Altijd fijn geholpen in filiaal sittard .

Prima snelle bezorging ik ben zeer tevreden

Zeer tevreden eerste keer dat is goed bevallen

Prettig

Waren behulpzaam

Snelle levering. Top!

Leuke broek, en levering is heel goed verlopen.

goed geregeld en een snelle verzending

Ik ben zeer tevreden over de bestelling.

Fijne webwinkel

Fijne webwinkel, snelle service en goed retoursysteem ook als je het zelf naar de winkel terugbrengt.

Fijne winkel met ruim assortiment

Mooie winkel met ruim assortiment en vriendelijk personeel.

Perfecte bestelling

Zo blij met mijn bestelling; snelle en zeer keurige levering, trui kwam 100% overeen met de afbeelding in de webshop....kortom TOP!

Super vriendelijke dame aan telefoon

Jammer het duurde te lang ,wel zeer behulpzaam de dame achter de telefoon om je weg wijs te maken super behulpzaam

Heel fijn geshopt, zeer behulpzaam personeel. Alle tijd genomen voor mij en daarom goed geslaagd.

Fijn geholpen door verkoopster. Mijn moeder was ook heel tevreden en blij met haar jas. Ik ben ook heel blij met mijn jas.

perfect !

heel prettig. Snelle en correcte communicatie en levering.

zeer snelle afhandeling van de bestelling

zeer goede ervaring , bestelling ging zeer vlot, zeer tevreden

Heel klantvriendelijk.

Altijd een correcte behandeling door vriendelijk personeel.

Vertrouwd winkel ervaring

Als ik een broek koop en die moet ergens bijpassen, dan is de service en gemotiveerde verkoopster er voor 100%. Ze neemt de tijd en denk met je mee zodat je met een goed gevoel en passende kleur de winkel weer verlaat. Koop je b.v. een broek via internet en je geeft kleur en maat door dan krijg je ook in goede kwaliteit het geen wat je besteld heb, een echte aanrader.

Super winkels.

Koop hier al jaren. Of in de winkel zelf of via internet.

Mooi verpakt , dik in orde. Mss dat jullie wel naar gratis retour moeten gaan. Betalen voor retour is niet van deze tijd.

Super snelle levering

Mijn eerste ervaring is super. Ik heb een blouse besteld en had hem de volgende dag al in huis.

Uitstekende service

Snelle en goede levering

Veel keus, goede prijs

Bij Berden slaag ik altijd, er is veel keus, goed advies en de prijzen zijn ook OK

Fijne winkelervaring

Duidelijke webshop die niet kil aandoet. De sfeer van de fysieke winkel wordt benaderd. Bestellen ging gemakkelijk. Levering duurde iets langer maar dat vond ik niet erg.

Fijne en veelzijdige winkel

Ik vindt Berden een fijne en veelzijdige winkel met een groot aanbod. Het is een verzorgde winkel met gemotiveerd personeel. Wij komen er graag.

Wat ben ik blij , dat ik Berden ontdekt heb,

Ik zag een prachtige witte truitje , maar mijn maat was uitverkocht op op die side . Ik was aan het googelen en toen ontdekt ik Berden , en ja hoor, daar was precies het zelfde truitje en Ook de goede maat . Wat was ik blij met jullie. Tot een volgende keer !!

Al jarenlang een van mijn favoriete winkels

Als kind al met mijn moeder naar ‘Schunck’, later zelf én met mijn eigen kinderen naar Berden. Eigentijds, degelijk, mooi, ut to date, klassiek en modern. Heel veel keuze! Ik kom er heel graag.

Promenade 12

6411JK Heerlen