Altijd een feestje

Op de website is altijd iets leuks te scoren! Een winkel vol met mooie merken, de keuze is reuze.

Je kunt altijd op Berden rekenen.

Gemakkelijk te bestellen, correcte afhandeling en mooie kwaliteit.

Mooie kwaliteit!

De sloggi slip en BH zijn van een fijne kwaliteit en hebben een mooie pasvorm. Comfortabel om te dragen!

Altijd fijn om te bestellen bij Berden!

Heel veel leuke merken in een winkel.

Fijn geholpen, goed advies

Ik had zelf al een tijdje rondgelopen maar kon het zelf niet vinden. Maar dat lukte dus wel toen ik om advies vroeg. Ze wist precies waar dingen hangen en waar ik mee kon combineren. Heel fijn!

Precies zoals je het wil, snel je nieuwe kleren ontvangen ;)

Fijne site en snelle levering, ik ben heel blij met het item. Het was mooi verpakt en ik heb het de volgende dag gelijk aangedaan. Helemaal blij!

Lang op mijn levering moeten wachten Zelf maar keer moeten bellen.

Super snel geleverd

Super goede ervaring! Snel geleverd en netjes verpakt

Vriendelijke en goede service

Mooie merken, snelle service

Een aanrader! Ze verkopen mooie merken, de service is goed, levering snel, dus alleen top winkel !

Vriendelijk en deskundig

Vriendelijk, attent personeel, deskundige hulp. Goede aanwijzingen waar ik wat kon vinden in de winkel. Nette, gesorteerde zaak met een uitgebreid aambod van merken. Voor ieder wat wils en in diverse prijsklassen.

Blij met mijn mooie jas. Snelle levering!

Snel en correct

Snel ontvangen wat ik bestelde voor een meer dan correcte prijs

Uitstekend!

Mijn favoriete kleding stuk gekocht, netjes verpakt en de andere dag had ik het al in huis!, geweldig toch!!

Mooi product , snelle levering . Keurig verpakt

Makkelijk te bestellen en in 1 dag geleverd.

Uitstekende kwaliteit van de kleding, makkelijk te bestellen en heel snel geleverd, 5 stuks besteld en alles werd in 1 keer geleverd.

Snelle verzending

Goed verpakt , snelle verzending. .

Makkelijk met bestellen

Snelle levering en keurig verpakt! Dankjewel erg blij met aankoop!!

Degelijk kleding , geen aliexpress shit , goeie service in info van de medewerkers

Kom er graag nog eens, tot snel

Eenvoudig te bestellen en snel bezorgd!

Makkelijke website om te bestellen, ruime keuze en heel snel geleverd. Ook de mogelijkheid tot achteraf betalen vind ik prettig. Kortom super!

Breed aanbod, leuke kleding

Tevreden over de artikelen, verzending zou iets vlotter mogen.

Netjes op tijd geleverd bij filiaal Blerick en retour zenden ging ook prima. Alleen jammer dat mijn maat er niet meer was. Maar misschien komt hij nog, dit via de site aangegeven om bericht als dit artikel in mijn maat weer komt

Ongekend

Je gaat er met groot plezier en verwachtingen naar toe en je slaagt altijd vanwege super aardig personeel

Altijd mooie kleding

Regelmatig koop ik bij Berden of bestel ik online. Snelle verzending en netjes verpakt. Retourneren is ook heel makkelijk in de winkel. Goede service en altijd mooie artikelen van goede kwaliteit

Promenade 12

6411JK Heerlen