Overzichtelijk!

Goede bediening

Goede dienstverlening

Bestelling geplaatst, hierna info over de bestelling, een dag later al in huis

Geweldige aanbod, veel merken en voor iedereen alles onder één dak

Geweldig aanbod, veel merken en voor de hele familie alles onder één dak. Opgeruimde overzichtelijke winkel en vriendelijk behulpzaam personeel.

Betrouwbaar en heel goed

Als je iets besteld weet je dat het goed is en makkelijk te ruilen

Altijd geweldig

Altijd prima service

Goede en snelle service

Zeer snel en netjes

Geweldige winkel!

Ik kom hier geregeld en kan altijd slagen. Mooie winkel met veel keuze en mooie merken.

Goed en op tijd geleverd.

Bestelde artikel was naar wens en is goed en op tijd geleverd.

Fijne winkel en vriendelijk geholpen

Ik werd prima geholpen, keken goed mee en er is een ruim aanbod bij de merken die ik leuk vindt.

Top vest

Fijne feestdagen

Duidelijke en eenvoudige manier om te zoeken

Ik was op een zoek naar een bepaalde trui. Via de chat functie werd ik direct geholpen en had ik meteen de juiste trui te pakken. Zeer klantvriendelijk en snel.

Ruime keuze en reactie evt per chat om je vragen te stellen Jas was netjes verpakt met retour sticke

Prima Netjes ingepakt met retoursticker mee geleverd En met vragen kan je chatten

Zeer mooie winkel.

Erg vriendelijk personeel

Helemaal volgens verwachting.

Zoals al hierboven veel helemaal volgens verwachting. Keurige bevestiging. Snelle goede levering. Top

Keurig verzonden, netjes ingepakt. Geleverd naar verwachting.

Bij Berden zit je altijd goed!!!!

Als ik bij Berden iets bestel verloopt dat altijd vlekkeloos, ga ik in de winkel wat kopen wordt ik altijd vriendelijk en deskundig geholpen! Voor mij zonder Berden geen zin!!

Mooie kwaliteit en snelle levering

Mooie kwaliteit leren handschoenen en snel geleverd.

super deskundig

Heel fijn geholpen net als altijd. Vriendelijk personeel!!

Zeer goede service zowel telefonisch als op de chat.

Altijd geholpen worden is zo oké

Snelle nette service

Mijn pakketje werd snel bij mij bezorgd, zat netjes ingepakt en ik ben erg blij met mijn aankoop.

Super fijne hulp gehad ..was in de tijd van de broeken 10 daagse

Snel en keurig!

Snelle en keurige levering, met brief en retourlabel voor het geval dat… Een adres om te onthouden!

Snelle bezorging Artikel precies zoals ik dacht

Super geholpen

Ik had enkele artikelen besteld en heb hier informatie over gevraagd. Zeer snelle en duidelijke mail ontvangen van Lieke. Compliment! Alles naar wens verlopen. Vriendelijke groet, Mw.A.Creusen

Niet meer zo goed als vroeger!

De laatste tijd, wordt je niet gezien in de zaak ! Zelf zoeken! Te weinig personeel?.

Promenade 12

6411JK Heerlen