Super, snelle levering

Heerlijk winkelen vanuit je stoel, Bestellen,en morgen binnen

Keurig pakket, alles perfect!

Nette doos, goed verpakt, snelle levering. In één woord perfect.

Zeer tevreden ook over het retour sturen

Snel gevonden waar ik naar op zoek was!

Ik was op zoek naar een trui die ik in de winkel niet kon vinden, maar online had ik al snel de juiste maat. Mijn zoon was helemaal blij en ik dus ook.

Goed en snel

Mijn bestelling is snel bezorgd en een goed product. Ik

Super tevreden.!

Het favoriete merk broek voor en super prijs! Snelle levering en betrouwbaar!

Fijne service!

Item was niet op voorraad in de winkel. Medewerker heeft netjes gezorgd dat ik het item gratis thuis gestuurd kreeg. Top service.

Altijd geweldig geholpen Vriendelijke bediening Genoeg personeel Groot aanbod, divers Je vind er alles wat je nodig heb Leuke aanbiedingen Mijn winkel

toppie

Ga graag winkelen bij Berden. Kan er meestal goed slagen. Ook bestel ik wel eens online en ga dit dan bij Berden ophalen. Ik pas het dan meteen en als het niet goed is kan ik het er ook meteen weer achterlaten. Vriendelijke medewerkers en een goede service.

correcte behandeling v/d bestelling

Prima.

Goeie service!

Zeker een aanrader

Op mijn vragen werd snel en kundig geantwoord. Bestelling net voor Kerst geplaatst en ondanks de kerstdrukte toch de dag erop al geleverd.

fijne zaak, zowel online als in de fysieke winkel

Klantgericht, probleemoplossend en meedenkend. Heel fijn geholpen door zowel klantenservice medewerker als verkoopsters winkel, ook als iets retour moet.

Goede kwaliteit en prima levering

Snel geleverd en een mooie aanbieding

Ik zocht een jasje van Joop! En vond dat met een mooie korting. Jasje snel geleverd, goed verpakt, helemaal goed dus!

Super snel en goed

Snelle levering een netjes bezorgd. Top service.

Verdient een keurmerk

Omdat u de door mij gezochte trui in mijn maat had, bij u besteld en geen spijt van. Zonder problemen en op tijd geleverd. Hartelijk dank!

Goede makkelijke website, product zoals omschreven

Goede duidelijke website. Makkelijk bestellen en snel geleverd. Het product is zoals omschreven

Super snelle levering en heel netjes ingepakt

Het was prettig winkelen bij Berden mode, mooie duidelijke afbeeldingen en een top bezorging.

Ik ben erg tevreden over Berden Mode. Het was de eerste keer dat ik bestelde en het is me goed bevallen. Alles was duidelijk beschreven en het artikel is snel bezorgd.

Snelle verzending

Betrouwbaarheid, snelle verzending!

Een winkel voor iedereen,

Berden is mijn eertse keus wanneer ik ga shoppen. Waar ik ook naar opzoek ben Berden heeft het, ondermode, dames-,heren-, kindermode, schoenen, kadootjes en iets lekkers. Je slaagt altijd.

Contact via mail verliep soepel. Snel geleverd

Snelle levering . Artikel was netjes verpakt ! Cocontact verliep goeden duidelijk via e mail .

Makkelijke fijne ervaring

Fijne service, goede kwaliteit