Pakketje voldoet .

Zorgvuldig

Informatie aan de voorkant was duidelijk. De blouse, die ik besteld had, was zorgvuldig gepakt. Ben er blijmee

Te weinig plaats in de schoenenkast !

Super grote keuze . Correct en snel geleverd.Super vriendelijk bij de klantendienst.

Makkelijk te bestellen en snelle levering

Duidelijke site, makkelijk te bestellen en snelle levering

Snelle levering van fijn aanbod

De webshop is overzichtelijk en gebruikersvriendelijk. Mooi aanbod. Snelle levering. Ook retourneren gaat gemakkelijk. Al met al dus zeker een blijver.

Super snel geleverd

Hele gave zonnebril besteld, super snel geleverd met een persoonlijk kaartje erbij. Hoe leuk!! Laat de zomer maar bwginnen

Geweldige broek, geweldige service!

En nee, geen gesponsorde reactie! Gezien, besteld, geleverd. Snel, fijn, helemaal prima!

Prima service en snel .

Keurig en snel op een mail gereageerd

was prima

overzichtelijke site. Op tijd geleverd. En achteraf betalen vind ik een luxe.

Super! Uitgebreide collectie en goede klantenservice.

Ik winkel heel graag bij Berden mode omdat er altijd eenn uitgebreide collectie aanwezig is van veel toonaangevende.merken in verschillende prijsklassen.

Snel

Makkelijke website en snelle levering.

Ruime keuze; vlotte bezorging

Ik vond veel mooie merken bij Berden. De bezorging ging vlot en ik werd goed geïnformeerd. Ook toen ik wat teruggestuurd had, omdat de maat niet goed was, ging dat soepel en had ik vlug het geld terug.

Prachtige kwaliteit en supersnel geleverd.Top.

Mooie kledingstukken, perfecte maatvoering, prachtige kwaliteit Dikke tevreden met Berden

goede en duidelijk web site de levering was heel snel ben dik te vrede

Ben zeer te vrede over mijn bestelling snelle afhandeling volgende dag bezorgd. Een aanrader voor diegene die nog twijfelt. Je hoeft ook pas achter af te betalen wat voor mij een + punt is.

Goed hoor,valt wel erg klein

Je wordt er altijd super geholpen.

De dames komen met suggesties zodat je ook eens een keer iets buiten je comfort zone kiest.

Zeer snelle service en mooi verpakt!

Mijn mooie sweater zeer snel ontvangen, prima communicatie per mail en de sweater was goed verpakt.

Goede ervaring met jullie, snelle levering.

Top! Kleding en snel geleverd

Daar worden wij toch blij van

Zoals wij gewend zijn van Berben!

Groot assortiment en snelle levering van de bestelde goederen.

Vriendelijk personeel maar ook behulpzaam en eerlijk adviserend.

Vanaf dat je binnenkomt voelt het goed. Je bent welkom dat straalt het personeel uit en men geeft je vrijheid voor zelf ontdekking maar staan klaar om te adviseren. Ook de dames aan de kassa zijn erg vriendelijk. Kom graag terug.

Vlotte afhandeling

Fijne service en vlotte reacties/afhandeling.

Besteld & ontvangen.

Exact het bestelde ontvangen.

Zeer vriendelijke en hulpvaardige winkelmedewerkers in Heerlen! App en webshop minder gebruiksvriendelijk.

Promenade 12

6411JK Heerlen