Te langzaam. Nadat ik appte ging het sneller maar het

Maar niet goed

Een uitgebreide collectie

Wordt altijd vriendelijk geholpen

Duidelijk site en snelle afhandeling

Mooie collectie. Site en afhandeling snel en prima.

Heel tevreden !

Duidelijke website Snelle service , goede begeleiding via de chat!

Prettig online winkelen

Eerste keer online besteld. Is goed bevallen. Voor herhaling vatbaar.

Het heeft me veel moeite gekost om online een jas te bestellen.

Niet zo'n goede ervaring met de online bestelling van een jas. Hij pakte de €20 korting niet. Ik heb drie keer de klantenservice hierover gebeld en uiteindelijk na 2 dagen is het goed gekomen en kon ik de jas bestellen. Voor het eerst iets online besteld maar was erg stressvol. Telefonisch kon ik hem niet bestellen en ophalen in de winkel in Uden. Dit vond ik vreemd.

Goed geholpen en mooie kleding!

De vragen werden vriendelijk en duidelijk beantwoord. Goede prijs en prima verpakt en verzonden.

Snelle en hele goede verpakking en verzending

Het bestelde was als een kado verpakt…eerst in een papiertje en daarna in een doosje…geweldig. De kleur was in eerste instantie een teleurstelling…bij de advertentie staat dat het blauw is…maar het lijkt meer op groen. Ik heb dat een dag laten bezinken en heb me bedacht dat de groene kleur misschien nog beter past bij het doel waarvoor ik het gekocht. Dus is het nu goed…ben ik er toch wel blij mee.

Snel en goed ingepakt!

Ik heb een goed gevoel door bij Berden-Fashion te bestellen. De bestelling is netjes ingepakt en wordt snel verstuurd!

Snelle en netjes verpakt ontvangen.

Groot assortiment en regelmatig leuke acties.

Fijne ervaring

Bestellen ging erg eenvoudig, de broek is snel en keurig verpakt bezorgd. Retour was niet nodig, maar daarvoor zag ik wel een retourlabel in de doos. Dat maakt het, indien nodig, wel makkelijk.

Fijne winkel!

Mooie collectie dames- en herenkleding. Het personeel is zeer behulpzaam!

Veel keus, goede foto's

Uitgebreide webshop met veel merken. mooie duidelijke foto's en omschrijving.

Netjes verstuurd

Goede, makkelijke en snelle service!

Vriendelijk en zelfs de online bestelling kan in de winkel worden hersteld.

Vriendelijk en behulpzaam personeel

Fantastisch winkel

Heb er voor de 1 ste keer besteld,heel tevreden met m,n product, goede service,mooie kleding Top

Supersnel en goed

De ene dag besteld en de volgende dag in huis. Supersnel geleverd dus en keurig verpakt. Ik ben er blij mee!

Keurig verpakt!

Het bestelde is keurig verpakt en ook fijn op tijd geleverd.

Alles perfect geregeld

Al jaren klant tot volle tevredenheid, houden zo. Groet, Fam. Willemsen

Snelle verzending en goede service

Een mooie jas besteld. Prijs / kwaliteit is goed. De verzending ging snel. Verder zijn ze goed bereikbaar.

Mooie producten en snelle levering!

Ben gewoon een zeer tevreden klant bij jullie!

Goede klantenservice

Berden heeft een uitstekende klantenservice.

fijne zaak om te winkelen

Grote keuze, goede ervaren medewerkers

Goed, snel en correct

Promenade 12