Uitstekend!

Snelle levering, mooi verpakt, top!

Heel prettig en klantvriendelijk

Medewerkers zijn heel behulpzaam en vriendelijk. Ik kom er graag.

Veel complimenten gekregen over outfit.

Mooie jas

Heerlijke mooie warme jas gekocht Snelle levering

Alles is naar wens verlopen.

Leuke website, makkelijk en duidelijk om te bestellen. En riverty, super relaxed.

Ik ben zeer goed geholpen . Ze boden ons kopje koffie aan om rustig na te denken of ik de jas wel zou kopen .geen moet en dat was fijn .

Snelle levering, en via de whatsapp een zeer snelle reactie terug

Netjes verpakt en op tijd geleverd

Netjes verpakt en op tijd geleverd.

Berden prima zaken om te winkelen

mijn ervaring personeel klantvriendelijk, zowel ook Online. Als je vragen heb via Chat worden die ook netjes afgehandeld. Zowel fashion als meubels wonen zijn wij zeer tevreden .

Heerlijke winkel om rond te struinen.

Ik kan echt genieten van Berden, alle afdelingen zijn interessant om een in rond te snuffelen. Dit doe ik graag in mijn eentje maar ook als mijn vriendin iets nodig heeft kan ik voor haar iets zoeken.

Afhandeling bestelling door servicedesk

Ik had bij de bestelling van 2 broeken de verkeerde maat gekozen. Deze bestelling is na telefonisch contact meteen geannuleerd, zodat ik een nieuwe order kon plaatsen met de juiste maat. Geld van geannulerde bestelling was snel teruggestort op mijm rekening.

Ingrid heeft mij geweldig geholpen

In 1 keer een andere look, maar toch past het bij me. Ik ben écht blij met de combinatie.

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering, keurig verzorgd verpakt

Perfect verzorgd.

Bestelling verliep voorspoedig. Ophalen van bestelling en besteling controleren. Prima.

Snel en netjes! Dik tevreden.

Top en tijdig geleverd

Snel spullen ontvangen en ook heel blij met de kleding

Prachtige winkel

Shop graag bij Berden Voor elke portemonnee en elke leeftijd

Top webshop!

Fijne service en ook prettig contact via de app gehad over vragen.

Goede website

Het product is makkelijk te vinden en het online bestellen verloopt goed. Het pakket was netjes verpakt.

Een goede service

Een goede service

Goede afhandeling

Voor de eerste keer online besteld. De afhandeling was correct, Levering ging goed. 1 artikel terug moeten sturen, maar de rest paste goed. Ook de teruglevering en de terugbetaling verliep vlot.

Prima , mooi optijd en goed verpakt. Ben zeer blij

Dit is mijn ervaring

Mijn ervaring met Berden is prima , maar dat je €6,75 voor de retourzending €6,75 moet betalen vind ik schandalig . Doe ik nooit meer .

Hier voel ik me thuis

Er is meer een winkel waarvoor ik na Heerlen kom dat is Berden kom er al jaren dit is de winkel waar Heerlen trots op mag zijn en hopelijk mag ik er nog veel jaren komen.

Promenade 12

6411JK Heerlen