Alle merken onder 1 dak

Ik ga hier altijd met veel plezier naartoe , zowel voor mezelf als de kinderen

Een ware ontdekking!

De spijkerbroek kon niet meer besteld worden bij mijn favoriete boetiekje maar hij zat in mijn hoofd, moest en zou hem wel ergens vinden. Wat was ik blij verrast om Berden-Fashion op internet te ontdekken die mij de broek nog wel konden leveren! Sindsdien hou ik jullie nauwlettend in de gaten! Wat een toffe items verkopen jullie! Dus voor mij was dit een ware ontdekking en super blij met onze ontmoeting!

Goede en snelle service

Winkel graag bij berden, liefst in winkel zelf, maar soms online.

Breed en leuk assortiment, goed en snelle levering

Mijn tip zou zijn om meer outfit foto’s te maken ipv product foto’s en een wat meer content platform te creeeren zoals een omoda of wehkamp.

Fijne kleding. Goede kwaliteit.

Mooie kleding. En goede tijdige levering.

Snelle levering, heel veel keuze

Altijd goed geholpen door vriendelijk en behulpzaam personeel !

Altijd goed geholpen door vriendelijk personeel ! Geven eerlijk antwoord ! En goed advies !

Hele mooie blouse

Mijn aankoop past goed en is naar verwachting. Ik vond de verzending wel iets sneller kunnen. Bij andere bedrijven hetzij het de volgende dag of de dag daarna. Verder alles prima

mijn ervaring is goed prima bediening en vriendelijk.

Super mooie kleding,erg blij ermee.

Lekker op mijn gemak uitzoeken.

Altijd goede service bij Berden

Het maakt niet uit of ik voor mezelf kom of voor mijn moeder, ik krijg altijd uitgebreid advies en assistentie.

Hele mooie kleding

Berden fashion heeft hele mooie merken kleding! Kom heel graag in jullie winkel

Supermooie kleren

Snelle levering en wordt prachtig verpakt.

Snel geleverd en goede kwaliteit.

Ik had de kleding snel in huis.

Duidelijke tijdlijnen en goede communicatie

Na bestelling volgde direct de bevestiging. Hierin werd duidelijk gecommuniceerd wanneer bestelling werd verzonden. Bestelling was goed verpakt en voldeed aan alle verwachtingen. Zoon is super blij met zijn kleding!

Snelle online sevice!

Ik ken jullie bedrijf niet maar had binnen 2 dagen mijn bestelling binnen. Top!

Top zaak!

Winkelen al jaren bij Berden, nog steeds heel tevreden. Vriendelijk en kundig personeel!!

Mooi stijlvol jasje

Prachtig jasje/blouse van Tramontana besteld bij Berden. Werd snel geleverd, goed verpakt.

Betrouwbare online schop !!!!!!

Betrouwbare online schop , snelle levering zen mooi alles ingepakt , ik zal er zeker nog aankopen doen , en raad het zeker aan voor de site te bezoeken en te bestellen , zelfs de mogelijkheid om achteraf te betalen . Een tevreden klant komt zeker terug .

Super mooie kledingzaak

Mooie duidelijke website Snelle levering Mooie kleding

Bestelling geplaatst , zeer snelle levering, netjes verpakt. In één woord :TOP!!

Wordt altijd netjes verpakt en snel verzonden In het verleden wel eens vaker besteld en het lijkt alsof ze soms net wat meer/langer voorraad van iets hebben dat ergens anders al zo is uitverkocht, heel fijn! Alles komt netjes binnen en retouren ziet er erg makkelijk uit.

Prima geholpen.

De dame die me geholpen heeft toen ik een jurk van Geisha kocht, was zeer behulpzaam en vriendelijk. Er was alleen nog een S-je. Toen heeft zij voor mij een L laten komen. Deze heb ik gepast. Leek me net wat te groot, dus ik wilde eigenlijk graag een 38 passen. Die heeft zij voor mij via webshop besteld. Deze werd bezorgd. Ik zag meteen dat coupe-naad los was. Gepast en was de goede maat. Gebeld met winkel en op hun advies met beide jurken weer naar de winkel. Weer dezelfde dame die me uiteindelijk geholpen heeft en het opgelost heeft. Dus SUPER!

Mooie ruime winkel

Ik geef 3 sterren omdat ik de garantie en de prijs om de broeken korter te laten maken niet zo goed vind. Nieuwe broek gekocht €160.00 betaald en €14.00 moeten betalen om deze korter te laten maken. Omdat deze in de 10dagen aktie zat moet je dit betalen. bijzonder. daarna ook een duurdere broek gekocht deze ging na 1 middag dragen al splitten en hier werd nies aangedaan. Was de stof kreeg ik te horen. Verder vind ik de website super en overzichtelijk.

Alles onder een dak

Heerlijke winkel met veel merken onder een dak, voor ieder wat wils

Promenade 12

6411JK Heerlen