevreden. Met alles

Alles soepel verlopen

Heel eenvoudige manier om te bestellen. Kledij kwam netjes ingepakt en snel aan op mijn adres. Heel mooie webshop met toffe merken! Ik ben een tevreden klant!

Meer als tevreden.

Ik ben meer als tevreden over alles wat ik zie en koop. De keuze, het personeel dat heel vriendelijk is. Het is gewoon super zaak. Als iemand Heerlen zegt dan denk ik het eerste aan Berden.

Favoriete winkel!

Berden blijft mijn favoriete winkel. Klantbeleving is prima!

Snelle levering en zeer netjes verpakt, als een cadeautje

Voor het eerst een bestelling geplaatst van een mooie jas die mijn zoon heel graag wilde en als cadeau voor zijn slagen kreeg. Ik kende de website niet maar ziet er overzichtelijk en mooi uit. Snelle levering en mooi verpakt, hier word ik blij van. Vanaf nu ga ik jullie website zeker volgen!

Super De bestelling was ruim optijd.

Snelle levering met mogelijkheid tot retour.

Bij het bestellen kon ik niet zien hoe lang de levering zou duren, maar het pakket was er al na enkele dagen.

Prachtige zaak met topmerken en top service!

Met plezier ga ik op zoek naar mooie stijlvolle kleding zowel casual als feestelijk! Altijd goed advies.

Ik vind het helemaal gezellig mooie kleren goed onder goed vriendelijk personeel kom er heel graag e

En mijn man ook altijd .wij komen altijd met plezier.morgen ga ik al weer.groetjes Gon Metten.en Michel.

Snelle levering mooi merken

Ik had nachtkleding gekocht van mooie kwaliteit. Ik ben er zeer blij mee.

Netjes verpakt en snelle levering, ik raad Berden zeker aan

Prachtig

Mooie kwaliteit zit geweldig!!

Ik shop al jaren bij Berden altijd een goede keuze

Berden is een winkel waar ik me prettig voel. Fijne merken heel prettig personeel veel aanbod

Promenade 12

6411JK Heerlen