Een winkel met veel keus in betaalbare mode

Heel fijn geholpen door de verkoopster. Kwalitatief mooie en goede mode.

Mooie website

Mooi verpakt, bij vragen fijn geholpen, prachtige collectie !

Snelle levering en keurig verpakt! Zal zeker nog vaker bij Berden bestellen.

Makkelijk besteld en snel verzonden

Overzichtelijk met veel keus, makkelijk bestellen en snelle verzending

One line

Prachtigebroek van Mac besteld. Keurig op tijdbezorgd. Helaas was.hij te groot.ik heb hem teruggestuurd. Ik woon in Velp. Kom zo spelmogelijkheden eenkeer shoppen in Varseveld, met mijn vriendin.

Mooie stof

Zit lekker mooie kleur ook Blij mee

Wat een gemak alles onder een dak

Als ik mijn dagelijkse sleur wil ontvluchten dan ga ik steevast naar de stad en loop direct door naar Berden. Ik shop graag bij Berden. Ik voel me daar thuis. Vanwege de nieuwste trends op mode, wonen en het vriendelijke personeel.

Zoals altijd, goed.

Genoeg keuze, vriendelijk en behulpzaam personeel, komen met tips, halen alles uit de kast, ze zijn geduldig, dat is zo fijn want als je ouder bent gaat het niet allemaal meer zo snel. Ik kom hier altijd weer graag terug.

Aanbevolen

Goed werkende app; goede productinfo. Uitstekend draagcomfort gekochte waren. Vlotte levering.

Ik heb in het verleden al vaker een bestelling bij Berden geplaatst. Goede service, mooie kleding en een snelle levering.

Perfect!

Makkelijk besteld, duidelijke communicatie, levering snel zoals beloofd en netjes verpakt.

jammer dat de verkoopster niet erg klantvriendelijk was

Ik was op zoek naar een pyama in de kleur blauw. Deze waren wel aanwezig in maat 40 en 44 in de winkel maar niet in maat 42. Zei ze; je kunt deze wel in het rood of roze krijgen en ze bleef maar pushen om een andere kleur te nemen. Ik heb haar gevraagd of de blauwe niet in een andere winkel te bestellen was, ze zei van niet. Thuisgekomen ben ik online gaan zoeken en kwam ik erachter dat deze wel nog voorradig waren bij Berden en heb ik deze dan maar via de site besteld, jammer dat de verkoopster dit niet kon

Veel keuze. Perfecte afhandeling.

Verkeerde slip in verpakking

Bij de Sloggie actie 3+1 zat in een van de verpakkingen een andere slip dan wat er op de verpakking stond. 4 Thai bestelt. In een van de verpakkingen waarop Thai was vermeld zat een Maxi ipv Thai. Je gaat ervan uit dat wanneer je als consument de verpakking controleert, de inhoud correct is. Omdat het bonnetje reeds was verwijderd werd er niets aan gedaan door v Berden.

Hele fijne kwaliteit

Koop er graag

Het bestellen ging super en de kleding zag er prachtig verzorgd uit .

Het is echt een aanrader om hier kleding te bestellen.

Goed en vakkundig/viendelijk geholpen met een prettige sfeer

Goed en vakkundige en vriendelijk geholpen met een prettige sfeer

Fijne webshop en goede aftersales

Na mijn bestelling in de webshop had ik enkele vragen over de verzending van de pakketjes. Deze werden snel en professioneel beantwoord door de klantenservicemedewerker van Berden.

Prachtige collectie

Prachtige collectie, goede communicatie en goede levering.

Prachtige, veelzijdige collectie voor elke beurs

Veel verschillende merken en dus voor ieder wat wils. Mooi gesorteerd en overzichtelijk. Het veelal vaste personeel geeft de winkel een vertrouwd gevoel en de winkel nodigt uit om even binnen te lopen om te snuffelen aan telkens wisselende collecties. Daarnaast door de shop in shop formule heel veel leuks onder één dak!

Netjes verpakt en goede service

Heel goede klantvriendelijke service. Bestelde broek was niet netjes afgewerkt, klacht goed opgelost.

Superrrrrrrrrr

Online besteld en 2 dagen later in huis, netjes verpakt en afgeleverd!!

Excellent

Sinds een aantal jaren is Berden een van mijn favoriete winkels. Waar online shoppen mijn voorkeur heeft is het altijd leuk om Berden fysiek te bezoeken. Het personeel is altijd vriendelijk en denkt mee met de klant, daarnaast geven ze passend advies en luisteren ze goed naar je wensen.

Mooie winkel top kleding

Ruime keuze vriendelijk behulpzaam personeel goed advies ook online levering super snel en makkelijk

Mooie kwaliteit kleding !

Promenade 12

6411JK Heerlen