Top, snelle verzending

Ik heb al één aantal keer iets besteld bij Berden. Altijd goede service en snelle verzending. TOP.

Kan beter

Ik heb online een pullover besteld waarvan mij in de winkel werd verteld dat hij niet meer verkrijgbaar was in mijn maat. Vervolgens kreeg ik geen bericht dat de pullover in het Berden-filiaal was aangekomen. Ik heb zelf gebeld en hij bleek er al een week te liggen.

Altijd fijn om te shoppen bij Berden.

Altijd goed advies van vriendelijke medewerkers. Kwaliteit/prijsverhouding is goed. Altijd geld terug bij ruilen. Als iets niet voorradig is in betreffende winkel wordt er moeite gedaan om het toch ergens anders vandaan te halen en dat wordt dan zonder extra te betalen thuis afgeleverd. Alleen jammer dat PostNL zich daarbij niet altijd aan de afspraak houdt mbt. het tijdstip van bezorgen waardoor je het zelf toch weer ergens moet gaan ophalen.

Snel geleverd mooi verpakt. Cadeautje voor mezelf!

Altijd fijn winkelen bij Berden. Mooi jasje gekocht waar ik blij mee ben. Zoals altijd mooi ingepakt en snel geleverd.

Hele goede ervaring. Positief

Mooie kleding fijn dat jullie die maat kunnen leverenn

Snelle verzending. Keurig verpakt. Bedankt voor de korting cheque. En fijn dat jullie de kleine maar kunnen leveren van State of Art.

Amazing

Ontzettend gezellig en vooral zeer behulpzaam."zal ik de broek even voor U op lengte afspelden,o geen moeite hoor" De koffiecorner doet het erg goed. En dan het assortiment in een woord fantastisch uitgebreid. Als je hier niet kunt slagen dan spaar de moeite want nergens zo veel keus

toffe winkel met leuk personeel en veel keuze qua kleding!!!

alle merken voor handen en leuk, vriendelijk personeel die er verstand van heeft!

Snel geregeld.

Bestelling geplaatst en snel bezorgd.

Goede service en een snelle levering

Niet goed

Een duur vest helemaal verkeerd genaaid. 227 euro

Je n'ai pas reçu ma commande.

On m'écrit un SMS en me disant que j'ai reçu mon colis . Je n'ai pas reçu et j'étais chez moi et on me demande de payer . Mauvaise expérience.

Prachtige winkel en Webshop

Nette overzichtelijke winkel ...netjes op merk alles met vriendelijk en behulpzaam personeel. Ook de webshop ziet er goed uit en je bestelling wordt met zorg verpakt en verzonden.

In een handomdraai de beste keuze voor je kledingkast!

Overzichtelijke webshop waar je snel en makkelijk kunt kiezen uit de zeer ruime keuze. Regelmatig leuke aanbiedingen waardoor het winkelen bij Berden nog plezieriger wordt!

Veel keuze en prima service

Ik ben heel tevreden over mijn online winkelervaring. De rok die ik kocht was goed verpakt, snel geleverd en de grens voor gratis verzenden is laag.

Veel keuze. Goede service. Netjes en snel geleverd

Ik ben tevreden over de website. Soms mis ik wel de review over een product. Soms fijn te weten over de pasvorm. Valt groot of valt klein.

Snelle levering en mooi verpakt! En de maat was ook helemaal goed. Blije klant.

Goed verpakt verzonden

Het duurde iets langer. Maar het was keurig verzonden. Ik merkte dat er zorg aan geschonken was met inpakken!

Bestelling snel in huis.

Goede kwaliteit. Fijn dat je online kunt bestellen.

Zowel in winkel Roermond als online bestellen prima

Een vest in winkel Roermond gekocht. Aardige dame die ons hielp en alles netjes in de winkel. Mijn moeder wilde hetzelfde vest en daarom ook nog online besteld. Netjes verpakt en snel geleverd. Kortom dik tevreden!

Perfect!

Goed overzicht in Webshop. Snel besteld en snel geleverd!

Redelijk

Ik bestelde sloggi broekjes en vind dat de omschrijving niet helemaal duidelijk is. Sloggi is/was in de aanbieding 4voor de prijs van 3 ik begreep hieruit bij bestelling van 1 dat ik 4 broekjes zou krijgen achteraf had ik het aan de prijs moeten zien, maar was toch wat teleurgesteld toen ik 5 sloggi binnen kreeg ipv 20. Maar voor de rest is de bestelling netjes en snel afgeleverd hier heb ik geen klacht over.

Goed advies

Goed advies en prettig geholpen op de lingerieafdeling.

Uitstekend.

De broeken pasten niet perfect. Fijn, dat ik ze terug kon brengen met volledige teruggave van het geldbedrag. Ik kom zeker nog eens kijken. Vriendelijke verkoopsters. Is ook heel veel waard.

s Morgens online besteld, ‘s middags direct opgehaald, ‘s avonds blij gekleed.

Tijdens telefonisch contact over mijn bestelling werd ik goed te woord gestaan. Diegene die ik sprak deed haar best om mijn bedtelling tijdig op het afhaalpunt te krijgen. Ze heeft mij teruggebeld, toen de bestelling klaar lag. Heel fijn. Minpuntje: De verpakking was erg royaal en robuust voir afhaalpunt in winkel. Niet echt duurzaam. Een forse kartonnen doos voor lingerie.

Promenade 12

6411JK Heerlen