Mooie grote winkel

Mooie grote winkel, voor iedereen wel wat te vinden. En als afsluiter een lekkere lunch of een kop koffie met iets lekkers. Aanrader

Prachtige winkel, vriendelijk personeel

Het personeel doet er alles aan om het de klanten naar hun zin te maken. Zelfs als 'n artikel niet meer in de winkel hangt wordt er gebeld naar 'n ander filiaal. Het artikel wordt dan thuis bezorgd. Super service!

Online bestelling.

Snelle verzending en netjes verpakt. Ruime keus en mooie items.

Mooie website snelle bezorging 76 nu

Veel keus veel merken.

1 e online bestelling zeer tevreden over de levering en netjes verpakt!

Mijn 1 e online bestelling bij Berden wel al vaker in de winkels gaan shoppen, zeer tevreden over de levering van mijn broek em netjes verpakt. Bedankt !☺️

Levering lang

Het automatische systeem van bestellen en een bevestiging krijgen hebben ze niet. Vervolgens duurt het erg lang voordat het pakket er was en dat werd niet tussentijds gecommuniceerd. Ik heb gebeld en daar wisten ze wel dat het pakket vertraagd was. Ik denk dat er veel efficiënter gewerkt en gecommuniceerd kan worden. Het pakket was in orde. Netjes ingepakt.

Beneden prima boven bij de mannen mag meer aandacht hebben.

De binnenkomst bij Berden ziet er veelbelovend uit met een bloemenstand. De merken die nu relevant zijn trekken je naar binnen. Eén nadeel van veel winkels vind ik vaak dat ze teveel items in een rek hangen waardoor het al snel onoverzichtelijk word. Dat dit bij goedkopere winkels gebeurt begrijp ik maar dit zijn toch merken waar je meer voor neer moet tellen. Dan kunnen er nog zoveel mooie merken bij elkaar hangen maar het doet toch wat goedkoop aan. Helemaal als ze direct uit de verpakking aan de rekken worden gehangen met alle vouwen er nog in. Bij de mannen boven vind ik het helemaal triest alsof je een C&A binnen loopt. Daar verging me het winkelplezier en ben ik weg gelopen. Laatste tip als ze de jeugd meer willen trekken zou ik wat meer streetware neerhangen.

Snelle correcte levering

Snelle levering deel van bestelling Andere deel na prettig telefonisch contact ook snel geleverd

Tevreden

Vaker bestellen

top ervaring met klacht!

Ik had een mailtje gestuurd ivm een klacht en deze is keurig opgelost! Jammer dat Berden niet meer in het midden van het land zit!

Relaxed en probleemloos online shoppen.

Mijn online bestellingen bij Berden-Fasion.nl ontvang ik altijd keurig verpakt aan huis. Naar mijn wens en mocht ik willen retourneren gaat dit perfect en probleemloos. Kortom, zeer tevreden.

Voor deze levering geef ik een voldoende

Shirtje besteld, niet verkrijgbaar in de winkel bij Berden, Blerick. Online besteld en volgens de site verkrijgbaar in filiaal Blerick en na bericht daar afgehaald. Vreemd!!

Fijne hulp door verkoopsters

Het personeel is vriendelijk, kundig en behulpzaam.

Telkens als ik bij Berden ben, wordt ik op een zeer vriendelijke en behulpzame wijze geholpen door het personeel. Het assortiment is heel breed en divers en dat maakt dat ik heel graag bij Berden koop.

Vriendelijk en goede service

Ik was heel erg tevreden!!!

Ik was heel erg tevreden!!! Voor herhaling vatbaar! Joke Buitink

Kom al 30 jaar

Altijd goed geholpen fijne personeel

Mooie kleding en is van goede kwaliteit.

Ik kreeg al complimenten van mijn kinderen voor de nieuwe winterkleding.

Regelmatig leuke acties

Jullie hebben regelmatig leuke acties, echter is het wel fijn om te laten weten hoelang levering duurt en waarom. Na een week gebeld en bleek het eerst nog naar jullie te moeten komen een deel vd bestelling en dan wordt het pas verzonden. Heel vriendelijk en behulpzaam aan de telefoon maar om het te voorkomen kun je het beter vermelden. Verder hele fijne winkel om online te shoppen.

Mooie ruime winkel met volop keuze

Veel merken kleding waar je eigenlijk altijd slaagt als je op zoek bent naar trendy kleding

Heel super

Goede snelle verzending, fijne webshop

Hele fijne service

Goed geholpen met een outfit samen te stellen, ze doen erg hun best om uit juiste uit te zoeken wat bij jou past. Jasje moest besteld worden, dat werd ook meteen geregeld en thuis bezorgd. Erg vriendelijk personeel en heel fijn geholpen. Ik kom er heel vaak, voor kleding, schoenen en ook voor sieraden. alles onder 1 dak, super fijn en handig. Groetjes Annette.

Hele fijne site, super service!

Positief verrast!

Mooie uitgebreide site Snelle levering en met zorg verpakt Retour uitstekend afgehandeld Kwaliteit producten

Fantastische collecties en goede service

Goede webwinkel met mooie collecties, diverse betaalmogelijkheden en uitstekende service. Echt een aanrader!!

Promenade 12

6411JK Heerlen