Berden staat voor top service! Ook online!

Al je aankopen doe je onder één dak. Altijd hele professionele hulp bij je aankopen! Een uitgebreid assortiment en zeker voor een maatje meer!

Snel binnen

Bestelling snel binnen

Word fijn verzorgd , bezorgd In de winkel word je fijn geholpen

snel en netjes verpakt mijn jurk gekregen

snelle levering alles netjes verpakt

Snel

Snelle levering .. gaat altijd goed

Helemaal prima

Ik vind het proces helemaal goed verlopen. Ik vond het ook leuk dat de trui die ik bestelde hier voor 45 euro te koop was (afgeprijsd) terwijl anderen hem nog steeds voor 60 euro aanbieden.

Netjes verpakt en snel geleverd

Altijd fijn om een pakketje van Berden uit te pakken. Prachtige producten en heel netjes in vloeipapier verpakt. Fijne ervaring!

Snelle bezorging Mooi verpakt Ben heel tevreden.

Goed advies en service

Goed advies gekregen bij aankoop broek Deze was niet voorradig maar werd keurig binnen paar dagen thuis bezorgd Top winkel

Fijne, kundige adviezen! Goede kwaliteit kleren

Ook nu leuk om nog een kopje koffie te drinken na het winkelen

Okay

Als ik iets bestel heb ik het in 2dagen in huis en keurig verzorgd

Snelle en goede levering

Positieve ervaring. Bestelde artikelen zijn snel en goed geleverd.

Mooi en comfortabel

Mooie broek en bijpassend colbert gekocht. Zelfde set (dacht ik) ook al in rood eerder dit jaar gekocht. Heel chique en toch comfortabel. Mooie uitstraling. Goede service, zeer netjes verpakt.

Zalig relaxed

Samen met gezin inclusief de twee hondjes in de buggy kunnen wij heerlijk “ wandelen” tussen al t moois wat er hangt aan kleding en schoeisel en accessoires etc. Tussendoor een koffie een sanitaire pitstop en dan gaan wij weer verder en vinden wij en t gezelschap waarin ik mij bevind altijd wel iets leuks met kwaliteit! De bereikbaarheid voor invaliden/ minder validen is redelijk. De dames die er zijn om te assisteren zijn altijd vriendelijk en hebben een gezellige Brabantse babbel en lach met de tijd voor t vinden waar men naar opzoek is. Kortom top! Mijn enigste voetnoot is het ontbreken van een invalide toilet.

Snelle en goede afwerking

Duidelijke site, snelle levering En bij vragen een duidelijk antwoord

Super mooie en grote winkel. Online service is ook top

Verkoopster Grandisso zijn toppers

Ik koop mijn kleding alleen nog maar bij de dames van Grandissimo. Ze zijn in eerlijk en geven goed advies. Ook voor een flesje parfum kun je terecht bij Berden.

Prettig

Snel duidelijk netjes verpakt en prima bezorgd. :-)

Een blouse gekocht. Sneel bezorging, netjes verpakt. Mooie kwaliteit en pasvorm

topservice !

Artikel werd verzorgd geleverd en is naar mijn smaak

Altijd goede servive

Mooie mode en mooi verpakt bij verzending. En altijd snel verzonden bij oneline bestelling

Fijne service!

Ik heb een broek besteld, maar met uitchecken had ik wat vragen, super vriendelijk en snel geholpen door de klantenservice! De levering was ook snel!

Vlotte service, mooi verpakt met een dankwoordje erbij. Top

Mijn bestelling is op 2 dagen geleverd. In Belgie. Ik ben zeer tevreden over de service. Echt top.

Top webshop voor o.a. kleding

Snelle en keurige levering, brede keuze, mooie merken. Voor elk wat wils en in een brede prijsklasse. Aanrader!

Promenade 12

6411JK Heerlen