Fantastische collecties en goede service

Goede webwinkel met mooie collecties, diverse betaalmogelijkheden en uitstekende service. Echt een aanrader!!

Mooie collectie, retouren snel verwerkt

Berden heeft een hele uitgebreide collectie kleding met veel fijne merken. Kleding wordt netjes ingepakt geleverd. Als je iets terug wilt sturen dan gaan dat eenvoudig en je krijgt het bedrag snel op je rekening.

Top kwaliteit

Top kwaliteit

Uitgebreide collectie, service is goed

Ik vind de shop ervaring bij Berden heel prettig, uitgebreide collectie, actueel en de mogelijkheden zijn eindeloos. De verkoopsters denken goed mee, je wordt gezien. De broeken actie is in het najaar op het juiste moment. De online kleding in de winkel ruilen is ingewikkeld Hier waren 3 verkoopsters voor nodig en veel geduld.

Online iets besteld. Ik werd goed op de hoogte gehouden en had snel mijn bestelling binnen. Helaas moeten retourneren. Ook dat proces verliep redelijk snel.

Super geholpen, eerlijk advies.

Super geholpen bij de kleding van de wederhelft,geen opdringerigheid maar eerlijk advies. En ook echt meedenken.

Fijne winkel, behulpzame verkopers

Als ik nieuwe kleding oid nodig heb hoef ik alleen maar naar Berden te gaan. Daar vind ik altijd wat ik zoek! Dure merken maar ook betaalbare.

snel, efficiënt

Voor de eerste keer besteld bij Berden. het adres gekregen van een vriendin. Prima product en op de website gezien dat het zeker een bezoek aan de fysieke winkel waard is. zodat ik weet wat er nog meer voorhanden is

Goed en vriendelijk

Bij Berden word je altijd vriendelijk benaderd. De hulp en deskundigheid ervaar ik altijd als goed. Tevens adviseren ze je altijd prima, denken met je mee en zoeken altijd naar een passende oplossing.

Prachtige winkel en top service

Top service, winkel overzichtelijk, veel topmerken, en ook betaalbare merken. Winkel nodigd echt uit om rond te lopen.

Mooi kledingstuk

Mooie rok in prachtige warme kleur. Maat is prima. Ben er erg blij mee. Snelle levering.

Snelle bezorging ruime keuze

Vriendelijk geholpen

Vriendelijk geholpen in de winkel En daarna alles goed verlopen bij de bestelling en bezorging

Fijn

Alles netjes geregeld

Goede service!

Broek besteld, betaald en heel snel geleverd. Super…

Prima service!!

Ik had een jas online besteld. Binnen een paar dagen had ik hem binnen. Mooi ingepakt, helemaal blij mee!!

Snelle levering. Mooi verpakt.

Bestelling online ging snel en makkelijk.

Product was zoals verwacht, goede en tijdige levering

Eerste bestelling gedaan bij Berden en zal niet de laatste zijn.

Kundig en correct personeel

Vriendelijk personeel, goed advies Uitgebreide collectie

Geweldig goed aanbod van mooie kleding

Ik zocht twee PME Legend broeken, hoe blij verrast was ik met het aanbod in maten en de promotie van her tegelijk aanschaffen van twee artikelen.

Snelle levering ,heel mooi en veilig verpakt .

Heerlijke trui met een leuke twist

Heel fijne trui, heerlijk warm, mooie kleur. Ik heb hem een maat kleiner besteld, omdat ik niet van oversized houd.

Mooie kleding, snelle levering. Ook zeker de moeite waard om een bezoek te brengen aan deze winkel.

Snelle adequate service

Product werd snel geleverd en een vraag van mij werd dezelfde dag beantwoord.

Promenade 12

6411JK Heerlen