Chapeau!

Het bestelde werd keurig verzorgd, en ook nog op tijd bezorgd, zodat wij ervan konden gaan genieten, ‘n Chapeau voor jullie als Sinterklaas en Zwarte Pieten.

Prachtige zaak met ervaren en vriendelijk, behulpzaam personeel.

Ik was aan het twijfelen over de maat. Een vriendelijke medewerkster (Grace) heeft goed en eerlijk advies gegeven. Ik koop mijn kleding graag bij Berden. Er is een ruime keuze van de merken die ik graag draag. Zit mijn maat er niet tussen wordt er altijd gekeken of t in een ander Berden filiaal nog te verkrijgen is. Kortom: mijn favoriete winkel!

Super mooie jas met korting en snelle levering

Ik heb een super mooie jas bij jullie gekocht met korting. Het werd ook nog eens heel snel geleverd. Ben heel blij met jullie en hou de site goed in de gaten.

Altijd weer iets nieuws, in een super sfeer en goede service.

Ik wip graag even binnen en zie altijd weer iets nieuws. De mooie uitstraling van de winkel trekt als een magneet. Het vast en vakkundig personeel is altijd vriendelijk en zeer behulpzaam.

Veel keuze en goede service

Ruim aanbod op de site. Duidelijke informatie vermeld bij het product. Goede, snelle en verzorgde levering.

Snelle levering , goed fijn product

Fijn merk, goed product

Veel betaalbare keuze

Lekkere trui gekozen. Naast merk mode ook merken die betaalbaar zijn. Super tevreden. Snel aan huis geleverd.

Zeer.uitgebreid assortiment

Mooie winkel met breed assortiment

geweldig

Broek was helaas in de winkel niet meer in mijn maat. In de winkel mijn maat besteld en na 2 dagen al geleverd. Wordt ook op de hoogte gehouden wanneer je pakket verzonden is en wanneer hij bezorgd wordt. echt super

Fijne winkel, veel keus. Prettig personeel.

Prettig

Snel en netjes geleverd

Ruime leuze bij Berden-fashion. Bestelling binnen twee dagen thuis.

Mijn vaste winkel als ik nieuwe kleren nodig heb!

Door de ruimte keuze en de selectie van merken slaag ik altijd wel als ik nieuwe kleren zoek. Goede prijs kwaliteit verhouding en vaak goede aanbiedingen!

Super tevreden over de service. Het was mijn eerste bestelling

Super tevreden. Het was mijn eerste bestelling

Grote keuze, profesionele hulp, goede kwaliteit kleding.

Betaalbare prijzen. Grote leuze.

Service!

Mooie trui gevonden in de winkel, maar niet in mijn maat. Die werd in de winkel (Varsseveld) voor mij besteld en had ik de volgende dag keurig en zorgvuldig verpakt in huis. Klasse!

Goed geholpen door Ruben. Liep zelfs mee naar de dames afdeling

Mooi jasje van AndCo Woman online gekocht.

Duidelijke website, groot aanbod. Snelle levering. Jasje was mooi ingepakt. Vanwege de korting was de aanschaf extra leuk!

Bestellen via Website

Ik ben zeer tevreden over het aanbod van Berden in Venlo, Laurentiusplein. De winkel in Roermond is echter toe aan vernieuwing. Met name de dames collectie vind ik in Roermond beperkt. Verder heb ik geen goede ervaring met bestellingen via de Website. Ik ben op dit moment al 2 weken aan het wachten op een pakket. Ik heb hierover reeds gebeld en gemaild maar desondanks nog steeds in afwachting van het pakket.

Goed en super beraden

Wij zijn vanaf binnenkomst begeleid in onze aankoop ,met raad en kleur . Zeer tevreden met de klanten service

Schitterend

De volgende x shop ik weer bij Berden

prima geholpen

goede ervaring met jullie bedrijf ik zocht ook nog een eenvoudige rok die niet gevonden

Lichtelijk teleurgesteld

Ik mocht een artikel retour sturen i.v.m. een klacht (applicatie liet los na enkele keren wassen). Ik kreeg helaas geen geld terug maar een tegoedbon. Iets anders besteld maar helaas paste dit niet goed en dus moest ik het retourneren. Retourneren is voor eigen rekening dus dat is niet fijn en ik heb dus weinig plezier van mijn tegoedbon vanwege de hoge retourkosten. Helaas woon ik niet in de buurt dus even fysiek shoppen zit er niet in. Baal enorm maar wellicht vind ik iets in mijn woonplaats en kan ik dit hier bestellen zodat ik geen retourkosten heb…

Actuele trends uitgebreid assortiment prima bestelproces

Uitgebreid assortiment voor alle doelgroepen . Adequate bestelproces en duidelijke informatie mbt levering . Heel professioneel !

Vlotte aankoop

De bestellingsprocedure ging uitstekend, en de aankoop werd zeer snel geleverd.

Vriendelijk geholpen

Regelmatig gewinkeld en altijd goed tevreden

Promenade 12

6411JK Heerlen