fijne zaak om te winkelen

Grote keuze, goede ervaren medewerkers

Goed, snel en correct

Snel mijn bestelling op kunnen halen

Goed en snel ontvangen

Producten zijn in orde.

Levering mag wat sneller vooral als ik dit vergelijk met anderen. Dus succes.

Super service

Broek besteld via internet, en jammer genoeg te groot. Snelle levering en kunnen ruilen in de winkel.

Prima levering

Vlotte en goed verpakte levering. Het jasjewerd in een platte doos geleverd: beter dan een plastic zak of veel te grote doos.

Uitgebreide keuze

Een webshop met een zeer uitgebreide keuze en prettig om te weten dat er ook een fysieke winkel is. Na de bestelling had ik het binnen 2 dagen in huis.

Helemaal top

Goede hulp bij zoeken van kleding

Ontzettend leuke kleding voor elke portemonnee

Ik vind het fijn om bij Berden te shoppen en ook kleding te vinden die niet superduur is. Daarnaast is ruilen nooit een probleem. Bovendien erg vriendelijk personeel die altijd druk met je meezoeken naar andere maten of combinaties. Top :)

Goeie kwaliteit. Leuke omgang met de verkoopsters. Heel klantgericht en vriendelijk. Nemen echt de tijd om vragen als die er zijn Goed te beantwoorden.

Superleuk winkelen

Alles onder 1 dak,heel gemakkelijk shoppen dus,en gratis parkeren. Waar lukt dat nog !!!

Makkelijk en snel gevonden en geleverd

Snel geleverd, leuk ingepakt

Leuke collectie

Ik heb deze site leren kennen doordat ik opzoek was naar een bepaald merk. Aangezien er meerdere merken zijn waar ik geregeld van koop is dit wel mooi meegenomen

Duidelijke site Snelle levering Netjes verpakt!!

Goede Service!

Ik had voor mijn dochter een jas besteld, deze kwam snel binnen. Toen ze de jas ging passen, twijfelde we over de maat. Ik heb de dichtstbijzijnde winkel gebeld om te vragen of ze deze jas in een maat groter op voorraad hadden, en ja!!!! Uiteindelijk geruild in de winkel, waar ik goed geholpen werd. Erg klantvriendelijk! Bedankt. Ik blij, m'n dochter nóg blijer!!

Enorm problemen gehad om de aankoop te doen

Ik had enorm problemen om mijn aankoop te doen en dit door het wachtwoord dat niet werd erkend. Nochtans had ik in het verleden alles goed genoteerd. Uiteindelijk heb ik een nieuw wachtwoord kunnen aanmaken op mijn naam en niet op de naam van mijn vrouw. Ik had de aankoop bijna opgegeven.

Snel en netjes geleverd .

Ik heb heel goede ervaringen bij Berden shoppen . Het artikel wordt netjes en snel geleverd . De event . Terugbetaling gebeurt ook snel. Zeer tevreden .

Helemaal goed

Heel goed verzorgd en snel.

Snelle levering!

Altijd fijn om te kopen bij Berden .

Fijne webshop

Favoriete webshop voor het bestellen van de Feetje kinderpyjama. Goed geprijsd en snelle verzending.

Snel en keurig ingepakt

Mijn bestelling werd snel geleverd en zat keurig ingepakt in een doosje. Ook duidelijke communicatie waar het pakket zich bevond en geleverd zou worden.

Het lijkt Overtoom wel!

Zag een leuke rok op de site. Ene dag besteld, volgende dag in huis! Sneller kan het niet en niet alleen snel, maar ook mooie kleding. Zeer tevreden met mijn aankoop!

Prettig online winkelen

Bij Berden snel en prettig online winkelen. Snelle en correcte levering.

Prima service!!

Altijd vriendelijk en behulpzaam!! Mooie kleren.

Promenade 12

6411JK Heerlen