Prima collectie

Goede hulp door vriendelijk en deskundig Personeel

Goed geholpen met meteen een oplossing

Fijne winkel, ruime keuze. Er werd ook meteen een passende oplossing geboden om de ontbrekende maat naar mij thuis te versturen. Super!

mooi shirt snelle levering en makkelijke website om te bestellen en een van de weinige zonder verzen

top bedrijf en mooie kleding ga zo door

een goeie ervaring bij Berden een dikke pluim.

personeel is vriendelijk, helpen met liefde zowel fashion en home. Ze hebben ook een luisterend oor , niks is teveel .

Snelle levering en prettig contact met de klantenservice die veel moeite voor je doet. Fijn!

Zeer vlotte levering van een mooi product!

Snelle levering! En super mooi shirtje!

Behulpzame medewerkster

Omdat ik letterlijk niet uit de voeten kon, was de medewerkster van Berden zeer behulpzaam in het zoeken en combineren van items. Ben uiteindelijk zeer goed geslaagd met een feestelijke outfit voor een gelegenheid. Dikke merci!

Hele snelle levering

Zeker niet tevreden

Al meer dan een week terug iets besteld en nog steeds niks van gehoord. Ik heb jullie proberen te bellen, maar krijg een bandje met muziek van minuten lang zonder tesultaat.

Als oudere cliënt wordt je bij Berden in Varsseveld op een zeer prettige en doelmatige wijze geholpe

De verkoopster Marion uit Hengelo (O) is bij een bezoek aan de winkel de steun en toeverlaat van mijn vrouw. Zij weet precies dat extraatje toe te voegen waardoor je met een prettig gevoel gaat winkelen

Geweldige collectie en service

Bieden een zeer variërende collectie aan en verzenden snel en netjes verpakt

Alles komt goed!

Een nieuw bed met nachtkastjes en nieuwe matrassen gekocht. Dat laatste is altijd afwachten hoe ze gaan bevallen. Door de mogelijkheid van het ruilen van 1 van beide matrassen slapen we nu allebei goed en zijn er geen rugklachten meer na het opstaan. Top!

Handig: webshop en fysieke winkel

Berden heeft allerlei merken in huis. Mocht een artikel niet verkrijgbaar zijn in de winkel, dan kun je vaak terecht in de webshop. Handig.

Snelle levering, communicatie snel en concreet

Dhl is altijd nogal ruim in levertijd en wordt pas op het laatst een stuk nauwkeuriger. Product en snelheid is uitstekend

Helemaal top

Berden heeft een leuke collectie van mooie merkjes. Duidelijke en overzichtelijke website dus ik shop graag weer bij Berden, ook online. Zeer snelle levering, alles netjes verpakt. Fijn ook dat er een retourlabel bij de zending zit. Al heb ik die nog niet vaak nodig gehad :-).

Mooie merken, goede prijs, snelle levering

Altijd weer mooie metken tegdn goede prijzen. Snelle levering

Snel verzonden, veel keuze

Berden heeft een mooie en overzichtelijke webshop met een groot aanbod. Een aanrader om hier te shoppen!

Gemaild met een vraag en snel een duidelijke reactie terug. Vriendelijke en snelle service

Ik had een witte broek nodig, die in de winkel niet ( meer?) te vinden was. Zag hem wel op internet staan en besteld. Gelukkig was de maat goed, alleen de verkeerde lengtemaat besteld, maar gelukkig kan ik hem zelf korter maken.

Fantastico

Ik heb onlangs een prachtig pak besteld van Free Bird voor een bruiloft. Het is echt waar prachtig en ik weet zeker dat ik met prettig zal voelen die dag.

Geweldig geholpen im blerick

Heel fijne ervaring in blerick, verkoper had kennis van zaken. Luisterde goed wat gewenst was en speelde hier goed op in. Overshirt was een drukker los, dit werd netjes opgelost door een nieuw te bestellen en thuis te laten bezorgen.

Berden prima, bezorgen door PostBL erg slecht

Bestellen bij Berden ging uitstekend. Echter de bezorger PostNL gaf aan dat wij niet thuis waren en dat hij het daarom bij een bezorgservice had afgeleverd. Dus ik moest het 6km verder gaan ophalen. Doordat wij echter een camera bij de deur hebben kan ik zien dat PostNL helemaal niet aan de deur is geweest. Schandalig en vervelend!

Aan te bevelen!

Makkelijk te bestellen en snelle service.

Een prettige en snelle service. Mijn bestelling werd netjes in papier en goed verpakt geleverd. De jurk voeldoet aan mijn verwachtingen.

Promenade 12

6411JK Heerlen