Perfect!

Zoals gewoonlijk werd de bestelling keurig verpakt bezorgd.

Snelle levering Duidelijke website

De fijnste winkel om te winkelen!

Ik kan niet zonder iets te kopen de winkel uit, onmogelijk met al dat leuks!

Super !

Op de lingerie afdeling geshopt. Goede sortering ! Maar vooral de vriendelijke en zeer behulpzame verkoopsters vond ik heel fijn. Tevens goed maatadvies. Complimentjes

Heel fijn geholpen maar helaas niet geslaagd.

Niks teveel moeite.

Snelle levering, goede service bij retour

Kreeg mijn bestelling zeer snel, retour gebracht naar winkel. Goede service, Kreeg binnen enkele dagen mijn geld terug gestort.

Besteld, de levering was er binnen enkele dagen, keurig verpakt

Prima! Ook omdat men de verpakking niet groter maakt dan nodig. Hetgeen ik een groot pluspunt vind, milieutechnisch en voor mijn eigen gemak

Breed assortiment en als iets niet goed is kan je er altijd mee terug.

Goede snelle service

mooie artikelen, snelle en goede service.

Topervaring!

Wat een fantastische ervaring bij deze webwinkel. De bestelling werd super snel verwerkt en arriveerde keurig en in de winkel. Ook de klantenservice reageerde razendsnel en vriendelijk, waardoor ik me echt welkom voelde. Retourneren was niet nodig. Alles bij elkaar voelde dit als shoppen met vertrouwen en gemak. ik ben meer dan tevreden en kom hier graag terug!

Mooie mode

On line goede service

Snelle verzending, goede prijs en mooi product. Super!

Prima ervaring

Makkelijk besteld, snel geleverd en netjes ingepakt.

Prima geregeld. En snel.

De eerste keer een bestelling gedaan. Alles prima gegaan.

Eindelijk Sloggi onderbroeken die goed zitten.

Goede zaak.

Aankopen verlopen netjes.

Na bestelling geen inzicht hoe lang het ging duren

Na mijn bestelling keurig bericht dat de bestelling was gelukt. Verder geen enkel bericht tot een week later het berichtje dat de bestelling klaar lag in de door mij uitgekozen winkel. Had fijn geweest als er een berichtje was gekomen dat het ongeveer een week kon duren voor mijn bestelling binnen was. Ik heb geen moeite met het feit dat het een week duurt maar zou fijn zijn als er inzicht wordt gegeven wanneer je het pakketje kunt verwachten. Een keer na de bestelling bevestiging hier een berichtje over sturen is voldoende.

Prima webshop

Snel geleverd en netjes verpakt.

Prima ervaring

Ruime keuze. Goede service. Al met al top!

Kleding van Berden ruime keuze en goed geholpen

Ruime keuze aan kleding vriendelijk personeel Goede adviezen

Altijd mooie kleding

Altijd mooie kwalitatieve kleding, fijn personeel zowel in de winkels alsook online word je altijd netjes te woord gestaan gewoon een zaak naar mijn hart met voor ieder wat wils zeer aan te bevelen. I love it❤️

Netjes online geholpen

Kreeg m’n kadobon voor mn verjaardag verzilverd mailtje gestuurd snel reactie. Zo toch nog iets kunnen bestellen. Pakketje heel snel geleverd netjes verpakt Helaas toch te groot Retour gestuurd via het bijgeleverde label super handig Een aanrader deze webshop

Mooie modewinkel met kwaliteitsmerken.

De bestelling werd keurig verpakt geleverd binnen het beloofde tijdsbestek. Ook voor eventuele retourzending zaten de benodigde papieren en label erbij.

Erg vriendelijke bediening.

Genoeg keuze en vriendelijke bediening!

Goede ervaring

Fijne website om kleding te bestellen. Order snel verwerkt en de volgende dag thuis bezorgd. Ik raad deze site aan!

Promenade 12

6411JK Heerlen