Snelle en nette bezorging

Was heel snel en netjes bezorgd.

Keurige en snelle service!

Dit was de eerste keer dat ik iets bestelde bij Berden en ben zeer tevreden over de service. Mijn bestelling was zorgvuldig verpakt en kwam snel binnen. Een aanrader!

Luxe winkel

Nog maar weinige in zijn soort. Alles wat het leven verbetert onder een dak

Mooie collectie en goede service

De website is overzichtelijk! De afhankelijk correct en zeer snel! Echt een fijne ervaring.

Snelle levering en makkelijk zoeken

Snel geleverd en erg mooie jas tegen een nette prijs. Goede pasvorm!

Mooi aanbod, snel geleverd

Levering verloopt vlot en is netjes verpakt

Besteld, zeer netjes verpakt. Afgesproken tijd. Kortom super!!!!!

Geweldige service

Jasje online gezien en besteld voor een feestje. Ik had het snel nodig. Gevraagd of het dezelfde dag verzonden zou kunnen worden en ja, de andere dag had ik het al in huis. Heel erg blij mee.

Fantastische winkel

Waarom ik bij Berden koop: omdat er een grote keuze is dus slaag ik er altijd en de verkoopsters zijn altijd super vriendelijk en behulpzaam

Snelle levering en goede service

In 1 woord: FANTASTISCH!

Goed en deskundig geholpen, klantvriendelijk, kortom, zeer tevreden!

Snelle service. En mooie kleding

Goede en snelle service

Alles zoals verwacht en meer

Het bestellingproces ging heel soepel. Op een email een mooie jurk gezien, en met één klik was ik al in de website van Berden en meteen bij de jurk die ik wilde, wat niet zo vanzelfsprekend is. Er waren maar twee over in mijn maat dus snel besteld. Ik werd de hele tijd op de hoogte gesteld over de reis van mijn pakket. Besteld op 7 december en 9 december al thuis, in een stevige Berden doos en mooi ingepakt, wat een gevoel van luxe geeft. De jurk was net zo mooi als op de website, en de kwaliteit is uitstekend. Het gezicht van mijn dochter toen ze mij in de jurk zag zegt alles. ‘Mama, je moet deze jurk bewaren’.

Ontspannen winkelen bij een groot aanbod

Mijn favoriete winkel zowel Heerlen als Sittard. Het personeel is niet opdringerig maar altijd behulpzaam. Heerlijk relaxed winkelen.

Prima Service

Duidelijke site, snelle levering

Goede service!

Ik had een super leuke broek aan in de winkel. Helaas was deze niet in mijn maat en hadden ze ook geen maat kleiner in de winkel. Wel hadden ze nog een maat kleiner online. De medewerker heeft ons vriendelijk geholpen en de broek besteld. Twee dagen later was deze in huis. Top! En helemaal blij mee!!

een makkelijke, mooie site

Snel me bestelling in huis.

Mooie winkel en webshop

Binnen 24 uur geleverd. Top!

Snelle service en mooi en met zorg verpakt.

Ik vind het echt leuk dat de trui mooi verpakt was en dat er nog een extra kaart in de doos zat. Echt zorg en aandacht aan besteed. Top!

Correct en vriendelijk

Heel correcte samenwerking en vriendelijke bediening!

Heel goed geholpen

Ben snel en goed geholpen. Bovendien kreeg ik een eerlijk advies

Verkoopster naar de klant geweldig. Service top.

Fantastische jeans

Hele gave jeans! Fijne pasvorm en valt goed op maat. Snelle levering van Berden. Enige puntje is dat in het begin de glitters een beetje loslaten. Hopelijk is dat snel over na een wasbeurt!

Mee denkend!

Helaas ging er iets mis en werd de verkeerde bestelling geleverd Maar ze pakten dat heel erg fijn op zodat ik de volgende dag de goede bestelling al in huis had. Enorme goede service

Promenade 12

6411JK Heerlen