Goede service, snelle levering

Er was een klein probleemje met een kortingscode die niet werkte. Dit werd heel snel opgelost en zo kon ik mijn bestelling toch nog plaatsen en aan een iets voordeliger tarief krijgen. Bestelling werd net en snel verzonden! Bedankt!

Altijd perfecte winkelervaring bij Berden!

Berden-Fashion biedt een winkelervaring zoals je die maar zelden tegenkomt. Het personeel is vriendelijk, behulpzaam en professioneel. Ze nemen de tijd om je echt te helpen, geven eerlijk advies, en zorgen ervoor dat je met iets naar huis gaat waar je volledig tevreden mee bent. Wat ik bijzonder waardeer, is hoe ze je ruimte geven om rustig je keuze te maken, zonder opdringerig te zijn. Het assortiment is enorm en biedt voor iedereen wat wils, of je nu op zoek bent naar iets casual of een outfit voor een speciale gelegenheid. De winkel straalt kwaliteit en professionaliteit uit, wat het winkelen hier een plezier maakt. Het is niet voor niets dat zelfs onze Duitse buren speciaal naar Berden-Fashion komen om te shoppen. Deze winkel is een echte aanrader en verdient wat mij betreft de volle vijf sterren!

goed en duidlijk besteld in de website.

Duidelijke instructies en makkelijk te vinden op de site. alleen de prijzen kunnen beter. haha

Uitstekend!

Super snelle levering, mooi verpakt. Echt top!

Webshop mwah, winkel geweldig!

Bestelde kleding uit de webshop kwam pas na een paar dagen en er zat één kapot kledingstuk bij waardoor ik alsnog naar de winkel moest. Eenmaal in de winkel zijn we ontzettend goed geholpen door de vriendelijke verkoopster. We gingen met een fijn gevoel en een tas vol kleding naar huis! Tevreden dus!

Mooie kleding en prima service

Alleen maar lof !

Mooie kwaliteit kleding

Hier hebben ze echt scherpe prijzen voor kleding die elders soms tot enkele 10 tjes duurder zijn. Het duurde wel iets langer dan wat ik gewend ben om te ontvangen maar ik werd goed op de hoogte gehouden en dat vind ik wel een pluspunt

Goed geregeld

Het is nu de tweede keer dat ik online iets bij jullie bestel. En weer zeer tevreden. Berden doet geen beloftes die ze niet waar kunnen maken.

Prettig geregeld en spaarputtdn online ingezet TOP

Lekker vanuit mijn luie stoel snel mijn wens vervuld

Super winkel met leuke merken!! Voor iedereen iets.

In de winkel in Varsseveld leuke dames !! Die je graag en goed helpen. Hier word ik blij van.

Product met vlekken!

Broek besteld, zaten vlekken in! Niet goed nagekeken voor verzending. Te lange levertijd.

Alles klopt, van bestelling tot levering

Positief, ook de afhandeling in de winkel.

voor de eerste keer een bestelling. Snelle levering. Zeer tevreden

Zeer tevreden. Zoals ik al aangaf voor het eerst een bestelling geplaatst en heel snel binnen. Goede en duidelijke website. Ook de maten kloppen precies zoals aangegeven. Zou het iedereen aanraden.

Snelle en nette levering

Regelmatig heb ik kleding bij Berden gekocht . De levering is snel en het artikel zit keurig verpakt . De event terugbetaling verloopt ook goed . Leuk om bij Berden te winkelen.

perfect verzorgd.

fijne spullen ,goed verzorgd en idem verpakt. Tevreden.

Klantvriendelijk, meedenkend

Behulpzame verkoopsters, meedenkend en eventueel alternatieven voorstellen. Prettig geshopt !

Fijne bediening en netjes geregeld

Mijn jas was niet in mijn maat in de winkel, werd via de aankoopzuil in de winkel besteld en de volgende dag netjes aan huis geleverd.

Levering ging supersnel en netjes verpakt.

Fijne winkel, geniet keuze en goed personeel

Fijn personeel mooie winkel en genoeg keuze

Zeer goede en geduldige service bij het kiezen van de juiste maten en combinatie van kleding.

Mooie kleding en voor ieder wat wils. Als ik iets nodig heb, ga ik zeker shoppen bij Berden

Geweldige winkel!

Graag kom ik bij jullie shoppen! De sfeer is geweldig, meer dan behulpzaam personeel, leuke merken, kleding en accessoires in verschillende prijsklassen. Kortom een winkel waar je graag komt en je je meer dan welkom voelt!

Vlotte communicatie via de app, alles voldeed aan de verwachtingen

Geweldig!

Snelle levering, netjes en mooi verpakt en goed product zoals beschreven

Promenade 12

6411JK Heerlen