Ik ben tevreden over de levering en de service. ik heb de keuze gemaakt om het pakketje op te halen in de winkel. Erg tevreden over mijn nieuwe aankoop.

Fijne winkel Super personeel. Fijn geholpen .Gezellig met vriendinnen shoppen. lekkere koffie.

Leuke winkel met leuke spullen

1e x besteld bij Berden 100 % tevreden,post goed Verpakt/verzorgd

1e kennismaking met Berden,100 % betrouwbaar en per post ,goed Verpakt en bezorgd

Mooie kleding goeie aanbieding en dan ook nog snel geleverd!

Fantastico

Een hele mooie broekjes gekocht van Gerry Weber zit fantastisch En mooie kwaliteit,iedere en aan te bevelen

scherpe prijs, goed product, snelle levering

Goed geholpen door klantenservice. Website informatie kan beter, navigatiesnelheid ook. Suggestie: bij overhemden in filters vermelden al of niet borstzakje en mouwlengte, ook bij overhemden met korte mouw

Erg tevreden

Snelle levering (1 dag later als gepland, maar dit werd netjes gecommuniseerd) product fijn verpakt !! Zeer tevreden en ga zeker verder shoppen.

Nette levering

Snelle levering en netjes verpakt

Snelle levering en de kwaliteit van de levering was wat ik ervan verwacht had.

Prima collectie dames- en herenkleding. Goede webshop en sympathiek en kundig personeel in de winkel

Snelle levering via de webshop.

relaxed

Lekker op mijn eigen tempo op de route naar familie in de Achterhoek langs Berden, om te "sneuen". Dit doe ik al jaren. Ik krijg advies als ik er om vraag. Net weer geslaagd voor een mooie outfit vanwege receptie afscheid van mijn werk.

Goed concept

Kom meestal op zondag in Heerlen. Personeel niet behulpzaam. Teveel kleding te kort op elkaar. Alle prijsklassen aanwezig. Goede merken en kwaliteit. Sittard is aangename winkel en altijd vriendelijk. Via website is de afhandeling ook vlot.

vriendelijke medewerkers

We werden vriendelijk benaderd, maar kregen ook de ruimte.

Snelle levering en goede webshop

Makkelijk en goed

Keurig

Keurig verzorgd

Top.

Behulpzame en vriendelijke verkoopsters. Uitgebreide collectie.

Eeh mooie en gezellige winkel.

Veel keus en heel vriendelijk en behulpzaam personeel. En uiteraard goede service.

Prima website

Website is zo ingericht dat het zoeken makkelijk gaat. Bezorgen goed en snel.

Makkelijke site top merken. Een heel snel geleverd

Ik heb voor de eerste keer een bestelling gedaan via jullie site Dit ging heel gemakkelijk en heel snel. Levering was top kwaliteit spullen zijn erg goed. Dus een tevreden klant. En zou zeker weer bij jullie bestellen

Zeer tevreden over het shoppen bij Berden Kleding!

Ik ben ontzettend tevreden over mijn shopervaring bij Berden. De winkel (zowel fysiek als online) is overzichtelijk en biedt een ruime keuze aan stijlvolle, kwalitatieve kleding van mooie merken. Wat me vooral opviel, was de klantvriendelijkheid: het personeel is behulpzaam, professioneel en neemt echt de tijd voor je. Ook de levering van mijn online bestelling verliep vlekkeloos – snel en netjes verpakt. De kleding viel precies zoals beschreven en de pasvorm was perfect. Retourneren is gelukkig ook eenvoudig, al heb ik daar nog geen gebruik van hoeven maken. Kortom: shoppen bij Berden is een plezier. Goede service, mooie kleding en een prettige sfeer. Ik kom hier zeker vaker terug!

Heel klantgericht!

Onze ervaring over het filiaal in Heerlen is heel positief. We hebben kleding voor onze kleindochters gekocht. Toen bleek dat een shirt niet in de gewenste maat in de winkel was, heeft een medewerker dit online besteld. Een paar dagen later werd het shirt keurig ingepakt bezorgd op ons thuisadres. En dat zonder verzendkosten. Een prima service!

Eenvoudig kunnen bestellen.

Eenvoudig mijn bestelling gedaan en werd snel geleverd.

Prima service.

Prima service, zeer professioneel personeel en vooral niet opdringerig. Gewoon goed.

Perfect!

Zoals gewoonlijk werd de bestelling keurig verpakt bezorgd.

Promenade 12

6411JK Heerlen