Shop graag by Berden

ik durfde niet wat te bestellen maar t wyst zich van zelf en ik vind t fyn om online te bestellen

Favoriete kledingwinkel

De winkel Berden (voorheen Duthler) staat in mijn dorp en ik kom daar regelmatig om even te kijken en dan vind ik meestal ook iets leuks. De winkel is heerlijk groot en de vriendelijke verkoopsters, helpen je fijn op een gezellige, relaxte en meedenkende manier. Mocht de juiste maat er niet meer zijn kijken ze of deze in een ander Berden filiaal wel te bestellen is. Ook dát vind ik top; in Varsseveld bestellen en betalen en het pakketje thuis ontvangen. Via de mail krijg ik de acties te zien en ook daardoor wip ik even binnen bij Berden. Goeie zet dus om meer mensen bereiken en aan te zetten tot een bezoek. Ik ben heel blij met Berden, in ons dorp!

Mooie kwaliteit kleding

Hele fijne winkel met mooie kwaliteit kleding en het fijne is dat er veel verschillende merken zijn!

De volgende dag is mijn bestelling al geleverd, echt top!

Geweldige service

Kleding besteld, wordt keurig verpakt geleverd. Duidelijke website en goed bereikbare klantenservice!

Snelle levering en goede service in de winkel!

Online bestelling is snel verzonden. Retourneren in de winkel verliep makkelijk en ruimte om nog een andere maat te passen voordat ik de beslissing maak welke kleren ik wil houden en welke retourneren.

Geholpen door zeer vriendelijke en behulpzame verkoopster.

Goed geregeld

Prima geregeld zoals geschreven is

Toen het artikel in de winkel niet beschikbaar was, heeft de medewerkster het via de webshop thuis laten bezorgen. Geen gedoe en geren. De

Alles prima

Snel en netjes

Vriendelijke en vlotte service

Uiterst vriendelijke en snelle service is mijn ervaring. Jammer dat ik niet in de buurt van een fysieke winkel woon.

Bij Berden winkelen wij altijd graag met vaak slagen ook!

Altijd fijne collectie en goede bediening en geduldige uitleg. Ook netjes opsturen of uit andere filiaal laten komen werkt netjes.

Ik werd weer heel goed geadviseerd door Willem.

Persoonlijke aandacht, vriendelijk geholpen. Tevreden met het resultaat.

klantgericht

Ik wordt altijd vriendelijk geholpen door de medewerkers, zijn allen kundig

Perfect..

Goed en perfect. Super geholpen in de winkel. En via webshop gelijk antwoord op je vraag. In 1 woord… Perfect.

Goed verzorgd en snelle levering.

Bestelling Met zorg behandeld

Snelle bezorging, bestelling met zorg verpakt.

Goede service.

Ruime keuze !

Door de grote keuze aan kleding is het heel fijn dat je hulp kunt krijgen van de enthousiaste medewerksters.

Goed personeel

Prima winkel goed geholpen .

Goede en snelle service

Kleding wordt mooi in papier verpakt geleverd. Snelle afhandeling. Goede communicatie. Prima webshop.

Bij Berden sta je als klant nog écht in het middelpunt!

Ik ervaar altijd weer een zeer persoonlijke benadering, kundig advies en zeer vriendelijke benadering van de medewerkers.

Zeer mooie zaak . Grote collectie. Goede bediening.

Super mooie winkel en vriendelijke verkoopsters!

Mooie,ruime winkel en super geholpen door het vriendelijke personeel!

Fijne winkel!

Fijn warenhuis met vriendelijk personeel!

Berden is aan te bevelen!

Super service! Mooi ingepakt ook, voelde als een cadeautje. Zal zeker nog eens bestellen via de site.

Promenade 12

6411JK Heerlen